|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
.Wczoraj piłam Cytat:
.Cytat:
. Choć fetę lubię .Cytat:
Pomyśl, że za chwilę sama będziesz mamą i swojemu dziecku dasz wszystko to, czego sama nigdy nie miałaś i będziesz je chronić przed tym, co dla Ciebie jest obrzydliwe i niedopuszczalne. A skoro ochronisz je, to i dla siebie przyniesiesz odrobinę ulgi .Cytat:
Cytat:
Gdzieś mi zniknęły jeszcze inne cytowania, więc- mnie też boli jak się przekręcam z boku na bok. I Idealnecialo jak opisywałaś, to myślałam, że na tej grzywce zrobili Ci pasemka grubości 1,5 cm czy coś, a te są cudne .Masz idealny kolor włosów do takich przebłysków .Ja dzisiaj zasłużyłam na Aliskę ![]() W każdym razie nigdy nie spodziewałabym się od Niego takiej prośby i pragnienia... Ale fajnie było .
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
karolka
ja sie wybieram wkrotce zrobic pedicure i chyba zele na stopach a ja dzis upolowalam http://allegro.pl/show_item.php?item=1008260088 i przyszly poprzednie spodenki, cudne
|
#393 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Zastanawiam sie czy blędem nie bylo ze chcialam jasniejsze pasemka od mojego koloru, moze efekt jaki chcialam bylby ale po pasemkach ciemniejszych od moich...? ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- ide przed tv. mala jeszcze nie zasnela w lozeczku.. a ja bede wcinać SMAZONE OKIENKA!!!!! (pisze chyba na nich ze sa to snacki). |
||
|
|
|
#394 | ||
|
Zadomowienie
|
uuuufff nadrobilam po całym dniu
Cytat:
no narazie zasilacz pożyczył nam mój brat. ale tylko dlatego że jemu też coś zepsuło w kompie i tez dał na gwarancje i czeka już 3 tygodnie aż mu zwrócą ( bez tego komp nie chodzi) i wtedy będe mu musiała od razu oddac i dupa zostane bez eeeehhh ;/ idealneciało wiem o co ci chodzi z tą grzywką poprostu dziewczyna chyba nie jest "profesionalną fryzjerką" i źle sobie musiała podzielić włosy i zrobiła bardzo nieregularnie i zamiast dużo cienkich to mało grubych też tak kiedyś miałam ale mimo wszystko myśle, że dobrze ci w takich pasemkach i zobaczysz po paru myciach jeszcze inaczej będą wyglądały bo kolor sie bardziej wyrówna ( zresztą to ekspertem jest anoxa ). a za 2 miasiące możesz sobie poprawić ( proponuje gdzie indziej ) i powiedzieć, żeby ci torszke na grzywce wyrównali ale ogólnie fajnie jest aaaa i jeszcze sobie przypomniałam,że zamiar był zorbienia refleksów jaśniejszych o 1 góra 2 tony ? no na pewno to jest dużo więcej ( 5 tonów ? ) ale fajny kolorek jak dla mnie ola_k11 mam nadzieje, że piesek szybko wyzdrowieje i nie będzie się męczyć ![]() Cytat:
moja mama w panike i do mojego brata ( był jeszcze mały) z krzykiem, że co on zrobił , że do toalety powinien a ciotka w śmiech bo się okazało, że to taka plastikowa i wszyscy się nabrali ale faktycznie wyglądała bardzo " prawdziwie" jeżeli chodzi o spanie to wcześniej spałam na lewym boku ( na poduszce tej specjalnej) ale ostatnio często się budze i przekręcam na prawy bok bo mi tak wygodniej. staram się żadko no ale jak nie moge spać to wtedy musze na prawy bok ;/ lazurowa przykre to wszystko ale tez myśle, że los sie do ciebie uśmiechnie i wynagrodzi ci za te cierpienia i przepłakane godziny. a za wygląd pomieszczeń i zachowanie ojca naprawde nie ty powinnaś się wstydzić przed rodziną, bo każdy ma swój rozum i widzi co ma widzieć i wiadomo przeciez, że ty raczej masz mały wpływ na to jaki jest ojciec i go nie zmienisz więc staraj się mieć to gdzieś Siala o wózku Bebetto vulcano pisałam ci ostatnio :P że mała gondola i skrzypi przy składaniu daszku ale twój wybór tylko może poszukaj jeszcze opiń na necie bo ja właśnie wiekszość negatywnych widziałam i dlatego zrezygnowałam z niego :P kashha zamotane wszytsko i już nie ogarniam do końca hehe czyli teraz planujecie razem mieszkanie wynająć ( a może nawet kupić )rób tak żebyś ty była szczęśliwa anoxa no to rośnie synek rośnie jednak poprosimy zdjęcia nawet tych rączek
