Pudry do twarzy

202 hity!

Pachnidelko
Bodyland.pl
WIBO Fixing Powder Sypki Puder Utrwalający 5,5g

Nasi użytkownicy zostawili 822 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 / 5
    7 stycznia 2026 o 18:54
    Super
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Uwielbiam ten puder. Nie zapycha, nie podkreśla mimicznych zmarszczek. Ładnie wygląda na buzi, jedynie wyswiecam sie trochę na czole po całym dniu, ale myślę, że to spowodowane tym, ze mam cere mieszaną i zawsze czoło pod wieczór mi się świeci 😆
  • 4 / 5
    6 stycznia 2026 o 10:12
    Nie spełnił moich oczekiwań
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Dobrze matuje i przedłuża trwałość makijażu, ma lekką konsystencję. Niestety nie jest idealny. Zostawia białe plamki na twarzy, zwłaszcza przy nałożeniu większej ilości. W porządku jak na cenę, ale wymaga ostrożności.
    • Ładnie matuje makijaż
    Wady:
    • Pozostawia białe plamki
  • 1 listopada 2025 o 5:12
    Fajny puder, ale efekt nie jest długotrwały
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Puder Wibo Fixing Powder jest całkiem w porządku, ponieważ dobrze matuje i ładnie wygładza skórę zaraz po nałożeniu. Daje przyjemne, lekkie wykończenie i nie tworzy efektu maski. Niestety jego działanie nie utrzymuje się zbyt długo, więc po kilku godzinach makijaż zaczyna się świecić i trzeba robić poprawki. To fajny puder do codziennego użytku, ale nie sprawdzi się, jeśli zależy na naprawdę trwałym efekcie.
    Zalety:
    • Ładnie matuje i wygładza
    • Lekka formuła
    • Nie tworzy efektu maski
    • Dobra cena
    Wady:
    • Efekt matu nie utrzymuje się długo
    • Trzeba robić poprawki w ciągu dnia
  • 21 października 2025 o 9:22
    Całkiem fajny
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Wibo Fixing Powder to puder, po który sięgnęłam z czystego przypadku, bo na wyjeździe zapomniałam kosmetyczki i musiałam szybko i tanio wykombinować coś w Rossmannie. Puder ma bardzo drobno zmieloną, jedwabistą konsystencję. Już przy pierwszym użyciu widać, że nie jest to typowy „matujący na beton” produkt - daje raczej efekt wygładzenia i delikatnego zmatowienia, ale wciąż pozostawia na skórze naturalny, zdrowy wygląd. To raczej delikatne, satynowe wykończenie niż klasyczny „płaski” mat. Lubię go za to, że nie podkreśla suchych miejsc i nie obciąża cery - wygląda naturalnie, a twarz zachowuje lekkość i blask. Jeśli jednak chodzi o utrwalenie, to efekt jest dość subtelny. Puder ładnie wygląda tuż po aplikacji, ale po kilku godzinach, przy mojej cerze mieszanej, makijaż zaczyna lekko się ścierać i wymaga poprawek. To nie jest produkt, na który można liczyć w upalne dni czy podczas długiego, aktywnego dnia - raczej do spokojnego, codziennego makijażu. Opakowanie jest proste, ale wygodne - klasyczny słoiczek z sitkiem, który pozwala nabrać odpowiednią ilość produktu bez bałaganu. Sam puder jest też bardzo wydajny - wystarczy odrobina, żeby pokryć całą twarz. Myślę, że to świetna opcja dla osób, które lubią efekt utrwalenia bez przesadnego matu. Wygładza, utrwala i sprawia, że makijaż wygląda świeżo i lekko. Jedną gwiazdkę odejmuję za trwałość.
  • 29 sierpnia 2025 o 19:29
    Jeśli lubisz mocny mat - to nie dla Ciebie
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kwestia oceny tego produktu mocno zależy od preferencji. Ja lubię solidny mat, wygładzenie porów i trwałość a ten puder tego nie daje. Nie mogę też powiedzieć, że jest to zły produkt - utrwala makijaż, daje mat ale bardziej satynowy, więc jeśli ktoś ma cerę suchą/ dojrzałą lub lubi efekt lekkiego przypudrowania - dla niego będzie super. Niestety jak dla mnie za mocno się wyświeca a nie tego oczekuję od pudru.
    • nie bieli
    Wady:
    • zbyt słaby mat
    • szybko się wyświeca