Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-22, 21:42   #3571
Celestyn3k
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Miki, ten tusz z Eveline nie osypuje się?

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 22:41   #3572
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
dzisiaj u mnie tez cielutko i nie wiało.pogoda idealna na spacerki . Rano mialam migrene a potem uczucie ,ze bola mnie wszystkie zęby,a mam je zdrowe :/
Współczuję migreny Ja niestety przy migrenie już mam cały dzień do bani. Całe szczęście nie łapie mnie jakoś bardzo często.

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Miki, ten tusz z Eveline nie osypuje się?
Pod koniec dnia potrafi się osypać, ale nie jakoś mocno Przy moim trybie życia mało który tusz pod koniec dnia wygląda dobrze Tyle razy co mała mnie wycałuje i powkłada palce do oka

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 11:54   #3573
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Też się cieszę, że nie będę musiała już siedzieć w tych frytkach
Jeszcze tylko kilka dni, max 7.

Kupiłam jakiś czas temu maskę z Vatiki z jajkiem i miodem. Miałam kupić z olejem z czarnuszki, bo mi przypasowała, ale nie było. WIęc wzięłam tę (potem jednak znalazłam w innym sklepie, tę którą chciałam i kupiłam dwie jednego dnia). Muszę przyznać, że ta nowa też jest świetna
Cytat:
W irlandzkiej sieci supermarketów z żywnością, odzieżą, sprzętem AGD. Taka odmiana

No pewnie, trzeba próbować.
A dużo taki kurs?
Mój kurs pedagogiczny (Twój pewnie to co innego) kosztował łącznie 1600, rozłożone na 4 semestry po 400zł. Czyli trwał dwa lata.
I dał mi tyle, że dowiedziałam się, że nauczanie w szkole by mnie jednak nie interesowało. Że to zwyczajnie nie dla mnie.

Szef próbował mnie przekonać, że nie opłaca się zmieniać pracy, że dobrze jest tutaj i że dużo osób chce wrócić
To właśnie mu powiedzaiłam, że potrzebują zmian, a jak jest gdzieś indziej, to się nie dowiem póki nie spróbuję.
Jestem już kompletnie zmęczona. We wtorek miałam dzień wolny. Dziś był piąty dzień z rzędu w pracy i czeka mnie kolejne 5 dni, po 10h każdy. W sumie 10 bez dnia wolnego I tak wygląda moja praca na niepełny etat o który prosiłam już 4 miesiące temu
Smerfetko, gratuluję zmiany pracy!

10 dni bez dnia wolnego? Strasznie dużo...
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 14:28   #3574
Celestyn3k
Zakorzenienie

Nie wiem, jak u Was, ale u mnie piękna pogoda

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2015-04-23, 15:18   #3575
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
U mnie też!

Dziewczyny, zastanawiałyście się kiedyś nad planami na przyszłość? Wczoraj TŻ mnie zapytał czy mam jakieś plany odnośnie pracy/ wykształcenia za jakieś 2/3 lata. Sama nie wiem. Z jednej strony planuje zrobienie prawka i kursy z języka angielskiego w tym albo w przyszłym roku. A jeżeli chodzi o dalsze plany nie mam pojęcia. Zastanawiam się też nad studiami, ale nie wiem jakie wybrać.
Stary 2015-04-23, 15:46   #3576
xxxMikixxx
Zakorzenienie

W drogerii ekobieca -20% na kosmetyki Makeup Revolution. Zamówiłam Revlona i przy okazji skorzystałam z promocji i wzięłam paletę matowych cieni http://www.ekobieca.pl/product-pol-1...do-powiek.html

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
U mnie też bardzo ładnie, choć dość mocno wieje wiatr. Wróciłam ze spaceru z tak sklejonymi włosami

Przyszła mi paczka z Romwe, bez szału ... Bluza i sukienka za duże, naszyjnik taki bazarowy

Stary 2015-04-23, 16:20   #3577
Asia19x
Zakorzenienie

Miki, ale wspaniałe cienie daj znać jak się sprawdzą. Napaliłam się
Widziałam zdjęcie spacerówki - prześliczna, a Amelka wiadomo - gwiazda
Widać od razu, że porządny ten wózek.

