|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
a są w rosie ogólnie jakiekolwiek olejki myjace do twarzy?
i maseczki algowe ??oczywiscie godne polecenia
|
|
|
|
#902 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Polecicie jakis krem 40+ bez parafiny? Bo chcialam mamie jakis kupic dopoki jest ta promocja
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Używałam go ostatnio 2 miesiące temu i wszystko było ok. Miałam go kupić ponownie, ale wypatrzyłam w promocji za 19,99zł Mega Volume Collagene dla wypróbowania, ale jakoś szczególnie mnie nie zachwyca
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Te mieszane opinie mogą wynikać właśnie ze złej techniki nakładania. Ja też byłam przerażona gdy nałożyłam go "jak zwykle". Macałam ten kompakt i po roztarciu ma właśnie taką konsystencję jak rozgrzany w palcach płynny-czyli przy dobrym nałożeniu daje ładne, matowo-satynowe wykończenie i dobre krycie.
|
|
|
|
#906 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zawsze jak komuś coś polecę to potem się interesuję czy tej osobie też się dobrze używa Cytat:
![]() wczoraj pytałam ale na wszelki wypadek zapytam po raz drugi-znacie godny polecenia balsam do ciała/po opalaniu ze złotymi drobinkami? żeby było ich dużo ale drobne
|
||
|
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj zrobiłam drugie podejście do Rossa, tym razem przejechałam się do większego, a tam po godzinie 15, byłam w drogerii w pięć osób [w tym 3 pracowników]
Ogólnie półki pełne. Chciałam dokupić sobie maseczki i tym razem wybrałam dwie i dwa peelingi: * Synergen, anti-pickel maske - 1,19 zł * Dermaglin, maseczka oczyszczająco - odżywcza - 3,39 zł * Bielenda, enzymatyczny peeling dotleniający - 1,59 zł * Perfecta, peeling drobnoziarnisty - 1,09 zł do tego dobrałam sobie: * drugą paczkę chusteczek z Alterry z aloesem - 1,99 zł * Aussie, maseczkę 3 minutową do włosów zniszczonych - 24,99 zł - ogólnie używałam już ich wcześniej [tylko tych z USA w fioletowych opakowaniach] i byłam zadowolona, jestem ciekawa jak ta się sprawdzi, bo jak nie to kasa pójdzie w błoto. razem: 34,24 zł Moja potrzeba zakupów została zaspokojona i nie zbliżam się do Rossmanna, bo przecież wszystko mam
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomaranczowy, róźowy, koralowy, szary i fioletowy![]() Może nie schną jakoś szybko, ale ten blask i efekt żelowy
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chcę jeszcze jeden podkład- tym razem Bourjois 1,2,3-tyle że byłam dziś w dwóch Rossach w Lublinie i były tylko ciemne odcienie. Jutro spróbuję zapolować u siebie. Tak samo na tą pomadkę airy fairy. Dziś widziałam te eliksiery-jak dla mnie obleśne kolory i strasznie rozpaćkane jakieś one-chyba że ktoś już się nimi wcześniej maział, ale nawet wieczka są całe w pomadce ;/ obrzydliwość. Trzeba się nagradzać- dobrze mi poszło kolokwium to, co sobie będę załować
jutro mam następne więc dojdzie kolejny powód by uderzyć na zakupy-albo nagradzanie albo pocieszanie się Bo ten z Manhattanu Powder Matt Make UPto nie wiem, może ja mam specyficzna cerę, ale on u mnie w ogóle nie chce się rozprowadzać na twarzy, co za tym idzie w ogóle nie kryje. Dziwne bo tyle ma dobrych opinii, a zawiodłam się, ale nie spisuję go na straty. Chociaż nie wiem no-peeleng twarzy robię, krem pod podkład to u mnie Siarkowa Moc-może to wina kremu? Wiem że powinien być jakiś bardziej chyba nawilżający ale użwałam już kilku i mnie zapychają i cala się świece, a przy Siarkowej Mocy mam piękny Pudrowy Efekt. Co do lakierów to jestem mile zaskoczona tym moim Lovely Loss like gel-ładny kolory, dobre krycie, oczywiście po dwóch warstwach-fajny jest mam miętowy i nie wiem czy nie skuszę się jeszcze na jakiś kolor, choć mam już 10 lakierów...
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-05-27 o 17:05 |
|
|
|
#911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z Bydgoszczy jak bedziecie w swoich Rossmanach, moglybyscie spojrzec na szafe Wibo czy jest > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-twarzy.html , qrcze w ktoryms musi byc, a wszystkie obskoczyc to szalenstwo
|
|
|
|
#913 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...der-brush.html |
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może polecicie mi jakiś podkład mocno kryjący do suchej cery? Robiłam już 3 podejścia i kupiłam mnóstwo rzeczy, a na podkład nie mogę się zdecydować.
|
|
|
|
#917 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Mocno kryjący jest Revlon Colorstay, ale jest dosyć ciężki i potrafi zapychać. |
|
|
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
W moim Rossmannie nie ma Revlonu.
|
|
|
|
#921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Serum: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...groszkiem.html Krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-pomidora.html
Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping. Edytowane przez White Demon Czas edycji: 2013-05-27 o 17:53 |
|
|
|
|
#922 |
|
Przyczajenie
|
To może Max Factor Lasting Performance.... choc tez jest troche cieżki, ale mnie osobiście nie zapycha.
Ja lubie Astor Skin Match... Nie jest zbyt ciężki, fajnie kryje przynajmniej moje niedoskonałości( które są różne i wielkie czerwone, no różne)... Po kilku godzinach zaczynam sie swiecić... taka moja przypadłość, ale mało który podkład daje temu radę. A Max Factora mieszam z różnymi innymi podkladami... z Affinitonem albo własnie z Astorem.... |
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Polecicie mi jakiś dobry, jasny, kryjący podkład, możliwie tańszy? Chcę coś na zapas
![]() I może jeszcze jakiś puder w tej samej kategorii? ![]() Ew. jakieś inne pokusy
|
|
|
|
#924 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko nikomu nie mów ![]() Cytat:
|
|
#925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są jasne kolory 123 w Rosie na Placu Bychawskim tam ogólnie duzo wszystkiego jest![]() Cytat:
? bo jak posiadanej to ze mna jest cos nie tak![]() Cytat:
? match perfection z rimmela jest fajny za 24 zł około teraz
|
|||
|
|
|
#926 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na szczęście żadem podkład nie zrobił mi nic złego![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Byłam dzisiaj w rossku i wydałam jeszcze więcej niż ostatnio a na dodatek nie kupiłam jeszcze wszystkiego co chciałam później wstawię zdjęcia
|
|
#927 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Zapomnialam zacytować, ale ja widzę, ze malując się pędzlem można zbudować większe krycie i nie robi się takich smug jak palcami. Ogólnie efekt jest lepszy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#928 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć ja za jednym razem kupiłam kiedyś 12 Haha Cytat:
Edytowane przez Marla32 Czas edycji: 2013-05-27 o 18:27 |
||
|
|
|
#929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście nie miałam ale dużo osób go chwali |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

??

Kiedys na niego trafiłam i totalnie zapomniałam, zobacze jak będzie się sprawować 

Ogólnie półki pełne. 

Szkoda, dziwna rzecz, ale cóż.

a na dodatek nie kupiłam jeszcze wszystkiego co chciałam