|
||
|
|
|
#395 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też tak mam z lodami w tamtej ciąży tak samo ale nie szkodzą mi jak na razie w sensie odkładania tłuszczu gorzej z czekoladą jem ja tonami!!! masakra później mi niedobrze np jak teraz ale jutro znowu nie najdzie wieczorna ochota moge się założyćCytat:
trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji![]() Cytat:
![]() jaki duuży już synus a zgłówką mam to samo już od 20 tygodnia wcisnęło główkę w dole odwróconą do wewnątrz i w sumie twarzy nie zobaczyłam w ogóle nawet na tym 3d teraz nie raz mam schizy że utkneło główka ale to chyba niemozliwe nie
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Dzidziadziumdzia ale mnie zaciekawiłaś tym prezentem
|
|
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.motherhood.com/Product.as...tegory_Id=MC13 http://www.motherhood.com/Product.as...tegory_Id=MC13 http://www.motherhood.com/Product.as...tegory_Id=MC13 anoxa to super, ze z synkiem wszystko dobrze, a z niemozliwoscia zrobienia dobrych fotek to tak ponoc jest im blizej konca. Ale i tak na pewno mialas radosci co niemiara
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troszke brakuje mi tipsikow, no ale
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#399 | ||||||
|
Zadomowienie
|
doszlam do 10strony i nie dam rady wiecej...padam na pysk dzis....
Cytat:
tu w de jakos tak pozno robią :/Cytat:
Cytat:
a da sie z domem na glowie i takim malym szkrabem??jak tak to prosze recepte??:P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gdzie wy macie te brzusie?? czy tylko ja taki balon jestem??chyba z idealne cialo moge rywalizowac tylko ze ona ma termin duzo wczesniej :P |
||||||
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
anoxa dobrze, że z synkiem wszystko wporządku i jejku jaki on duży o 400g ciężysz od mojej Lilianki.
itakasia też planuję sobie żele na stópkach zrobić ale nie wiem czy już teraz czy poczekać jeszcze z miesiąc, śliczne te ogrodniczki
|
#401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam kiedyś nieco ciemniejsze pasemka i wyglądałam, jakbym była 10 lat starsza. Jakby ten blond to była jakaś siwizna. Uważam, że jasne refleksy dodają pikanterii i seksu. Gdybyś chciała ciemniejsze, to i tak najpierw pewnie by Ci zrobili jasne i na nie kładli ciemną farbę, bo wtedy lepiej widać, ale nie trudno sobie wyobrazić stan włosów po czymś takim. Bardzo wysychają, ciężko się rozczesuje... Gdybyś chciała ciemne pasemka na swoje, to pewnie niewiele byś zauważyła zmiany i też byłabyś niezadowolona. Ja uważam, że są bardzo fajne ![]() Cytat:
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.forumginekologiczne.pl/sp...i%C4%85%C5%BCy. |
|
|
|
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to jak nie Vulcano (też teraz poczytałam o nim i niemal zero pozytywnych opinii) wybiorę Jedo Fyn 4 DS - na necie super opinie i "jedyne" 300zł droższy. Dziękuję i wybacz roztargnienie. Cytat:
Dziękuję ![]() Boziu.. dziewczyny, bez Was to bym chyba zginęła
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz... facet jak facet...ale mój facet głośno zwykle takich fantazji nie wymawiał
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zmęczona jestem dzisiaj, i to bardzo... ale pocieszam się, że mam 4 podrozdziały drugiego rozdziału i został mi na jutro tylko jeden podrozdział, wprawdzie najobszerniejszy, ale i tak fajnie... teraz zaczęłam taki trochę krótszy z kolejnego rozdziału. jak dobrze pójdzie to przez weekend napiszę cały kolejny rozdział... i część czwartego, i zostanie mi już krótka prosta do końca...