Jezuuu, wiecie co, jak miałam spokój, teraz znowu walczę z suchymi skórkami Nie mam sił, na bank to Revlon. Zarówno podkład jak i puder. Wokół ust tragedia... Nie wiem co zrobić, czuję się fatalnie z taką skórą. Ratujcie

Nie mogę się doczekać promo w Rossie. Co kupujecie ? Wiem, ze Miki już pytała, ale może polecacie coś :bzrydal:
Ja postanowiłam CC od Bourjois, podkład z tej firmy, dwa z AA i róż, chciałam z Astor, ale wezmę także z Bourjois. Cena wyjdzie świetna, więc chyba kupię to, co sobie założyłam. No i tusze, ale nie wiem jaki kupić drugi oprócz Colossala? Bo on najbardziej jest mi bliski.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-23, 17:18   #3578
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
W drogerii ekobieca -20% na kosmetyki Makeup Revolution. Zamówiłam Revlona i przy okazji skorzystałam z promocji i wzięłam paletę matowych cieni http://www.ekobieca.pl/product-pol-1...do-powiek.html
Byłam u nich we wtorek w stacjonarnym sklepie. Spory wybór kosmetyków MUR mają, w takich samych cenach jak na stronie. W ogóle fajnie zaopatrzeni są, chyba zacznę tam zamawiać.

A w sobotę dostałam od znajomych w paczce z UK taką paletkę MUR http://www.makeuprevolutionstore.com...-mattes-2.html W przeliczeniu na złotówki wychodzi drożej niż w ekobiecej.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Nie mogę się doczekać promo w Rossie. Co kupujecie ? Wiem, ze Miki już pytała, ale może polecacie coś :bzrydal:
Ja postanowiłam CC od Bourjois, podkład z tej firmy, dwa z AA i róż, chciałam z Astor, ale wezmę także z Bourjois. Cena wyjdzie świetna, więc chyba kupię to, co sobie założyłam. No i tusze, ale nie wiem jaki kupić drugi oprócz Colossala? Bo on najbardziej jest mi bliski.
Ciśnienia nie mam, specjalnie jechać nie zamierzam, ale jak gdzieś będę w okolicy Rossmanna, to zajdę po: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ne-powder.html może się załapię. Na zapas nie lubię kupować, jak wykupią to się nie zapłaczę. Teraz mam puder Catrice All Matt Plus Shine, ale jak zużyję, to jednak wracam Astora.
Podkładów nie używam od kilku lat, róże mam dwa, więc nic więcej mnie nie interesuje z tej pierwszej promocji.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 17:29   #3579
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Chciałam zrobić dobry uczynek i oddać krew a tu taka Oczywiście badania krwi nie wyszły tak jak powinny i zostałam odesłana z kwitkiem Na pocieszenie dodam, że mój Tż i kolega z którym byliśmy też nie oddali
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 18:45   #3580
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Są takie po dwa lata, są roczne, ale ja się łapię na 4 miesięczny uzupełniający- dla zawodowo czynnych nauczycieli nauczycielem nie jestem, ale mam nastukane godziny pracy z dziećmi i przedmioty pedagogiczne przez logopedie Kosztuje 1500.

Do dzieci trzeba być odpowiednią osobą. Twardą, nieustępliwą i jednocześnie cierpliwą. Nie każdy się nadaje. Życie to bardzo szybko weryfikuje Ja na przykład nie umiem pracować z maluchami, więc zerówki i wczesnoszkolne odpadają. Przedszkola też niechętnie, zwyczajnie męczą mnie małe dzieci. Lubię późniejszą podstawówkę i o dziwo gimnazjum. Z liceum jeszcze nie miałam do czynienia, ale tam to mogłaby być zabawa

Niech szef się pocałuje w nos, moja szefowa odkąd doszły do niej plotki, że nie wiąże przyszłości z tą korporacją próbuje zagłaskać mnie na śmierć. Ale mnie tym nie oczaruje, ja jestem pamiętliwa małpa
To podobna cena, tyle że krócej. I tym lepiej
Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Smerfetko, gratuluję zmiany pracy!

