|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
![]() Pod koniec dnia potrafi się osypać, ale nie jakoś mocno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() 10 dni bez dnia wolnego? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Konto usunięte
|
U mnie też!
![]() Dziewczyny, zastanawiałyście się kiedyś nad planami na przyszłość? Wczoraj TŻ mnie zapytał czy mam jakieś plany odnośnie pracy/ wykształcenia za jakieś 2/3 lata. Sama nie wiem. Z jednej strony planuje zrobienie prawka i kursy z języka angielskiego w tym albo w przyszłym roku. A jeżeli chodzi o dalsze plany nie mam pojęcia. Zastanawiam się też nad studiami, ale nie wiem jakie wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
W drogerii ekobieca -20% na kosmetyki Makeup Revolution. Zamówiłam Revlona i przy okazji skorzystałam z promocji i wzięłam paletę matowych cieni http://www.ekobieca.pl/product-pol-1...do-powiek.html
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- U mnie też bardzo ładnie, choć dość mocno wieje wiatr. Wróciłam ze spaceru z tak sklejonymi włosami ![]() Przyszła mi paczka z Romwe, bez szału ... Bluza i sukienka za duże, naszyjnik taki bazarowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Miki, ale wspaniałe cienie
![]() ![]() ![]() Widziałam zdjęcie spacerówki - prześliczna, a Amelka wiadomo - gwiazda ![]() ![]() Widać od razu, że porządny ten wózek. Jezuuu, wiecie co, jak miałam spokój, teraz znowu walczę z suchymi skórkami ![]() ![]() Nie mogę się doczekać promo w Rossie. Co kupujecie ? Wiem, ze Miki już pytała, ale może polecacie coś :bzrydal: Ja postanowiłam CC od Bourjois, podkład z tej firmy, dwa z AA i róż, chciałam z Astor, ale wezmę także z Bourjois. Cena wyjdzie świetna, więc chyba kupię to, co sobie założyłam. No i tusze, ale nie wiem jaki kupić drugi oprócz Colossala? Bo on najbardziej jest mi bliski.
#3578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sobotę dostałam od znajomych w paczce z UK taką paletkę MUR http://www.makeuprevolutionstore.com...-mattes-2.html W przeliczeniu na złotówki wychodzi drożej niż w ekobiecej. ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Podkładów nie używam od kilku lat, róże mam dwa, więc nic więcej mnie nie interesuje z tej pierwszej promocji.
![]() |
#3579 |
Konto usunięte
|
Chciałam zrobić dobry uczynek i oddać krew a tu taka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I do tego myślałam, że w sobotę będę mieć wolne, ale od razu mam całodzienne szkolenie w nowej pracy. Więc jedenaście dni będzie. Ale w nowej przynajmniej coś nowego ![]() Potem zamierzamy z TŻ iść na imprezę urodzinową do znajomej, ale nie wiem czy dam radę. Ostatnio na koncercie przysypiałam ![]() Choć muzyka bardzo dobra. Po prostu byłam bardzo zmęczona i śpiąca. Jutro ostatni dzień w pracy, na drugi dzień szkolenie w nowej. Jeszcze trochę i odpoczę ![]() U mnie też ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2015-04-23 o 19:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jeszcze 2 lata temu miałam pomysł na życie. A tutaj z dnia na dzień pojawiła się przeprowadzka, praca i milion innych spraw. W efekcie moje plany uległy przesunięciu. Dobrze, że mam dopiero 22 lata. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 lata to już jakiś wiek, warto się zastanowić nad obraniem jakiejś konkretnej drogi, czas tak szybko leci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Największy kłopot mam z różem/bronzerem ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...perelkach.html Kończą się już i nie bardzo mam pomysł co mogłabym kupić ![]() ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-04-23 o 20:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam znać ![]() ![]() Hehe ![]() ![]() ![]() Kremy nic nie pomagają? U mnie na taki meega przesusz sprawdziły się kremy apteczne. Na szczęście Revlon Colorstay nie robi mi krzywdy, nie wysusza mnie ![]() Mnie też kusi krem CC z Bourjois, zobaczę jeszcze jaką ma konsystencję i kolory. Kupię też puder Rimmel Stay Matte. Z pomadek na pewno zrobię zapas Eveline Aqua Platinum. Bardzo kuszą mnie też matowe pomadki Rouge Edition Velvet z Bourjois, ale trochę szkoda mi kasy na nią, bo pomadek ma multum ![]() Cytat:
![]() Dobry ten puder? Masz porównanie z Rimmelem Stay Matte? Nic nie mówcie o pracy ... Ja wolę chyba o tym nie myśleć, bo tylko zaczynam się dołować. Już kiedyś było mi strasznie trudno znaleźć pracę, tyle rozmów przeszłam i zawsze coś było nie tak. Teraz to już w ogóle będzie ciężko, bo muszę brać pod uwagę dziecko. Chciałabym znaleźć pracę biurową, ale szanse są prawie zerowe bez znajomości ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Mam róż nr34 z burżuja i więcej nie kupię. Ok, jest trwały, ale czym bym go nie zakładała, na twarzy kolor nie jest już tak ciekawy, trójwymiarowy jak w opakowaniu. Za te 60zł w cenie regularnej, nie bardzo.
