![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Dlatego najlepiej nie zadawać żadnych pytań i nie odpowiadać na nie
![]() |
#4772 | |||||
BAN stały
|
Macham znad kawy i przesolonego spaghetti
![]() Czyżbyś skrywała jakiś dirti sikret? ![]() O Boże! Przypomniał mi się jeden tytuł z sieciuni - chicks with dicks ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mathias też nie ![]() roznegliżowana fota for Red ![]() http://25.media.tumblr.com/tumblr_lm...ldmzo1_500.jpg
![]() |
#4774 | ||||
Zakorzenienie
|
Macham znad kawy
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale za to jest najpiękniejszy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tzn. to normalne, że szewc bez butów chadza (mua na ten przykład, bo czasu ni mom ![]() I coś mi się tak wydaje, że to jest jedna z przyczyn dlaczego Kancelaria Prezydenta rozpisała konkurs a nie zatrudniła agencję. Cytat:
![]() Uprzejmnie informuję, że nikt mnie o tym nie poinfiormował, że czeba. Ale mogem wstawić. Tylko nie bierę odpowiedzialności za Wasze nocne koszmary. ![]() Jasny orzech laskowy? Gdziesik widziałam, ale jak wychodzi, to ni wim. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-10-06 o 12:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
jakie suowo - się ciastlowe koleżanki zaświadczyć mogou, że nic mi spod spódniczki ani z nogawek nie wystawało
![]() a powyższa fota znaleziona na blogu longhaired Metal Guys ![]() http://headbangerguys.tumblr.com/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
tak wygląda ale ja mam nieodparte wrażenie, ze to nei farba jednak tylko że czymś ma letko minimalnie rozjaśnione - z bliska widać kosmyki
no nic nie będę teraz tego an czynniki pierwsze rozkłądac ale kiedyś spróbuję na mnie jasny orzech laskowy wyszedł a jak - pomarańczowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedna stronka z długopiórcami
![]() http://hotguyswithlonghair.tumblr.com/ edit: łoo, tak se paczę, że nawet ten fajny... http://s3.amazonaws.com/data.tumblr....xxXi71wdCC8%3D ale lookłam na podpis - no tak! Produkt made in Finland! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
I nie wyobrażam sobie stosowania tego w praktyce na standach czy materiałach reklamowych dla mnie to anty-logo ![]()
![]() |
#4780 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
nawet paru ciastków wylukałam
![]() na koncerty pod scenę, to się powinno wpuszczać takich ![]() jeja, jaki Mathias ładny... i żeby ma proste, nie jak vreth ![]() oo, mój znajomek, co go w avku miałam ![]() fajny... ale młody chyba ![]() ten wygląda jak seryjny morderca ![]() zielone oczy? ![]() hahaha ![]() a tego kce z dostawą do domu ![]() ciekawe, co mu robią... ![]() i cuś dla wielbicielek czarnych włosów... i nie tylko ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lukłam na to logo ![]() moje pierwsze skojarzenie ze orzeł idzie o kulach.... wiec moze to powinno byc logo KUL-u? ![]()
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
a na deser Hetfield http://25.media.tumblr.com/tumblr_lp...ldmzo1_400.jpg
i Fin z komarem w tyłku ![]() http://28.media.tumblr.com/tumblr_lp...ldmzo1_500.jpg Blueee eyeees... ![]() edit: łomatko, nie wiem, kto zacz, ale mu gacie chyba spadły ![]() http://29.media.tumblr.com/tumblr_lo...tb8so1_500.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no skądś na perfumy czeba mnieć , nałóg ma sfoje prawa ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.jakbyś mnie widział , bezustannie z kubkiem herbaty/kawy w garści ![]() 3. i co , i co ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.nietopsze ![]() ![]() 3. doskonale rozumiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odkryłam kolejne niepachnące perfumy - Idylle Duet ![]() I widzę , że nie widzę końca odwyku - na horyzoncie nowe nieplanowane a konieczne wydatki na nie-perfumy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupiłam se T4T ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||||
BAN stały
|
Macham znad golonki, gotowanego kapkiszu i ziemniaków
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- U Was też tak wieje? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
chyba, że wolisz w wersji chudej, średniowłosej iponizej 20-tki,
![]() http://a2.ec-images.myspacecdn.com/i...44273a7a/l.jpg (raz jest prawie blondyn, raz ciemnowłosy... nie nadanżam ![]() ![]() niech się dobrze nosi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Heloł
![]() Sorki że nawiążę do dyskusji z wczoraj, ale dziwi mnie ta różnica zdań, bo może my mówimy zupełnie o czym innym? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratki ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Mam bilety na listopadowa gale WWE w Gdańsku
![]() ![]() Oł jeeeee ![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() a może być zamiast octu i żurawin koktail Mołotowa ![]() 2. rozumiem , że za pomocą papieru będziesz formowac bonsaia podlewanego mlekiem ![]() 3.u mnie wczoraj wiało , dziś już w normie ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
i jak Tobie łon pachnie? na Tobie?