10 dni bez dnia wolnego? Strasznie dużo...
Dziękuję
I do tego myślałam, że w sobotę będę mieć wolne, ale od razu mam całodzienne szkolenie w nowej pracy. Więc jedenaście dni będzie.
Ale w nowej przynajmniej coś nowego
Potem zamierzamy z TŻ iść na imprezę urodzinową do znajomej, ale nie wiem czy dam radę. Ostatnio na koncercie przysypiałam
Choć muzyka bardzo dobra. Po prostu byłam bardzo zmęczona i śpiąca.
Jutro ostatni dzień w pracy, na drugi dzień szkolenie w nowej. Jeszcze trochę i odpoczę
Cytat:
U mnie też
Cytat:
U mnie też!

Dziewczyny, zastanawiałyście się kiedyś nad planami na przyszłość? Wczoraj TŻ mnie zapytał czy mam jakieś plany odnośnie pracy/ wykształcenia za jakieś 2/3 lata. Sama nie wiem. Z jednej strony planuje zrobienie prawka i kursy z języka angielskiego w tym albo w przyszłym roku. A jeżeli chodzi o dalsze plany nie mam pojęcia. Zastanawiam się też nad studiami, ale nie wiem jakie wybrać.
Nie mam Aż wstyd się przyznać, bo już powinnam w sumie mieć choć jakiś zarys planu na życie. Ale nie mam. Zdecydowanie się na jakąkolwiek ścieżkę wiąże się przecież z rezygnacją z innych i dlatego tak ciężko się zdecydować

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2015-04-23 o 19:42
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 19:33   #3581
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
To podobna cena, tyle że krócej. I tym lepiej

Dziękuję
I do tego myślałam, że w sobotę będę mieć wolne, ale od razu mam całodzienne szkolenie w nowej pracy. Więc jedenaście dni będzie.
Ale w nowej przynajmniej coś nowego
Potem zamierzamy z TŻ iść na imprezę urodzinową do znajomej, ale nie wiem czy dam radę. Ostatnio na koncercie przysypiałam
Choć muzyka bardzo dobra. Po prostu byłam bardzo zmęczona i śpiąca.
Jutro ostatni dzień w pracy, na drugi dzień szkolenie w nowej. Jeszcze trochę i odpoczę

U mnie też

Nie mam Aż wstyd się przyznać, bo już powinnam w sumie mieć choć jakiś zarys planu na życie. Ale nie mam. Zdecydowanie się na jakąkolwiek ścieżkę wiąże się przecież z rezygnacji z innych i dlatego tak ciężko się zdecydować

Ja jeszcze 2 lata temu miałam pomysł na życie. A tutaj z dnia na dzień pojawiła się przeprowadzka, praca i milion innych spraw.

W efekcie moje plany uległy przesunięciu. Dobrze, że mam dopiero 22 lata.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-23, 20:40   #3582
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też!

No pewnie ja muszę mieć cele, zdobywać kolejne "punkty" bo inaczej nie czuje że żyję, nie znoszę zastoju Była taka chwila w mojej obecnej korpo pracy, że brakowało mi możliwości rozwoju i w ogóle czegokolwiek, załamywało mnie taka stagnacja na szczęście zaczynam teraz kurs, jestem nim podjarana bardzo i mam nadzieje, że umożliwi mi to znalezienie lepszej roboty generalnie mam w głowie plan kilkuletni, najpierw rozwój, dorwanie pracy w zawodzie, a później dziecko

22 lata to już jakiś wiek, warto się zastanowić nad obraniem jakiejś konkretnej drogi, czas tak szybko leci W sumie nie jestem od Ciebie wiele starsza

Cytat:

Jezuuu, wiecie co, jak miałam spokój, teraz znowu walczę z suchymi skórkami Nie mam sił, na bank to Revlon. Zarówno podkład jak i puder. Wokół ust tragedia... Nie wiem co zrobić, czuję się fatalnie z taką skórą. Ratujcie

Też się zastanawiam nad podkładem i pudrem z burżuja, ale nie wiem w sumie czy cena nawet po rabacie mnie nie zniechęci, jednak sporo już w tym miesiącu na siebie wydałam a co do tuszów- ja uwielbiam testować nowości, więc pewnie pójdę na ilość a nie na jakość i wezmę jakieś dwa nowe tańsze

Największy kłopot mam z różem/bronzerem w zasadzie jako różu używam tych brązowych kulek z oriflame
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...perelkach.html Kończą się już i nie bardzo mam pomysł co mogłabym kupić nie ogarniam tematu różów w ogóle, a mam do nich taki fajny pędzel polecicie coś? Jakoś nie widzę siebie w różu, raczej w odcieniach brązu

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2015-04-23 o 20:43
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 00:17   #3583
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Dam znać Mam nadzieję, że będą dobre. Mają sporo pozytywnych opinii, więc zaryzykowałam. Z rabatem wyszło 32 zł, za tyle cieni fajna cena

Hehe Noo wózek super, strasznie jestem zadowolona Bardzo wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim lekki na czym bardzo mi zależało. Teraz już swobodnie biorę wózek w ręce i znoszę ze schodów

Kremy nic nie pomagają? U mnie na taki meega przesusz sprawdziły się kremy apteczne. Na szczęście Revlon Colorstay nie robi mi krzywdy, nie wysusza mnie

Mnie też kusi krem CC z Bourjois, zobaczę jeszcze jaką ma konsystencję i kolory. Kupię też puder Rimmel Stay Matte. Z pomadek na pewno zrobię zapas Eveline Aqua Platinum. Bardzo kuszą mnie też matowe pomadki Rouge Edition Velvet z Bourjois, ale trochę szkoda mi kasy na nią, bo pomadek ma multum Z róży i bronzerów raczej nic nie będę brała, bo też mam sporo. Z tuszy pewnie wezmę Eveline Big Volume Lash i może kupię jakąś nowość. Ten mnie kusi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-mascara.html oglądałam ostatnio filmik na yt i jedna z dziewczyn bardzo go zachwalała. Na blogach ten bardzo chwalą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...e-mascara.html

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Byłam u nich we wtorek w stacjonarnym sklepie. Spory wybór kosmetyków MUR mają, w takich samych cenach jak na stronie. W ogóle fajnie zaopatrzeni są, chyba zacznę tam zamawiać.

A w sobotę dostałam od znajomych w paczce z UK taką paletkę MUR http://www.makeuprevolutionstore.com...-mattes-2.html W przeliczeniu na złotówki wychodzi drożej niż w ekobiecej.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Ciśnienia nie mam, specjalnie jechać nie zamierzam, ale jak gdzieś będę w okolicy Rossmanna, to zajdę po: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ne-powder.html może się załapię. Na zapas nie lubię kupować, jak wykupią to się nie zapłaczę. Teraz mam puder Catrice All Matt Plus Shine, ale jak zużyję, to jednak wracam Astora.
Podkładów nie używam od kilku lat, róże mam dwa, więc nic więcej mnie nie interesuje z tej pierwszej promocji.
Jak z jakością tych cieni, testowałaś już? Ekobieca ma fajny asortyment i ceny bardzo korzystne. Składałam kiedyś do nich CV, ale nie odezwali się

Dobry ten puder? Masz porównanie z Rimmelem Stay Matte?

