|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Pod koniec dnia potrafi się osypać, ale nie jakoś mocno Tyle razy co mała mnie wycałuje i powkłada palce do oka
|
|
|
|
|
#3573 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() 10 dni bez dnia wolnego? |
||
|
|
|
#3575 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też!
Dziewczyny, zastanawiałyście się kiedyś nad planami na przyszłość? Wczoraj TŻ mnie zapytał czy mam jakieś plany odnośnie pracy/ wykształcenia za jakieś 2/3 lata. Sama nie wiem. Z jednej strony planuje zrobienie prawka i kursy z języka angielskiego w tym albo w przyszłym roku. A jeżeli chodzi o dalsze plany nie mam pojęcia. Zastanawiam się też nad studiami, ale nie wiem jakie wybrać. |
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
W drogerii ekobieca -20% na kosmetyki Makeup Revolution. Zamówiłam Revlona i przy okazji skorzystałam z promocji i wzięłam paletę matowych cieni http://www.ekobieca.pl/product-pol-1...do-powiek.html
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- U mnie też bardzo ładnie, choć dość mocno wieje wiatr. Wróciłam ze spaceru z tak sklejonymi włosami ![]() Przyszła mi paczka z Romwe, bez szału ... Bluza i sukienka za duże, naszyjnik taki bazarowy
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, ale wspaniałe cienie
![]() Widziałam zdjęcie spacerówki - prześliczna, a Amelka wiadomo - gwiazda ![]() Widać od razu, że porządny ten wózek. Jezuuu, wiecie co, jak miałam spokój, teraz znowu walczę z suchymi skórkami Nie mam sił, na bank to Revlon. Zarówno podkład jak i puder. Wokół ust tragedia... Nie wiem co zrobić, czuję się fatalnie z taką skórą. Ratujcie ![]() Nie mogę się doczekać promo w Rossie. Co kupujecie ? Wiem, ze Miki już pytała, ale może polecacie coś :bzrydal: Ja postanowiłam CC od Bourjois, podkład z tej firmy, dwa z AA i róż, chciałam z Astor, ale wezmę także z Bourjois. Cena wyjdzie świetna, więc chyba kupię to, co sobie założyłam. No i tusze, ale nie wiem jaki kupić drugi oprócz Colossala? Bo on najbardziej jest mi bliski.
|
|
#3578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sobotę dostałam od znajomych w paczce z UK taką paletkę MUR http://www.makeuprevolutionstore.com...-mattes-2.html W przeliczeniu na złotówki wychodzi drożej niż w ekobiecej. ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Na zapas nie lubię kupować, jak wykupią to się nie zapłaczę. Teraz mam puder Catrice All Matt Plus Shine, ale jak zużyję, to jednak wracam Astora. ![]() Podkładów nie używam od kilku lat, róże mam dwa, więc nic więcej mnie nie interesuje z tej pierwszej promocji.
|
|
#3579 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam zrobić dobry uczynek i oddać krew a tu taka
|
|
|
|
#3580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I do tego myślałam, że w sobotę będę mieć wolne, ale od razu mam całodzienne szkolenie w nowej pracy. Więc jedenaście dni będzie. Ale w nowej przynajmniej coś nowego Potem zamierzamy z TŻ iść na imprezę urodzinową do znajomej, ale nie wiem czy dam radę. Ostatnio na koncercie przysypiałam ![]() Choć muzyka bardzo dobra. Po prostu byłam bardzo zmęczona i śpiąca. Jutro ostatni dzień w pracy, na drugi dzień szkolenie w nowej. Jeszcze trochę i odpoczę U mnie też Cytat:
Aż wstyd się przyznać, bo już powinnam w sumie mieć choć jakiś zarys planu na życie. Ale nie mam. Zdecydowanie się na jakąkolwiek ścieżkę wiąże się przecież z rezygnacją z innych i dlatego tak ciężko się zdecydować
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2015-04-23 o 20:42 |
|||
|
|
|
#3581 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jeszcze 2 lata temu miałam pomysł na życie. A tutaj z dnia na dzień pojawiła się przeprowadzka, praca i milion innych spraw. W efekcie moje plany uległy przesunięciu. Dobrze, że mam dopiero 22 lata. |
|
|
|
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
22 lata to już jakiś wiek, warto się zastanowić nad obraniem jakiejś konkretnej drogi, czas tak szybko leci ![]() Cytat:
a co do tuszów- ja uwielbiam testować nowości, więc pewnie pójdę na ilość a nie na jakość i wezmę jakieś dwa nowe tańsze ![]() Największy kłopot mam z różem/bronzerem w zasadzie jako różu używam tych brązowych kulek z oriflame https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...perelkach.html Kończą się już i nie bardzo mam pomysł co mogłabym kupić nie ogarniam tematu różów w ogóle, a mam do nich taki fajny pędzel polecicie coś? Jakoś nie widzę siebie w różu, raczej w odcieniach brązu
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-04-23 o 21:43 |
||
|
|
|
