|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
![]() Stara DOSowa Guma 1.0 |
|
|
|
|
#3602 |
|
Konto usunięte
|
kochane ale ja nie mam już żadnej życiowej frustracji
|
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
Ledwo zyje.Wczoraj chirurgicznie mi usunieto 7 .Wygladam jak kapec i tak sie czuje
![]() Nawet nie mialam sily brac udzialu we wczorajszych dyskusjach na watku. Milego dnia Dziewczyny
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W końcu zmiana pogody Od razu żyć się chce!
|
|
#3605 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() U mnie w mieszkaniu nadal duchota, kotek zmienił się w parówkę.
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co pakować-nie podoba mi się to
Poza tym-wstałam, zaspana poszłam robić kawę...Czekając aż się woda zagotuje wyglądam przez okno. Patrzę i nie wierzę-mieszkanie pode mną stało puste a teraz przyjechał samochód 'przeprowadzkowy'. Panowie wnieśli 2 figury świętych-wysokie na około 150cm i obraz, też z jakimś świętym, większy od faceta, który go niósł Kto to będzie pode mną mieszkał?
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
czemu pomimo braku słońca jest tak duszno!?! pytam grzecznie
|
|
|
|
#3608 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale zupełnie nie chodziło mi o ocenę empatyczności hard tylko o odpowiedź na jej argument. Jeśli ktoś odebrał inaczej - przepraszam Cytat:
U nas zwierzę zaległo przy drzwiach wyjściowych i nawet łapką nie kiwnął jak go przesuwaliśmy przy wyjściu. |
|||
|
|
|
#3609 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj...Też do Sz. czyli do Goleniowa
|
|
#3611 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Wszyscy Święci!
![]() Cytat:
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni a w przyszłym tygodniu jesteś w krk? Podrzuciłabym Ci Twoją bluzkę
Skoro lecisz do Sz. to gdzie później będziesz? Może w moich okolicach?
|
|
#3613 |
|
Konto usunięte
|
Jestem wykończona... Totalnie niewyspana... Absolutnie nieprzytomna...
|
|
|
|
#3614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
myjąc zęby wpadłam na błyskotliwą myśl, że mieszkam niedaleko od Hiper pracy
czy to ważne? nie. ale doznałam niemal olśnieniaHiper- daleko masz z domu do pracy? dzisiaj się widzimy na Grunwaldzkim,tak? Granatowa- wiszę Ci 5zł, zapomniałam ![]() Cytat:
w ogóle stwierdam, że jestem beznadziejna, bo o wszystkich wydarzeniach dowiaduję się kilka dni po tak jak o przemarszu Lajkonika- bagatela był tydzień temu a szkoda, bo chociaż nie zobaczyłabym całego (zaczynał się o 13.00) to trwało do wieczora.nie mam pojęcia gdzie można zrobić ognisko- na Bagrach? Cytat:
![]() ad. kotów, gadania o nich, wciskania ich itp. wypowiem swoje skromne zdanie: rzygam już tym tematem nie lubię kotów, nie chcę mieć, niespecjalnie mi się podobają ( z nielicznymi wyjątkami), do tej pory myślałam, że dorosłe koty piją mleko(bo przecież Filemon i ten drugi w bajce pił ), irytuje mnie ciągłe gadanie o tym, ale... Ale każdy ma swoje pasje, hobby, jazdy, zajawki jakkolwiek to nazwać i wątek jest od tego żeby pisać o tym, o czym się chce. Ja przyjęłam zasadę olewania tego co mi nie pasi albo co mnie nie interesuje. wsio.Cytat:
2. " nie tak" nie jest dobrym określeniem, ale to że jesteś inna, że się zmieniłaś już na pewno tak. 3. i fajnie, że nie masz problemów, ale nie trzeba pisać i nie pisze się wyłącznie o problemach. Piszemy o wszystkim i o niczym; Ty piszesz niemal wyłącznie o kocie. ok, jest dla Ciebie rewolucją w życiu, pochłania Twoją uwagę i czas, ale można odnieść wrażenie, że to całe Twoje życie i cały Twój świat. nie, nie jesteś równie uszczypliwa jak wcześniej. Wydaje mi się, że niejedna osoba już Ci to powiedziała, że się zmieniłaś, że nie ma w Tobie już tej uszczypliwości, fajnego humoru i wielowątkowości w rozmowie. 4. a po co masz podtrzymywać temat? Wątek się nakręca od wielu tematów, a nie tylko od tematu kota i pogody. Piszesz tak jakbyś to wyłącznie Ty napędzała to, co tutaj się dzieje i że bez sztucznego podtrzymywania wątek by padł bo gdzie je znajdzie? ![]() Cytat:
jeszcze zobaczysz jak Ci będzie duszno i parno. a ja głupia założyłam długie czarne spodnie Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#3615 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W zeszłym roku miałam usuwaną ósemkę i w sumie przez pierwsze dwa dni w dzień co trzy godziny przykładałam zimne okłady by nie być spuchniętą, bo pod wieczór drugiego dnia po zabiegu szłam na uroczystość do rodziny chłopaka (bez tańców się nie obyło). Trzymaj się Cytat:
![]() Nie wiem jak u Was, ale u mnie leje, tak podobał mi się pomysł odwiedzenia domu na dobę, zwłaszcza, że będzie rosołek, ale zanim dojdę na przystanek autobusowy już będę zmokłą kurą ![]() A myślałam, że tylko ja byłam niezaznajomiona z terminem, trochę mi ulżyło
Edytowane przez torbydka Czas edycji: 2012-06-21 o 10:32 |
||
|
|
|
#3616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeżdżę na rolkach ostatnio sporo. Na rowerze póki co byłam tylko 2 razy w tym roku, ale muszę się zmobilizować. Więc jakby była jakaś chętna na wycieczkę na rowerową lub na wyjście na rolki to ja się zgłaszam na ochotnika do wspólnej jazdy
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Autem jadę 10 min z domu do pracy, autobusem około 20-25 min, na piechotę 40 min - 1h. Tak, widzimy się dzisiaj, mam wszystkie rzeczy dla Ciebie i przy okazji wzięłam też dla granatowo. |
|
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie otrzymałam wyniki ostatniego egzaminu i sesja skończona!!! Nareszcie mam wakacje i mogę robić wszystko to na co nie miałam czasu
|
#3619 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838014]A ja za wszelką cenę chcę wyjechać na wieś chociaż na tydzień...
w sobotę jadę do siebie na wioskę na cały tydzień i bardzo się cieszę bo nie byłam w domu już bardzo długo ![]() Gdyby nie to, że w Krakowie mam pracę to wakacje bym spędziła u siebie
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34837428]Jestem wykończona... Totalnie niewyspana... Absolutnie nieprzytomna...[/QUOTE]
możemy sobie podać ręce... |
|
|
|
#3622 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838577]
[/QUOTE]miały być ręce a nie butelki ![]() chociaż z drugiej strony...
|
|
|
|
#3624 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby nie jakaś starsza, przygłucha Pani, która będzie głośno słuchać katolickiego radia )Cytat:
2. Nadal z tego się śmieję ![]() 3. Otóż to. Od jakiegoś czasu częstotliwość spotkań jest większa. Wydłużył się również czas naszej znajomości, co przełożyło się na jakość rozmów (w realu). Są bardziej intymne i głębsze, a przez to bardziej... zżywające (idiotyczne słowo ). Jako, że skończyły się czasy, gdy mnie tu nie było z różnych powodów i teraz jestem praktycznie na każdym spotkaniu - śmiało mogę podpisać się pod słowami gg. I dodać od siebie, że odnoszę wrażenie, że wypadłaś Malla "z obiegu". Coraz mniej Cię i na wątku i przede wszystkim na spotkaniach. A to co mnie jeszcze uderzyło jakiś czas temu to to, że zbiegło się to w czasie z Twoimi coraz bardziej krytycznymi uwagami pod naszym/wątku adresem, czego zupełnie nie pojmuję Nie pojmuję, bo w sposób widoczny się wycofałaś, a paradoksalnie dużo masz do powiedzenia w tematach, które są poruszane właśnie na spotkaniach, w których nie uczestniczysz...4. Tak, ja też uważam, że zmieniłaś się Malla, i to bardzo. I zauważyłam to mimo tego, że przez jakiś czas nie było mnie na tym wątku i nie brałam udziału w spotkaniach. O tym, że się zmieniłaś, mogę powiedzieć choćby tylko na podstawie pisanych tutaj postów. I nie mam na myśli tematu kota (uwielbiam koty), tylko właśnie zmiany nastawienia do nas i do wątku. Jesteś mocno krytyczna i czasami obcesowo się wypowiadasz (na temat klubu, sytuacji gg i paru innych), a kiedyś można było o Tobie powiedzieć, że jesteś adwokatem każdego, niemalże mediatorem i generalnie osobą, która chciała wszystko łagodzić nawet jeśli nie iskrzyło. Tęsknię za Twoim humorem, bo był inteligentny, specyficzny i nietuzinkowy. Teraz tego nie ma. 5. Zgadzam się 6. Boska jesteś
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-21 o 11:28 |
||
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
hiper, jutro aktualne ?
![]() Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Konto usunięte
|
To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek?
|
|
|
|
#3628 |
|
Konto usunięte
|
dam odpowiedź jak ustalę z moja dobrą znajomą kiedy się widzimy
|
|
|
|
#3629 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu Was nadrabiać teraz, bo pędzę na egzamin.
Trzymajcie, proszę, kciuki o 13 ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839398]To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek? [/QUOTE] Poniedziałek
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

Kto to będzie pode mną mieszkał?

Ale nie za bardzo chciałabym mieć psa, bo mam uraz z dzieciństwa jakiś i po prostu boję się psów, do tego zapach mokrego psiego futra to dla mnie nijaka perfuma 
Tzn. ja w taki sposób to odbieram 

a szkoda, bo chociaż nie zobaczyłabym całego (zaczynał się o 13.00) to trwało do wieczora.