|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Elllmi-no to nasi mężowie cierpią na to samo
![]() Tylko ty mówisz że twój ma mniejsze jak na zdjęciach a mój ma większe,od nadgarstka gdzieś do połowy dłoni(może troszkę mniej) dochodzi ten "guz". I jak dłoń jest naprężona to jest twarde a jak luźno trzyma to ta woda(?) między palcami się przemieszcza jak się uciska. No taki pęcherz z wodą po prostu.Okropne uczucie to dotykać. Moje małe usnęło w takiej pozycji że nawet go do łóżeczka nie dam rady przenieść.
|
#2162 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
I tak pewnie skoncze z gowniana parka za 150 zl i bede klnac na siebie, ze nawet na fryzjera mi nie zostanie, a musze isc bo wygladam jak szczota ![]() A Ty zgrabna jestes Cholero jedna ![]()
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ksiazki... ja czytam o 1 w nocy
|
|
#2164 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a z jakim kuponem? Ja nic nie wiem ![]() Cytat:
współczuję dnia bez drzemki Ani. Cytat:
Cytat:
obtańcz wszystkich wujków, w końcu świadkujesz ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A reszta - norma
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lili spi ale zasnela jakies 15 minut temu dopiero. Tez juz w ogole nie spi w dzien
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
Nina my bardzo chetnie moze nastepny weekend w ten mamy wesele a w kazda inna sobote jeździmy na hipoterapie za Skarżysko wiec was mijamy po drodze Meneg Yae rozwala mala akrobatkabi jaknprzeczkolak wyglada Sarah fajnie ze się odezwalas gratulacje za odwage Natki i brawa dla siostry a tak sie martwilas Szaja mam prośbę mozesz wkleic linka do artykulu o wit D Nie moge przestawic sie na tryb domowy jutro do pracy jade zawiesc zwolnienie i zabrac swoje rzeczy Wczoraj byliśmy w owi u neurologa i mielismy zajecia z pedagogiem wszyscy pochwalili rozwoj mowy Jula i rozwoj intelektualny jak slyszalam ze bardzo madry chlopczyk to skrzydla mi urosly Z mowa idziemy do przodu codziennie cos nowego proste zdania ale i tak do Fifka czy Oliwki nam daleko Wiecej nie pamiętam obiecuje czytac na bieżąco gorzej z pisaniem bo Julo nie pozwoli
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi-wyglądacie z Zenusiem
zjawiskowoJa też uwielbiam wszystko co zwie się nugat ![]() Hje-jak Twoje ręce? Wyleczyłaś to cholerstwo? Telefon podjął ze mną współpracę i o dziwo wysyła to co napisze jakby mu się odwidziało
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze sa nie do rozpracowania, nawet dla tz ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Sikam!!! |
||
|
|
|
#2172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zgrabności ,to ja się tutaj nawet licytować nie zaczynam, bo się nam znowu o odchudzaniu temat nakręci ![]() Cytat:
na końcu tego katalogu http://catalogs.hm.com/4104KIDS/4104KidsPL/ jest kupon; tylko nie wiem, czy trzeba mieć wydrukwoany, czy wystarczy np. w telefonie pokazac; ja miałam wydrukwoany Cytat:
przypomniałaś mi Zenusia
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
mika ogromne brawa dla Julka
![]() ellmi dzięki |
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety... Wróciło ze zdwojoną siłą. Palca wskazującego zajęło już równiutką połowę, przeszło na palec środkowy, pojawia się już pod obrączką, więc nie noszę... Na łokciach i kolanach masakra taka, że nie chodzę już w ogóle w sukienkach, ani niczym, co jest przed kolano, a krótki rękawek tylko w domu. Coraz częściej pojawia się też na głowie na linii z włosami, pod biustonoszem: między uu i pod pachami... A najlepsze - na wzgórku łonowym również, od jakiegoś miesiąca... Zauważyłam, że największy wysyp jest 2 tyg. przed @