bo np Djunka na mię - nocom se zapodałam - najpierw szamponowo, ziołowo mydlano - no niby jesienne klimaciory zielsk ale jednak wyprane ![]() a potem - od serca po bazę coraz lepiej coraz słodziej, miękko bez mydlin, sama pjur jesień - no i co robić - zapach 2w1, pachnić się godzinę przed wyjściem ? Gryx u mnie wieje czadersko - seksi ![]() ![]() Kameno - ja z Waszej dyskusji o znakach logo zrozumiąłam że mówicie o czym innym - a mianowicie chyba Karkki to napisąła czym innym jest -i tu to o czym piszesz logo w momencie tworzenia się firmy - gdy jest cąłkiem nieznana - i nie posiada żadnej wartosci jeszcze a czym innym nowe logo do np fuzji itepe - słynny bank kredytbank( sorry nie kredytbank, zara se znajdę który bo zapomłam) bank BPH - ludzie jak kręgle ![]() Ja was rozumiem ale mówicie o innych stronach medalu tego samego zjawiska tak to odbieram ja - laik ![]() jestem miszczem w sprzątaniu na czas ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-06 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |||
BAN stały
|
Mowy nie ma
![]() Cytat:
![]() Chyba, że Ty z tym koktajlem na NFZ chcesz iść? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie już się trochę uspokoiło ![]() Cytat:
![]() Może gotowanego kapkiszu w zamian? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i tak i nie najkrócej mówiąc. chodzi głównie o to ze logo nie bierze sie znikąd-naprawde. logo uczestniczy w budowie marki więc wpływa na wartość firmy ja mogę nie wiedziec jaką misje ma dana firma-co nie znaczy ze takie korelacje nie zachodzą co do pogrubionego- widze ze jednak logo to wyraza bardzo dobrze specyfike firmy ![]() co do różnych tam jeszcze to mam tu logo-przysłowiowe nic nie wyrażające kółko ![]() http://sadeczanin.info/content/uploa...brainville.jpg a tu filmik: http://www.youtube.com/watch?v=RB-_A...ature=youtu.be dokładniej nie jestem w stanie tego wszystkigo wyjaśnic, bo takie zagadnienia sie studiuje przez4 lata a mnie szkolili tylko 12 godzin ![]()
![]() |
#4795 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() Bym coś mondrego napisała , ale jakoś ni mam co ![]() ![]() Na mnie T4T pachnie najpierw dużą ilością dymu wędzarnianego , a potem bardzo przyjemnie i słodko i cieplutko ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
![]() Byłam zapisana na 16:05 do lekarza, weszłam przed 17 po cholerę są te zapisy? ![]() ![]() I w ogóle chyba muszę iść z dzieciem do zębologa ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | ||||
BAN stały
|
Moja kuracja antyanemiczna opiera się wyłącznie na surowych, nieprzetworzonych produktach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej tyle, ze Ci się nic nie podoba... Moja przyjaciółka ma Duet i pachnie na niej obłędnie ![]() A ja cały czas się zmóżdżam, co mi przypomina Saab- bo to było coś, co miałam, więc jest nadzieja, ze mam w odlewce- no a teraz nie mogę sprawdzić ![]() ![]() Tam, gdzie się piorą po gębach, czy mi się pomyliło? Dziś odwiedziłam chyba najbliższe mi miejsce wakacyjne- jeziorko typu oczko wodne w dole morenowym, otoczone lasem, z tylko wąskim dojściem...zryczałam się jak bóbr- ze szczęścia...Ostatnio byłam tam 25 lat temu- nic się nie zmieniło, tylko pomost popadł w ruinę Jak przenosiny w czasie-uwierzyłabym tam we wszystko Tak więc Wojtek zafundował mi jedną z najpiękniejszych chwil w życiu...a było ich może 5? 7? Takich naprawdę niezwykłych
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.