Nic nie mówcie o pracy ... Ja wolę chyba o tym nie myśleć, bo tylko zaczynam się dołować. Już kiedyś było mi strasznie trudno znaleźć pracę, tyle rozmów przeszłam i zawsze coś było nie tak. Teraz to już w ogóle będzie ciężko, bo muszę brać pod uwagę dziecko. Chciałabym znaleźć pracę biurową, ale szanse są prawie zerowe bez znajomości tam chociaż są normalne godziny pracy, a nie tak jak w galeriach do 20 Nie mogę przy małej pozwolić sobie na taką pracę, zresztą nawet nie miałabym serca zostawiać ją na cały dzień

Stary 2015-04-24, 06:31   #3584
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Mam róż nr34 z burżuja i więcej nie kupię. Ok, jest trwały, ale czym bym go nie zakładała, na twarzy kolor nie jest już tak ciekawy, trójwymiarowy jak w opakowaniu. Za te 60zł w cenie regularnej, nie bardzo.

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

A Asia, mi na przesusz bardzo pomógł krem pisany z mocznikiem, wersja na noc.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2015-04-24 o 05:55
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 10:40   #3585
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Miała któraś z Was ten puder?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ng-powder.html

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Jeszcze mam ochotę na korektor Maybelline Affinitone

Stary 2015-04-24, 11:16   #3586
Bellitudoo
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=193585
Zrobiłam sobie wczoraj nowe hybrydy, wyjątkowo mi się podobają.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2015-04-24 o 11:17
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 11:27   #3587
Celestyn3k
Zakorzenienie

Co do planów na przyszłość - obecni chciałabym własny biznes. Jakiś mały, rysunkowy na teraz. Chciałabym pracować w firmie od 8-16 i zajmować się rodziną. Póki co planuję znaleźć jakąś pracę (od lipca/sierpnia) i powoli rozkręcać coś swojego, zrobić dyplom i się obronić.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Bell, bardzo ładne

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2015-04-24, 17:56   #3588
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Jak z jakością tych cieni, testowałaś już? Ekobieca ma fajny asortyment i ceny bardzo korzystne. Składałam kiedyś do nich CV, ale nie odezwali się

Jeszcze nie miałam okazji.

Moim zdaniem bardzo dobry. Stay Matte Rimmela miałam kilka lat temu, więc nie bardzo już pamiętam. Kojarzę tylko, że jakoś szybko mi się zużywał. Astor wydaje mi się bardziej wydajny. Nawet ten Catrice dużo szybciej ubywa.

Stary 2015-04-24, 18:15   #3589
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Wolność Koniec z siatkami na włosy i czapkami, koniec z obowiązkowym podcinaniem paznokci do niefajnie krótkich, koniec zakazu noszenia kolczyków
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-24, 21:35   #3590
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie też kusi krem CC z Bourjois, zobaczę jeszcze jaką ma konsystencję i kolory. Kupię też puder Rimmel Stay Matte. Z pomadek na pewno zrobię zapas Eveline Aqua Platinum. Bardzo kuszą mnie też matowe pomadki Rouge Edition Velvet z Bourjois, ale trochę szkoda mi kasy na nią, bo pomadek ma multum Z róży i bronzerów raczej nic nie będę brała, bo też mam sporo. Z tuszy pewnie wezmę Eveline Big Volume Lash i może kupię jakąś nowość. Ten mnie kusi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-mascara.html oglądałam ostatnio filmik na yt i jedna z dziewczyn bardzo go zachwalała. Na blogach ten bardzo chwalą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...e-mascara.html

Nic nie mówcie o pracy ... Ja wolę chyba o tym nie myśleć, bo tylko zaczynam się dołować. Już kiedyś było mi strasznie trudno znaleźć pracę, tyle rozmów przeszłam i zawsze coś było nie tak. Teraz to już w ogóle będzie ciężko, bo muszę brać pod uwagę dziecko. Chciałabym znaleźć pracę biurową, ale szanse są prawie zerowe bez znajomości tam chociaż są normalne godziny pracy, a nie tak jak w galeriach do 20 Nie mogę przy małej pozwolić sobie na taką pracę, zresztą nawet nie miałabym serca zostawiać ją na cały dzień
I co, obczajałaś ten CC z burżuja? Do mnie jakoś nie przemówił

Pomadki velvet rouge są rewelacyjne mam najzwyklejszą czerwień i zdecydowanie zajmuje u mnie pierwsze miejsce wśród szminek razem z kredką z klinika