, więc teraz wyglądam jak sto nieszczęść. Koszmar straszny, wystarczy, że kłądąc się spać klęknę na 2 sek. na łóżku i już kolana palą żywym ogniem, a podczas snu budzę się praktycznie za każdym razem, kiedy tylko otrę kolana albo łokcie... Palce szczypią mnie już nawet przy myciu rąk zwykłym, SZARYM mydłem ![]() Najgorsze jest to, że to wszystko tak piekielnie swędzi, więc drapię, a jak drapię, to się z tego robią rany i koło się zamyka ![]() Okropnie się czuję, nie dość, że jestem gruba, mam problemy z cerą, to jeszcze doszło to. Dobrze, że jesień i zima idą, bo przynajmniej można wszystko ukryć pod ubraniami. A tak? Przepraszam, że taki wywód.. A u Ciebie jak z tym szajsem? |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah mlode nie spi, polozylam k. 13 na 1,5h i taki efekt teraz mamy. Zrezygnowac z drzemki czy co???
![]() Ja sie fatalnie czuje, idealne urodziny:'(z ogromnym bolem glowy i wszystkiego co moze bolec Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Sekundę temu zasnęła.
Jakieś 2 tygodnie temu był taki czas ze szła spać o 20 ~ 20:30 I to był raj bo jeszcze miałam.na.cokolwiek siłę, no ale trudno. Teraz za to 22 - 23:30 więc trochę słabo, Bokeh : też czytam o 1, rzadko chodzę spać wcześniej niż 1:30. Tylko trochę padnięta potem jestem. |
|
|
|
#2178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ze po co dzwonie, i warknela ze skoro lekarz powiezial ze nie ma potrzeby to znaczy ze NIE! ![]() no wiec poszlam prywatnie i lekarz powiedzial mi to samo - ze jest ok i ze nie trzeba juz spr ![]() ale bylismy u reh i ona tez patrzyla jak mlody smiga, tez miala zastrzezenia do jednej lydki, ze leci do srodka czy jakos tak ale pochodzilismy w butkach profilaktycznych i jest ok ellmi - ale cudni jestescie!!!!!!! Cytat:
![]() ja dzis z mezem rozmwialam o tym wlasnie ze co my bedziemy z mlodym w zime robic jak juz o 16 ciemnica i stwierdzilismy ze trzeba na podworku zamontowac taka wielka lampe bo nie mamy nic, ciemno jak w du.pie u murzyna a Ty tu o swiatelkach i wystawach, o losie |
|||
|
|
|
#2179 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam dwa podjeścia ![]() Cytat:
![]() jestem w szoku że 3 letnie dziecko nie je samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuję bardzo![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a ja potwierdziłam że pyyyyyyyyyycha Cytat:
|
|
#2180 |
|
Konto usunięte
|
Mika, proszę:
http://www.naszezyciebezchemii.blogs...-przygoda.html |
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
hje - o matko, wspolczuje!
mika - brawa dla synka! -------------- czlowiek to ma jednak zryty beret naszlo nas z mezem na placki po wegersku takim o to sposobem od 18 do prawie teraz, wylaczajac "chwilke" na kapiel, kaszke i usypianie pichcilam ale takim to oto sposobem mam gulaszu na 2 tyg a przed sekunda skonczylam szamac placka zjadlam takie 2 duze na caly duzy plaski talerz z czystym sumieniem moge isc spac ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- https://wizaz.pl/Moda/Porady-stylist...tm_campaign=NP noooooo, ceny adekwatne do kieszonkowego przecietnej licealistki tudziez do wyplaty nauczyciela u nas kilka dni temu mlody tez nie spal nic a nic, trwalo to niecaly tydz, zasypial wtedy ciut po 19. od kilku dni wszystko wrocilo do normy, drzemka w poludnie, zasypia przed 21. moze to pogoda czy kij wie jaki ciort
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Lady: no właśnie nie wiem chyba trochę wcześnie? Bo tak bez drzemki dzień w dzień to ona się będzie słaniac o 18, nie chce kurczę dziecka meczyc.. więc chyba muszę przemeczyc się ja: P
I tak dobrze ze wstaje 8~8:30 zamiast o 5 na przykład. Little: też bym parke chciała bardzo Ale nie mam kasy obecnie za 60zł bym brała Ale ja nie wiem skąd taka wziąć niestety, wszystko po 300 zł Duże jest tescowe 92 ? Dialog z dziś: dziecko w wannie A: mama mama cieńcie, cieńcie! ('Ciezkie' ) Ja: ale co jest ciężkie kochanie? A (lapiac się za wiadoma część ciała) pupa! Pupa! Właśnie jem rurki z biedry , i to ja pisałam o milce oreo: mur: I też kocham to co nugatowe. .. |
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze to faktycznie się nieźle rozniosło
