Avon Nail Experts, Hand Care Complex (Krem do rąk i paznokci)

AnnLady
    7 stycznia 2014 o 10:50
    taki sobie
    Na krem skusiłam się bo pamiętałam super opinie koleżanek na jego temat. Cena sprawiała że wydawał się taki z wyższej półki. Moje odczucia o nim są takie średnie. Plusy: + zapach, + konsystencja, + szybkie wchłanianie, + nie zostawia tłustej warstwy, + jest wydajny, Minusy: - cena, - nie zauważyłam zbytniego nawilżenia dłoni a tym bardziej paznokci, Produkt jak dla mnie mocno przereklamowany chociaż na pewno ma jakieś plusy, ale niestety cena nie jest adekwatna. Znam lepsze kremy do rąk z Avonu. Używam tego produktu od: jakieś dwa lata Ilość zużytych opakowań: około trzech
    kenio26
    9 kwietnia 2011 o 11:43
    Mój:)
    Krem poleciły mi wizazanki. jestem im niesamowicie wdzięczna. Kosmetyk po zimie super odzywia dłonie, nawilża, utrzymuje się na dłoniach przez cały dzień,dzięki czemu jest super ochrona. Krem jest bardzo wydajny.Zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: ciągle 1 opakowanie
  • 28 stycznia 2011 o 8:24
    Średni
    W swoim czasie moja mama dostała ten krem, ale jej nie odpowiadał. Ja byłam z niego całkiem zadowolona - krem ma lekka konsystencję i szybko się wchłania. Nie zostawia tłustej warstwy, ładnie pachnie. Niestety, nawilżał bardzo przeciętnie, bardzo słabo pielęgnował dłonie, a wzmocnienia paznokci nie odczułam. ;) Biorąc pod uwagę jego dosyć wysoką cenę, nie warto w niego inwestować. Używam tego produktu od: Kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 12 maja 2009 o 22:28
    taki sobie ot
    stosowałam go kiedyś dawno, kiedy był ciągle w promocjach lubiłam ten krem, miał fajny perłowy kolor, fajny zapach, lekką konsystencję, która szybko się wchłaniała i nie pozostawiała filmu na dłoniach skóra była bardziej miękka, jednak nie było to super nie wiem jakie nawilżenie, nie zauważyłam też poprawy stanu skórek i paznokci, więc nie jest to najlepszy krem do rąk. a na pewno nie jest warty swojej ceny wyjściowej! są dużo lepsze kremy parę razy tańsze! Używam tego produktu od: używałam dawno dawno temu Ilość zużytych opakowań: parę
  • 28 kwietnia 2009 o 23:12
    Taki sobie zwykły krem
    Owszem, ładnie się wchłania, szybko ale krótkotrwale nawilża. Zapach mnie się osobiście nie podoba. Jak dla moich dłoni jest za mało skuteczny. Jak za tę cenę to żałuję tego zakupu. Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:1