W tym rzucie rossmana postanowiłam kupić po jednej rzeczy, ale porządniejszej, zamiast rzucać się na 4 różne podkłady bo tanie wzięłam taki podkład:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html marzył mi się healthy mix ale oczywiście o 16 już kolory wykupione może w tygodniu jak dorzucą to go wezmę ogólnie jestem napalona na burżuja, bo wszystko co do tej pory miałam (tusze, cienie,szminki) było bardzo dobre
ten puder, też z burżuja:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-powder.html
i taki róż, bardzo mi się podoba, mieni się i akurat jest taki brązujący: http://www.rossnet.pl/Produkt/Lovely...,354568,1650,1

Chciałam jeszcze krem BB z hipoalergicznego bell, ale nie było szafy

Cytat:
Wolność Koniec z siatkami na włosy i czapkami, koniec z obowiązkowym podcinaniem paznokci do niefajnie krótkich, koniec zakazu noszenia kolczyków
Super !!

Jutro spędzam dzień z koleżankami za miastem bierzemy koce, jednorazowego grilla, jedzenie i jedziemy nad wodę odpoczywać oby było słonecznie i cudownie, bo po całym tygodniu w dusznym biurze marze o świeżym powietrzu. A w niedziele mam pierwsze zajęcia z kursu

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2015-04-24 o 21:39
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-24, 23:37   #3591
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
I co, obczajałaś ten CC z burżuja? Do mnie jakoś nie przemówił

Pomadki velvet rouge są rewelacyjne mam najzwyklejszą czerwień i zdecydowanie zajmuje u mnie pierwsze miejsce wśród szminek razem z kredką z klinika

W tym rzucie rossmana postanowiłam kupić po jednej rzeczy, ale porządniejszej, zamiast rzucać się na 4 różne podkłady bo tanie wzięłam taki podkład:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html marzył mi się healthy mix ale oczywiście o 16 już kolory wykupione może w tygodniu jak dorzucą to go wezmę ogólnie jestem napalona na burżuja, bo wszystko co do tej pory miałam (tusze, cienie,szminki) było bardzo dobre
ten puder, też z burżuja:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-powder.html
i taki róż, bardzo mi się podoba, mieni się i akurat jest taki brązujący: http://www.rossnet.pl/Produkt/Lovely...,354568,1650,1

Chciałam jeszcze krem BB z hipoalergicznego bell, ale nie było szafy

Super !!

Jutro spędzam dzień z koleżankami za miastem bierzemy koce, jednorazowego grilla, jedzenie i jedziemy nad wodę odpoczywać oby było słonecznie i cudownie, bo po całym tygodniu w dusznym biurze marze o świeżym powietrzu. A w niedziele mam pierwsze zajęcia z kursu
Wzięłam go Rzadki jest, ale liczę, że będzie ładnie na twarzy wyglądać. Napaliłam się na niego po teście na żywo jednej z dziewczyn na yt Może jutro uda mi się wypróbować, dam znać jak się sprawdził

Poza tym kupiłam korektor Maybelline Affinitone i puder sypki Wibo Fixing Powder.

Wstawiłam zdjęcia rzeczy z Sheinside i Romwe https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=25125

Stary 2015-04-26, 09:12   #3592
otako
Zakorzenienie

Wczoraj wybrałam się do Tarasów na wiosenne zakupy. W Rossmannie wszystkie szafy pełne, kilka osób na krzyż w całym sklepie, spokojnie można było przebierać, wybierać. Ale wzięłam tylko ten puder Astora, o którym pisałam wcześniej.

Poza tym kupiłam sukienkę w H&M http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0266219009.html i 3 koszulki w Zarze.

W sklepach w sumie nic ciekawego nie widziałam, wróciłam do domu i w sklepie online H&M kupiłam jeszcze 3 pary butów, bluzkę i skarpetki dla mnie i TŻ.

Stary 2015-04-26, 10:38   #3593
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj wybrałam się do Tarasów na wiosenne zakupy. W Rossmannie wszystkie szafy pełne, kilka osób na krzyż w całym sklepie, spokojnie można było przebierać, wybierać. Ale wzięłam tylko ten puder Astora, o którym pisałam wcześniej.