#3583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam znać Hehe Noo wózek super, strasznie jestem zadowolona ![]() Kremy nic nie pomagają? U mnie na taki meega przesusz sprawdziły się kremy apteczne. Na szczęście Revlon Colorstay nie robi mi krzywdy, nie wysusza mnie Mnie też kusi krem CC z Bourjois, zobaczę jeszcze jaką ma konsystencję i kolory. Kupię też puder Rimmel Stay Matte. Z pomadek na pewno zrobię zapas Eveline Aqua Platinum. Bardzo kuszą mnie też matowe pomadki Rouge Edition Velvet z Bourjois, ale trochę szkoda mi kasy na nią, bo pomadek ma multum Z róży i bronzerów raczej nic nie będę brała, bo też mam sporo. Z tuszy pewnie wezmę Eveline Big Volume Lash i może kupię jakąś nowość. Ten mnie kusi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-mascara.html oglądałam ostatnio filmik na yt i jedna z dziewczyn bardzo go zachwalała. Na blogach ten bardzo chwalą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...e-mascara.html Cytat:
![]() Dobry ten puder? Masz porównanie z Rimmelem Stay Matte? Nic nie mówcie o pracy ... Ja wolę chyba o tym nie myśleć, bo tylko zaczynam się dołować. Już kiedyś było mi strasznie trudno znaleźć pracę, tyle rozmów przeszłam i zawsze coś było nie tak. Teraz to już w ogóle będzie ciężko, bo muszę brać pod uwagę dziecko. Chciałabym znaleźć pracę biurową, ale szanse są prawie zerowe bez znajomości tam chociaż są normalne godziny pracy, a nie tak jak w galeriach do 20 Nie mogę przy małej pozwolić sobie na taką pracę, zresztą nawet nie miałabym serca zostawiać ją na cały dzień
|
||
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Mam róż nr34 z burżuja i więcej nie kupię. Ok, jest trwały, ale czym bym go nie zakładała, na twarzy kolor nie jest już tak ciekawy, trójwymiarowy jak w opakowaniu. Za te 60zł w cenie regularnej, nie bardzo.
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- A Asia, mi na przesusz bardzo pomógł krem pisany z mocznikiem, wersja na noc. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-04-24 o 06:55 |
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Miała któraś z Was ten puder?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ng-powder.html ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jeszcze mam ochotę na korektor Maybelline Affinitone
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=193585
Zrobiłam sobie wczoraj nowe hybrydy, wyjątkowo mi się podobają.
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-04-24 o 12:17 |
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Co do planów na przyszłość - obecni chciałabym własny biznes. Jakiś mały, rysunkowy na teraz. Chciałabym pracować w firmie od 8-16 i zajmować się rodziną. Póki co planuję znaleźć jakąś pracę (od lipca/sierpnia) i powoli rozkręcać coś swojego, zrobić dyplom i się obronić.
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Bell, bardzo ładne
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem bardzo dobry.
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Wolność
Koniec z siatkami na włosy i czapkami, koniec z obowiązkowym podcinaniem paznokci do niefajnie krótkich, koniec zakazu noszenia kolczyków
|
#3590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomadki velvet rouge są rewelacyjne ![]() W tym rzucie rossmana postanowiłam kupić po jednej rzeczy, ale porządniejszej, zamiast rzucać się na 4 różne podkłady bo tanie wzięłam taki podkład:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html marzył mi się healthy mix ale oczywiście o 16 już kolory wykupione może w tygodniu jak dorzucą to go wezmę ogólnie jestem napalona na burżuja, bo wszystko co do tej pory miałam (tusze, cienie,szminki) było bardzo dobre ten puder, też z burżuja: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-powder.html i taki róż, bardzo mi się podoba, mieni się i akurat jest taki brązujący: http://www.rossnet.pl/Produkt/Lovely...,354568,1650,1 Chciałam jeszcze krem BB z hipoalergicznego bell, ale nie było szafy ![]() Cytat:
Jutro spędzam dzień z koleżankami za miastem
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-04-24 o 22:39 |
||
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jutro uda mi się wypróbować, dam znać jak się sprawdził Poza tym kupiłam korektor Maybelline Affinitone i puder sypki Wibo Fixing Powder. Wstawiłam zdjęcia rzeczy z Sheinside i Romwe https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=25125
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wybrałam się do Tarasów na wiosenne zakupy. W Rossmannie wszystkie szafy pełne, kilka osób na krzyż w całym sklepie, spokojnie można było przebierać, wybierać. Ale wzięłam tylko ten puder Astora, o którym pisałam wcześniej.