Mi zaatakowało tylko palce u rąk a jak przenosiło się na rękę koło pachy to poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk żeby to zatrzymać. Do tej pory mam małe zmiany na palcach i tak w stu procentach to tylko raz mi to zginęło i to na tydzień około... A potem od nowa polsko ludowa. Teraz mam to naprawdę małe ale za cholerę nie mogę się tego pozbyć,to się ani nie powiększa ani nie zmniejsza ale... Chyba znalazłam na to pewien sposób. Jako że eksperymentuje z tym już jakiś czas to wymyśliłam że spróbuje z liściem agawy. Mamy dorodną agawę,mama ciachnęła mi liść i dwa razy wymazałam tym sokiem z liścia te zmiany (oj jak cholernie to szczypało na zmianę ze świądem) ale to co było najgorsze po tych dwóch razach zeszło
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
I agawę, i aloes posiadam
|
|
|
|
#2185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mala, Lady, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Ellmi Fifek i ślimak mnie rozwalił, prawie się popłakałam ze wzruszenia Debrah ja też się przymierzam do zakończenia drzemek w dzień; po godzinnej drzemce ok. 13 Ewa buszuje do północy A za to jak nie śpi i ok. 19 zaczyna się słaniać to są potem cyrki na kółkach. Bo wtedy trzeba uruchomić wszelkie pokłady sił i czymś dziecko do 20:30-21 zająć (moje dziecko położone na noc o 19:40 wstaje radosne, rześkie i skore do zabawy, po czym buszuje do 2 w nocy ). Sarah miło Cię tutaj widzieć! ![]() Lady sto lat! Oby odciski omijały Cię z daleka Little ja jeżdżę co jakiś czas do takiego fajnego sklepu, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i wczoraj przymierzałam cuuuudny czerwony płaszczyk po przecenie za 59 zł i niestety za szeroki był Ja też fanka nugatu, lubię bardzo tą czekoladę z Lidla z nugatowym nadzieniem, ale dzisiaj nie było A w Aldiku mieli kiedyś taką pyszną czekoladę z kokosowym nadzieniem, ale wycofali czy co, a ja tak tęsknię za nią, że mi się po nocach śni
|
|
|
|
#2187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to dzięki dziewczyny za info o milce, a najbardziej moje boczki Wam dziekują ![]() Cytat:
![]() a co do ciężkości pupy, to też padłam ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
kurczę, ale tu spamuję ostatnio ale muszę sie napisać na zapas, bo potem znowu czasu na nic nie będę miałateraz spadam dobranocki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli okazuje się ze więcej dzieci ma ze spaniem kłopoty jak my, no ja jeszcze nie wiem jak rozgryźć, wczoraj drzemki niet i o 17:30 to już musiałam na rzesach stawać żeby ją jakoś rozruszać i nie zasnęła.
W aucie wracając od T. przed 19 ja zagadywałam, pytam się, a czy są autka, a zobacz tramwaj a to tamto: brzydal: bida mala odpowiadała mi, mimo że oczy jej lecialy, A nagle "hrrr grrr " i dziecko padło, śpi. Więc kurczę nie wydaje mi się by już był czas ? |
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
ellmi na zdjeciu, to miasteczko filmowe czy fototapeta; zywego ducha na ulicy...
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
No to wygląda na to że masz też lekarstwo
![]() Spróbuj najpierw z aloesem,z tego co czytałam ma większe właściwości antyseptyczne Oby Ci pomogło bo wiem doskonale jakie to dołujące (oj wiem ).Silver- dziękuje ![]() No i co? Pochwaliłam telefon i problemy wróciły Głupi kutafon
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

leżała dzisiaj w biedronce przy kasie i mi sie przypomniało, że czytałam tutaj, że pyyyycha; no i rzeczywiście, zeżarłam cała 

a ja myslalam ze jej sie lierki pomylily i ze to chodzilo o "kundla" w sensie pieska 

, to udałam mądrą i tyle mnie widziała

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, więc teraz wyglądam jak sto nieszczęść.
Koszmar straszny, wystarczy, że kłądąc się spać klęknę na 2 sek. na łóżku i już kolana palą żywym ogniem, a podczas snu budzę się praktycznie za każdym razem, kiedy tylko otrę kolana albo łokcie... Palce szczypią mnie już nawet przy myciu rąk zwykłym, SZARYM mydłem
miałam dwa podjeścia 
z czystym sumieniem moge isc spac 

A w Aldiku mieli kiedyś taką pyszną czekoladę z kokosowym nadzieniem, ale wycofali czy co, a ja tak tęsknię za nią, że mi się po nocach śni