Orion Pharma Hydrolan Lekki żel nawilżający

asiadee
    5 stycznia 2014 o 23:34
    rewelacja!
    To jest rewelacyjny krem, który bardzo mi pomógł w walce z trądzikiem! + super nawilżenie + nie zostawia tłustej warstwy na skórze + świetnie się wchłania + bardzo wydajny + cena + bez problemu można stosować pod makijaż +/- nie do końca przyjemny zapach, chociaż nie jest też odrzucający - ciężka dostępność (o ile kiedyś kupowałam go w niektórych aptekach, tak teraz ciężko jest zamówić nawet przez internet) - obawę stanowi ochrona zimą (dla mojej cery był troszkę za delikatny)
  • 16 lipca 2012 o 13:24
    LUBIĘ I POLECAM.
    Dostałam od Mamy, więc nie wiem jak z dostępnością. Początkowo podeszłam nieufnie, dziwna nazwa, zapach.. Skojarzyło mi się z typowym mazidłem z apteki do skóry z problemami. Jednak zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Żelu to on nie przypomina - moim zdaniem ma konsystencje jak zwykły balsam. Ogólnie bardzo go lubię, podejrzewam że jeszcze go kupie. PLUSY : - mocno naiwlża - bardzo ładnie się wchłania - skóra po nim wygląda na zdrową, odżywioną - super do tatuażu - oczywiście mówie już o takim w pełni zagojonym, smaruje go profilaktycznie żeby nie wyblakł a po hydrolanie wygląda jak wczoraj zrobiony - nie tłuści rąk nieprzyjemnie - nie klei się - nie podrażnia - nie powoduje żadnych wyprysków MINUSY: - zapach, taki nieco apteczny, bardzo mi się nie podoba, kocham zapachowe balsamy - opakowanie mogliby ładniejsze zrobić ;) Używam tego produktu od: jakiś miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 11 lutego 2012 o 22:40
    A miało być tak pięknie
    Jako posiadaczka suchej, wrażliwej, naczynkowej cery:/ bardzo napaliłam się na ten krem. Od pewnego czasu używam do twarzy jak najdelikatniejszych, prostych nawilżaczy, więc gdy dowiedziałam się o czymś takim, ruszyłam na poszukiwania. W prawie każdej aptece, w której pytałam, patrzono na mnie z wielkim zdziwieniem i musiałam literować nazwę... W końcu udało mi się zamówić przez Internet. Co zauważyłam: - krem nie ma nic wspólnego z żelem, jest dosyć gęsty i biały, zapach słaby i neutralny (coś jak wazelina), - nie bardzo ma ochotę się wchłaniać, woli mazać się po skórze na wszystkie strony, - chodzę więc spać z białą warstwą na twarzy, - skóra faktycznie jest nawilżona, ale jest to raczej takie minimum, bez rewelacji, - rano budzę się z rozszerzonymi porami:( po pewnym czasie zaczęły mi się pojawiać niespodzianki na brodzie (why:( ). Na szczęście nie wywoływał żadnego podrażnienia ani zaczerwienienia. W końcu zaczęłam go używać jednak do ciała i tu sprawuje się lepiej, faktycznie polecam po depilacji! Jest łagodny i wydajny. Natomiast do twarzy nie polecam. Ja szukam dalej. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 września 2010 o 1:26
    ++++
    Po wspaniałym Ceralanie tej firmy (zaprzestałam używać od kiedy wyczaiłam, że wpakowano mu polyakrylamid :( wielkie beee) poszukałam dobrego, prostego kremiku do codziennej pielęgnacji w ofercie Orion (mają dość duży wybór, jeśli się trafi na aptekę która je sprowadza to jest w czy wybierać). Pisze że to żel, ale to po prostu lekki krem o białej, typowej konsystencji ;) Bombowy nawilżacz, pod tym względem przewyższa nawet Ceralan. Co prawda dla wzmocnienia odżywczego efektu mieszam go z kroplą Nanobase\'u, ale tylko ten daje śliczny efekt miękkiej, nawilżonej skóry. Nie zapycha, pachnie dziwnie (jak klej)ale już przywykłam. No i oszczędzono mu polyakrylamidowego świństwa!Używam tego produktu od: sierpień 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 12 lipca 2009 o 15:36
    Jak do tej pory-NAJLEPSZY!!
    Krem ten poleciła mi Pani w aptece. Po zastosowaniu pewnej emulsji do mycia twarzy miałam strasznie podrażnioną i wysuszoną buzię;-( Krem ten razem z żelem Comfort Skin Olay w 7 dni doprowadziły moją buzię do porządku. Konsystencja kremu ok, dosyć szybko się wchłania, makijaż się nie wałkuje. Zapach prawie nie wyczuwalny. Bardzo dobrze nawilża.Cena przystępna;-) Naprawdę polecam!! Używam tego produktu od: od ok 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1