oby oby oby ![]() Dzidzia... nie wiem o co chodzi, ciekawa jestem jak cholera, ale napisalas, ze nie powiesz, no to nie pytam... choc zzera mnie ciekawość. Mój to głośno o fantazjach mówi jak coś, zresztą ja też
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-04-29 o 22:18 |
|
|
|
#406 |
|
Zadomowienie
|
Wstyd sie przyznać, że o tej porze jeszcze podjadam ale mam pyszne ciacho z rabarbarem i nie mogę się powstrzymać
![]() Chce ktoś? |
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ide sie poprzytulac do TZ
do jutra
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
muminek ja też nie miałam ktg tylko na wizycie zamiast ugs( nie ma w tym gabinecie) to przykłada takie urządzenie do brzucha i nie wiem czy to tętno mierzy czy jakoś bicie serca czy jakoś tak
dzidziadziumdzia gwarancji jeszcze półtora roku mam a nie wiem co to w zasilaczu, niby moj brat który się " zna" nic nie mówił wiem, że z bateryjką miałam coś robione jak były problemy z kartą graficzną a teraz przy włączaniu kompa ( który i tak sie nie włączał) to jakby iskierka szła na płyte główną od tego zasilacza więc może lepiej go jednak wymienić ? nie wiem nie znam się heh ale zawsze to na gwarancji za darmo a tak to 150 zł nowy ;/ Siala no to każda z nas może zapomnieć przeciez dobrze, że już sobie przypomniałaś i nie kupisz czegoś co potem sie okaże złe
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiolek z zasilaczem nie ma zartow, tzn to prawda, ze moze od tego pasc plyta glowna, wiec lepiej naprawde wymienic. Kiedys dawno temu mialam wlasnie taka sytuacje - spalil sie zasilacz, ale pociagnal za soba plyte i procesor
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#413 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc mamusie
jutro Was nadrobie bo dziś dzień zakręcony był......eh..........odeb rałam wyniki jak zwykle żelazo leci w dół lekko........jutro na 9:00 lekarz ...już nie mogę się doczekać....mmmmmmm moja dzidzia kochana.......
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
jusdan
oczywiscie ze ja kupilam truskawki, nie chce robic ciasta z galaretka, ale moze jakies kruche albo drozdzowe? co proponujecie?
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Xawmeli
jakie masz zelazo? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- co to?
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
Też tak czuję... czekam spokojnie (na tyle na ile potrafię) na rozwój wypadków
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
drozdzowe z truskawkami
znowu sie was nadrobic nie da ![]() ja dzisiaj pojechalam znowu na male zakupki, kupilam sobie tuniczke w H&M, pozniej pojechalam do hurtowni dla bobasow i kupilam pare rzeczy : termometr ten z baby ono, komplet poscieli, przescieradelka, ceratke, gacie jednorazowe, jakies kremy, chusteczki do tylka, wkladki laktacyjne i cala reszte pierdołek. pozniej zajechalam do kolezanki to pozyczyla mi podgrzewacz i laktator medeli. w sumie do kupienia z wiekszych rzeczy zostalo mi wyrko i zastanawiam sie nad dwoma : http://allegro.pl/item1008490260_24_...drewniane.html http://allegro.pl/item1006903816_rad...nka_gryka.html Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-04-29 o 22:52 |
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
moje ulubione ciasto z dziecinstwa
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

.
Program studiów się nie zmienia,tylko pytanie czy ewentualnie wykażą dobrą wolę... 

)
jaki duuży już synus 

tu w de jakos tak pozno robią :/

co proponujecie?