L'Oreal Paris Happyderm, Krem supernawilżający 24h (Skóra sucha i wrażliwa)

• 30 maja 2013 o 12:11
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie..
    To był mój ulubiony krem. Jeden z pierwszych, jakie używałam i do tej pory jeden z najlepszych. Lubiłam zarówno wersję w słoiczku, jak i tą z pompką. Do tej pory nie mogę odżałować jego wycofania :( Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - nie liczę nawet na to, że jest jeszcze gdziekolwiek dostępny, ale może chociaż ktoś zna jego odpowiednik? Bezskutecznie szukam od dłuższego czasu.. Używam tego produktu od: wielu lat, dopóki był dostępny Ilość zużytych opakowań: przestałam liczyć
  • 10 maja 2012 o 15:52
    bardzo bardzo dobry
    PLUSY: -fajne lekkie opakowanie z pompką, w pięknym różowym kolorze, wygodne, nawet w podróży - konsystencja bardzo dobra, lekki, idealny na wiosne/lato, -boski zapach, radośc z uzywania kremu. -Bardzo dobry dla skóry, szybko się wchłania, skóra wygląda na odzywioną, czuc nawilżenie, nie błyszczy się, ale widac że jest zdrowa, miękka i gładka, nie pozostawia jednak żadnej warstewki na twarzy, wchłania się bardzo szybko i w całości co też nie jest takie dobre.. Kremy Loreala naprawde przyjemnie się używa, az chce sie do nich wracać:)
  • 15 kwietnia 2011 o 8:44
    Dla mnie ideał :)
    Idealny krem dla mojej wrażliwej cery ze skłonnością do przesuszania i podrażnień , bardzo dobrze nawilża a jednocześnie nie zapycha, ładnie wyrównuje koloryt cery, piękny różany zapach i lekka konsystencja, trochę brakuje mi filtrów ale i tak go uwielbiam :) Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: ok. dziesięciu
  • 25 marca 2011 o 17:32
    nieudany
    Zawiodłam się na tym kremie. Nawet fakt ze kupiłam go w promocji za 15zł nie dodaje mu uroku. Produkt jest mało wydajny (słoiczek starczył na miesiąc codziennego stosowania), ma nieciekawy zapach, dla mnie drażniący, jakiś taki babciny. Nie zachwyciła mnie tez konsystencja kremu,zbyt wodnista, kosmetyk ciężko się nakładało, tragicznie się wchłaniał, nic a nic nie nawilżał a wręcz wysuszał i podkreślał suche skórki(chociaż nie mam cery suchej). Jedyne co mi się spodobało w happydermie to fakt, ze cera się tak szybko po nim nie przetłuszcza. Raczej nie polecam do cery z problemami i bez problemów. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
    ammmm
    9 sierpnia 2010 o 20:41
    Cudowny KWC
    Rewelacyjny!!! Świetnie nawilża, nie podrażnia. Super się rozprowadza. Uwielbiam ten krem, jedyny ktory nie podrażnia moich oczu. Najgorsze, że coraz ciężej go kupić :((( aż się obawiam, że przestaną go produkować bo zostane wtedy bez mojego KWC Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:bardzo duzo ;)