Pudry do twarzy

WIBO Fixing Powder Sypki Puder Utrwalający 5,5g 6338
Bodyland.pl
WIBO Fixing Powder Sypki Puder Utrwalający 5,5g 6338
WIBO Fixing Powder Sypki Puder Utrwalający 5,5g

Nasi użytkownicy zostawili 815 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Wuwu26
    22 marca 2025 o 15:43
    Słaby mat
    Puder nie bieli twarzy, wygląda ładnie naturalnie, ale niestety nie matuje skóry. Bibułki co 2/3 h. Przy pudrze ryżowym z paese czy z golden rose robie to max 2 razy dziennie, a przy tym pudrze przynajmniej z 5 bibułek. Przez częste używanie bibułek makijaż schodzi ze strefy T, co nie dzieje się przy pudrze np z lancome ( on też słabo matuje, ale jest trwały). Jak dla mnie to puder dobry dla cery normalnej lub z małą ilością sebum.
  • 24 lutego 2025 o 20:40
    Lubię ten efekt gładkiej skóry
    Przyznam szczerze, że nie spodziewałam się, że ten produkt okaże się tak dobry. Jestem mile zaskoczona i jest to któreś już z kolei opakowanie tego produktu, które zużyłam z wielką przyjemnością. Puder na twarzy wygląda ekstra. Po nałożeniu go na twarz, pojawia się takie przyjemne wrażenie, jakby cera była mocno wygładzona i taka delikatna. Zauważyłam, że puder zmniejsza nieco widoczność porów. Ktoś powie jak to możliwe? A no chyba możliwe bo ja naprawdę dostrzegam coś takiego. Buzia po nałożeniu tego pudru wygląda po prostu lepiej. Zdrowiej i promienniej. Puder matuje skórę dość długo. Na pewno te kilka godzin bez jakichkolwiek poprawek. Jest jeden minus, taki malutki dosłownie jeśli chodzi o ten puder. A mianowicie, zaskakująco szybko się kończy... :( Ledwo,co otworzę opakowanie a już go nie ma, a stosuję ten puder raczej standardowo. Mimo wszystko polecam. Puder świetnie matuje i robi wielkie wow na skórze. Polecam serdecznie
    Zalety:
    • Piękny efekt na skórze
    • Wysoka jakość produktu
    • Dobra cena
    • Super konsystencja
    • Idealne dopełnienie makijażu
    Wady:
    • Szybko się kończy...
  • 21 lutego 2025 o 8:59
    Polecam wszystkim
    Polecam wszystkim puder sypki, szczególnie dla cer mieszanych lub tłustych u których najważniejsze jest zminimalizowanie sebum z twarzy. Po używaniu już jakiś czas porządnie się zaskoczyłam, jeśli chodzi właśnie o matowienie cery oraz naturalny wygląd.
    Zalety:
    • Delikatny produkt
    • Transparentny kolor
  • 28 stycznia 2025 o 11:56
    Dobry puder w przystępnej cenie.
    Jest to dobry puder , o bardzo fajnym wykończeniu. Na twarzy nie wygląda ciężko a wręcz przeciwnie, fajnie ją rozświetla. Cena bardzo przystępna. Według mnie jedyny minus to wydajność, ogólnie szybko się kończy.
    Zalety:
    • CENA, ZAPACH, OPAKOWANIE, KONSYSTENCJA, WYGLĄD NA SKÓRZE
    Wady:
    • WYDAJNOŚĆ PRODUKTU
  • 23 stycznia 2025 o 15:20
    przyzwoity puder
    Pasuje mi ten puder prawie pod każdym względem. Kolor jest bardzo jasny, transparentny i idealnie nadaje sie do mojego koloru skóry który jest jasny. Dobrze zaaplikowany nie zostawia jasnych plam na skórze, testowałam go też z ciemniejszymi podkładami i również idealnie sie do nich dopasowuje kolorystycznie. Puder ma wykończenie matowe, ten mat oczywiście nie utrzymuje się przez cały dzień i trzeba w ciągu dnia zrobić jedną dwie poprawki . Wygładza twarz i nie daje efektu suchej twarzy. Jestem mile zaskoczona jakością tego pudru z Wibo, jakoś nie byłam wcześniej przekonana do pudrów z tej marki . Jedyne co by mogło sie zmienić na lepsze to wielkość opakowania, przywykłam do większych opakowań do których mogę schować gąbeczkę do aplikowania pudru. Mogłoby też być go więcej, w opakowaniu mamy tylko 5,5 g produktu sypkiego , do wydajnych pewnie nie bedzie należeć przy codziennym używaniu go i drobnych poprawkach, mimo wszystko warto go kupić zwłaszcza kiedy jest na niego promocja i można go mieć za połowę ceny.