Poza tym kupiłam sukienkę w H&M http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0266219009.html i 3 koszulki w Zarze. W sklepach w sumie nic ciekawego nie widziałam, wróciłam do domu i w sklepie online H&M kupiłam jeszcze 3 pary butów, bluzkę i skarpetki dla mnie i TŻ.
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie buty kupiłaś?Potrzebuję płaskich butów na spacery z małą, bo jednak obcasy już się nie sprawdzają. Teraz chodzimy na place zabaw, więc obcasy wyglądają komicznie Myślałam o jakichś sportowych w odjechanym kolorze, ale sama nie wiem, póki co kupię baleriny.
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Konto usunięte
|
Dodaję aktualizację
Moje włosy miały wczoraj ghd więc musiałam to uwiecznić. Nawet Tż wczoraj powiedział, że mam fajną fryzurę Jakość zdjęć nie powala ale tak to już jest kiedy trzeba sobie zdjęcie samemu zrobić
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
http://pani-domu-w-akcji.blogspot.co...olady.html?m=1. Aaaleee pyyyszneee!
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;51182070]Dodaję aktualizację
Moje włosy miały wczoraj ghd więc musiałam to uwiecznić. Nawet Tż wczoraj powiedział, że mam fajną fryzurę Jakość zdjęć nie powala ale tak to już jest kiedy trzeba sobie zdjęcie samemu zrobić [/QUOTE]Bardzo ładne |
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I takie baleriny: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0168556035.html Tylko dzisiaj wyszperałam te stare tenisówki u rodziców i okazuje się, że powinnam wziąć 36, a zamówiłam 37. Jakoś nie pomyślałam, żeby to sprawdzić wcześniej, a większość butów mam jednak 37. No i będę je musiała zwrócić, bo będą za zdecydowanie duże.
Edytowane przez otako Czas edycji: 2015-04-26 o 17:33 |
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka bardzo ładne włosy
Smerfetko Miki ja kupiłam ten podkład co Ty z Rimmel, również sypki z Wibo, oprócz tego korektor z Rimmel taki nowy, w okrągłym opakowaniu, w kremie, dwa podkłady z AA, rozświetlacz z Wibo i róż w kremie Rimmel, którego nie umiem nałożyć. Kurcze, czy ja nie potrafię szukać na KWC? Nic mi się nie wyświetla po zmianach na Wizażu. Bardzo fajny jest ten puder, jestem zadowolona. A rozświetlacz ? Dla mnie mega Siostra z kolei kupiła te rozświetlające kuleczki z Wibo i przetestowałam - bardzo fajne, ale drobinki są dość duże, dla mnie najlepsze są z KOBO póki co, których nie widać, ale jednak rozświetlają.Miki miałam ten korektor z May, strasznie go lubiłam i żałuję, że wzięłam z Rimmel, bo jest dość tępy i ciężki. Jednak cienie pokrywa idealnie Poza tym pojechałam napalona na Bourjoisa i co ? Wycofali szafy z tymi kosmetykami, zarówno w jednym jak i drugim Rossmannie, ale byłam zła ![]() Maryś poszalałaś
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2015-04-27 o 09:51 |
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydałyby mi się takie tenisówki Cytat:
Krem CC użyłam raz i póki co mam mieszane uczucia. Kryje całkiem nieźle, ale mam teraz trochę suchych skórek i mocno je podkreślił. No zobaczymy jak będzie się sprawdzał na dłuższą metę
|
||
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie wysuszało mnie nic, a nic. Świetny jest i na pewno nie raz go kupię Otako - świetna kiecka i baletki ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Ale się najadłam Zrobiłam naleśniki z fetą i szpinakiem+sos czosnkowy, ale pycha Uwielbiam takie. Dawno nie robiłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Tyle razy co mała mnie wycałuje i powkłada palce do oka 

Nie mam sił, na bank to Revlon. Zarówno podkład jak i puder. Wokół ust tragedia... Nie wiem co zrobić, czuję się fatalnie z taką skórą. Ratujcie 

Na zapas nie lubię kupować, jak wykupią to się nie zapłaczę. 

Jakoś nie pomyślałam, żeby to sprawdzić wcześniej, a większość butów mam jednak 37. No i będę je musiała zwrócić, bo będą za zdecydowanie duże.
Uwielbiam takie. Dawno nie robiłam