Poza tym kupiłam sukienkę w H&M http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0266219009.html i 3 koszulki w Zarze.

W sklepach w sumie nic ciekawego nie widziałam, wróciłam do domu i w sklepie online H&M kupiłam jeszcze 3 pary butów, bluzkę i skarpetki dla mnie i TŻ.
Sukienka w paski zawsze spoko A jakie buty kupiłaś?

Potrzebuję płaskich butów na spacery z małą, bo jednak obcasy już się nie sprawdzają. Teraz chodzimy na place zabaw, więc obcasy wyglądają komicznie Myślałam o jakichś sportowych w odjechanym kolorze, ale sama nie wiem, póki co kupię baleriny.

Stary 2015-04-26, 13:39   #3594
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Dodaję aktualizację Moje włosy miały wczoraj ghd więc musiałam to uwiecznić. Nawet Tż wczoraj powiedział, że mam fajną fryzurę Jakość zdjęć nie powala ale tak to już jest kiedy trzeba sobie zdjęcie samemu zrobić
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-26, 14:34   #3595
Bellitudoo
Zakorzenienie

http://pani-domu-w-akcji.blogspot.co...olady.html?m=1. Aaaleee pyyyszneee! z tą cukrową posypką są strasznie,strasznie słodkie, ale bez
Stary 2015-04-26, 14:34   #3596
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;51182070]Dodaję aktualizację Moje włosy miały wczoraj ghd więc musiałam to uwiecznić. Nawet Tż wczoraj powiedział, że mam fajną fryzurę Jakość zdjęć nie powala ale tak to już jest kiedy trzeba sobie zdjęcie samemu zrobić [/QUOTE]

Bardzo ładne

Stary 2015-04-26, 16:31   #3597
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienka w paski zawsze spoko A jakie buty kupiłaś?

Potrzebuję płaskich butów na spacery z małą, bo jednak obcasy już się nie sprawdzają. Teraz chodzimy na place zabaw, więc obcasy wyglądają komicznie Myślałam o jakichś sportowych w odjechanym kolorze, ale sama nie wiem, póki co kupię baleriny.
2 pary takich szmaciaków: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0179368018.html - całe zeszłe lato w takich przechodziłam.
I takie baleriny: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0168556035.html

Tylko dzisiaj wyszperałam te stare tenisówki u rodziców i okazuje się, że powinnam wziąć 36, a zamówiłam 37. Jakoś nie pomyślałam, żeby to sprawdzić wcześniej, a większość butów mam jednak 37. No i będę je musiała zwrócić, bo będą za zdecydowanie duże.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2015-04-26 o 16:33
Stary 2015-04-27, 08:48   #3598
Asia19x
Zakorzenienie

Anulka bardzo ładne włosy

Smerfetko

Miki ja kupiłam ten podkład co Ty z Rimmel, również sypki z Wibo, oprócz tego korektor z Rimmel taki nowy, w okrągłym opakowaniu, w kremie, dwa podkłady z AA, rozświetlacz z Wibo i róż w kremie Rimmel, którego nie umiem nałożyć. Kurcze, czy ja nie potrafię szukać na KWC? Nic mi się nie wyświetla po zmianach na Wizażu. Bardzo fajny jest ten puder, jestem zadowolona. A rozświetlacz ? Dla mnie mega Używam trzy dni, trzyma się cały dzień, na róż nakładam odrobinę, super. No i zapłaciłam 5zł. Siostra z kolei kupiła te rozświetlające kuleczki z Wibo i przetestowałam - bardzo fajne, ale drobinki są dość duże, dla mnie najlepsze są z KOBO póki co, których nie widać, ale jednak rozświetlają.
Miki miałam ten korektor z May, strasznie go lubiłam i żałuję, że wzięłam z Rimmel, bo jest dość tępy i ciężki. Jednak cienie pokrywa idealnie

