Vichy Thermal S1

Mijanou
    4 września 2012 o 23:36
    Dobry ale rewelacji nie ma.
    Krem posiada jedną, ważną dla mnie zaletę. Pardon- dwie. Po pierwsze- wchlania się szybko i nie zostawia efektu ubocznego w postaci błyszczącego filmu, który musiałabym dodatkowo matowić. Dwa- ma lekki, przyjemny zapach adekwatny do konsystencji, bez drażniących nut \'świeżochemicznych". Jeśli chodzi jednak o nawilżanie to nie ma rewelacji. Efekt trwa od mycia do mycia a suche skórki można było znaleźć. Od marki Vichy można chyba oczekiwać lepszych efektów.Nie wiem, może to tylko moje wrazenie ale Vichy troszkę chyba zrezygnował z jakości. Wolałabym, żeby firma oferowala mniejszy wybór ale za to lepszej jakości. Używam tego produktu od: dwa lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
    Korah
    19 listopada 2008 o 0:00
    Bez zachwytow
    Podkradalam go mamie od czasu do czasu, gdyz stosowala go namietnie przez kilka lat, dopoki nie sprobowala mojej kolastyny za 12 zl. Odstawila ten krem na zawsze. Mnie on nie zachwycil, sprawial, ze cera wygladala na tlustą, zapychal mi pory, powodujac wysyp pryszczy, buzia strasznie mi sie po nim swiecila, slabo sie wchlanial, a i tak pozostawial nieprzyjemna lepka warstwe. W ogóle nie zauwazylam poprawy stanu skory i jako takiego nawilzenia, tylko przez chwile po nalozeniu. Stosujac ten specyfik na noc, rano nie bylo po nim sladu, cera byla zamiast wypoczeta i odzywiona, bez zycia, sucha, tak jakby caly krem wsiakl, ale w poduszke. Do tego zawsze pojawialy mi sie jakies przykre niespodzianki na czole. Jedyny plusik za przyjemna konsystencje, kremik dobrze sie rozprowdzal, byl dosc wydajny. W sumie jednak nie polecam, jest za drogi i slaby po prostu. Mysle, ze lepiej spisalby sie przy cerze normalnej, nie problematycznej, ale do takiej cery nie potrzeba przeciez wydawac tyle pieniedzy na pielegnacje, wystarczylby zwykly, ale dobry krem nawilzajacy i jakis zel myjacy, obydwa produkty w cenie jednego takiego kremu vichy, ktora jest zdecydowanie zawyżona. Używam tego produktu od: przez kilka lat od czasu do czasu Ilość zużytych opakowań: ok 3
  • 25 kwietnia 2006 o 18:51
    Świetny!
    Używam tego kremu od bardzo dawna (przedtem poprzednia wersję Thermal S). Nie lubię innych firm poza Vichy, jakoś mam do nich zaufanie. Thermal Fix 1 jest dla cery mieszanej i lekko suchej. Nie dla tłustej i nie dla bardzo suchej. Nawilża świetnie. Mam 30 lat, moja buzia przeszła kilka razy wakacje w tropikach, trochę solarium, codzienny makijaż a nie ma na niej nawet zaczątku zmarszczek. Jak tylko zaczynałam eksperymentować z innymi kremami to od razu było widać że coś jest nie tak. Teraz uzywam go głównie na noc a na dzien Myokine.
    oregano
    4 listopada 2005 o 10:10
    Najlepszy z nawilżających
    Najlepszy krem nawilżający, jaki miałam. Idealnie nawilża, wygładza i odświeża moją cerę. Idealny na lato, zdecydowanie warty swojej ceny.
    AnnaŁ
    15 czerwca 2005 o 22:01
    świetny
    Doskonale nawilża i wygładza twarz. Co ważne nie zapycha porów i nie daje uczucia lepkości.Przywrócił komfort nawilżenia mojej mieszanej ,odwodnionej skórze.