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- A Asia, mi na przesusz bardzo pomógł krem pisany z mocznikiem, wersja na noc. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-04-24 o 05:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Miała któraś z Was ten puder?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ng-powder.html ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jeszcze mam ochotę na korektor Maybelline Affinitone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=193585
Zrobiłam sobie wczoraj nowe hybrydy, wyjątkowo mi się podobają. ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-04-24 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Co do planów na przyszłość - obecni chciałabym własny biznes. Jakiś mały, rysunkowy na teraz. Chciałabym pracować w firmie od 8-16 i zajmować się rodziną. Póki co planuję znaleźć jakąś pracę (od lipca/sierpnia) i powoli rozkręcać coś swojego, zrobić dyplom i się obronić.
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Bell, bardzo ładne ![]()
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem bardzo dobry. ![]()
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Wolność
![]() ![]() ![]()
#3590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomadki velvet rouge są rewelacyjne ![]() ![]() W tym rzucie rossmana postanowiłam kupić po jednej rzeczy, ale porządniejszej, zamiast rzucać się na 4 różne podkłady bo tanie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html marzył mi się healthy mix ale oczywiście o 16 już kolory wykupione ![]() ![]() ![]() ten puder, też z burżuja: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-powder.html i taki róż, bardzo mi się podoba, mieni się i akurat jest taki brązujący: http://www.rossnet.pl/Produkt/Lovely...,354568,1650,1 Chciałam jeszcze krem BB z hipoalergicznego bell, ale nie było szafy ![]() Cytat:
![]() Jutro spędzam dzień z koleżankami za miastem ![]() ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-04-24 o 21:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym kupiłam korektor Maybelline Affinitone i puder sypki Wibo Fixing Powder. Wstawiłam zdjęcia rzeczy z Sheinside i Romwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wybrałam się do Tarasów na wiosenne zakupy. W Rossmannie wszystkie szafy pełne, kilka osób na krzyż w całym sklepie, spokojnie można było przebierać, wybierać. Ale wzięłam tylko ten puder Astora, o którym pisałam wcześniej.
Poza tym kupiłam sukienkę w H&M http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0266219009.html i 3 koszulki w Zarze. W sklepach w sumie nic ciekawego nie widziałam, wróciłam do domu i w sklepie online H&M kupiłam jeszcze 3 pary butów, bluzkę i skarpetki dla mnie i TŻ. ![]()
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrzebuję płaskich butów na spacery z małą, bo jednak obcasy już się nie sprawdzają. Teraz chodzimy na place zabaw, więc obcasy wyglądają komicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Konto usunięte
|
Dodaję aktualizację
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
http://pani-domu-w-akcji.blogspot.co...olady.html?m=1. Aaaleee pyyyszneee!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;51182070]Dodaję aktualizację
![]() ![]() ![]() Bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I takie baleriny: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0168556035.html Tylko dzisiaj wyszperałam te stare tenisówki u rodziców i okazuje się, że powinnam wziąć 36, a zamówiłam 37. ![]() ![]()
Edytowane przez otako Czas edycji: 2015-04-26 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Anulka bardzo ładne włosy
![]() Smerfetko ![]() Miki ja kupiłam ten podkład co Ty z Rimmel, również sypki z Wibo, oprócz tego korektor z Rimmel taki nowy, w okrągłym opakowaniu, w kremie, dwa podkłady z AA, rozświetlacz z Wibo i róż w kremie Rimmel, którego nie umiem nałożyć. Kurcze, czy ja nie potrafię szukać na KWC? Nic mi się nie wyświetla po zmianach na Wizażu. Bardzo fajny jest ten puder, jestem zadowolona. A rozświetlacz ? Dla mnie mega ![]() ![]() Miki miałam ten korektor z May, strasznie go lubiłam i żałuję, że wzięłam z Rimmel, bo jest dość tępy i ciężki. Jednak cienie pokrywa idealnie ![]() Poza tym pojechałam napalona na Bourjoisa i co ? Wycofali szafy z tymi kosmetykami, zarówno w jednym jak i drugim Rossmannie, ale byłam zła ![]() Maryś poszalałaś ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2015-04-27 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Krem CC użyłam raz i póki co mam mieszane uczucia. Kryje całkiem nieźle, ale mam teraz trochę suchych skórek i mocno je podkreślił. No zobaczymy jak będzie się sprawdzał na dłuższą metę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie wysuszało mnie nic, a nic. Świetny jest i na pewno nie raz go kupię ![]() ![]() Otako - świetna kiecka i baletki ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Ale się najadłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.