Poza tym pojechałam napalona na Bourjoisa i co ? Wycofali szafy z tymi kosmetykami, zarówno w jednym jak i drugim Rossmannie, ale byłam zła

Maryś poszalałaś

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2015-04-27 o 08:51
Stary 2015-04-27, 13:25   #3599
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
2 pary takich szmaciaków: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0179368018.html - całe zeszłe lato w takich przechodziłam.
I takie baleriny: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0168556035.html

Tylko dzisiaj wyszperałam te stare tenisówki u rodziców i okazuje się, że powinnam wziąć 36, a zamówiłam 37. Jakoś nie pomyślałam, żeby to sprawdzić wcześniej, a większość butów mam jednak 37. No i będę je musiała zwrócić, bo będą za zdecydowanie duże.
Fajne cichobiegi Przydałyby mi się takie tenisówki

Cytat:
Anulka bardzo ładne włosy

Smerfetko

Miki ja kupiłam ten podkład co Ty z Rimmel, również sypki z Wibo, oprócz tego korektor z Rimmel taki nowy, w okrągłym opakowaniu, w kremie, dwa podkłady z AA, rozświetlacz z Wibo i róż w kremie Rimmel, którego nie umiem nałożyć. Kurcze, czy ja nie potrafię szukać na KWC? Nic mi się nie wyświetla po zmianach na Wizażu. Bardzo fajny jest ten puder, jestem zadowolona. A rozświetlacz ? Dla mnie mega Używam trzy dni, trzyma się cały dzień, na róż nakładam odrobinę, super. No i zapłaciłam 5zł. Siostra z kolei kupiła te rozświetlające kuleczki z Wibo i przetestowałam - bardzo fajne, ale drobinki są dość duże, dla mnie najlepsze są z KOBO póki co, których nie widać, ale jednak rozświetlają.
Miki miałam ten korektor z May, strasznie go lubiłam i żałuję, że wzięłam z Rimmel, bo jest dość tępy i ciężki. Jednak cienie pokrywa idealnie

Poza tym pojechałam napalona na Bourjoisa i co ? Wycofali szafy z tymi kosmetykami, zarówno w jednym jak i drugim Rossmannie, ale byłam zła

Maryś poszalałaś
Ten z serii Lasting Finish Nude? A Wibo nie wysusza Cię? Ja po paru godzinach czułam wysuszenie i takie nieprzyjemne ściągnięcie. Raczej na co dzień się u mnie nie sprawdzi, ale na większe wyjścia super, bo mat utrzymuje na bardzo długo.

Krem CC użyłam raz i póki co mam mieszane uczucia. Kryje całkiem nieźle, ale mam teraz trochę suchych skórek i mocno je podkreślił. No zobaczymy jak będzie się sprawdzał na dłuższą metę

Stary 2015-04-27, 14:43   #3600
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne cichobiegi Przydałyby mi się takie tenisówki

Ten z serii Lasting Finish Nude? A Wibo nie wysusza Cię? Ja po paru godzinach czułam wysuszenie i takie nieprzyjemne ściągnięcie. Raczej na co dzień się u mnie nie sprawdzi, ale na większe wyjścia super, bo mat utrzymuje na bardzo długo.

Krem CC użyłam raz i póki co mam mieszane uczucia. Kryje całkiem nieźle, ale mam teraz trochę suchych skórek i mocno je podkreślił. No zobaczymy jak będzie się sprawdzał na dłuższą metę

Testowałam raz, podobał mi się efekt, ale póki co więcej nie powiem.

Nie, nie wysuszało mnie nic, a nic. Świetny jest i na pewno nie raz go kupię Super utrwala podkład. Ja strasznie byłam napalona na CC, ale niestety... W ogóle nie wiem, gdzie nabyć teraz Healty Mix, nie ma w moim mieście już Burżuja nigdzie

Otako - świetna kiecka i baletki

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Ale się najadłam Zrobiłam naleśniki z fetą i szpinakiem+sos czosnkowy, ale pycha Uwielbiam takie. Dawno nie robiłam

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości