Eveline Cosmetics Beauty Line, Kredka do oczu z temperówką

Eveline
Kredka brązowa długa

• 2 września 2015 o 11:13
    Bardzo średnia
    Niestety jakość tej kredki pozostawia wiele do życzenia, na plus na pewno zaliczam cenę oraz rozmiar kredki. Gdy w drogerii zobaczyłam kredkę z temperówką, pomyślałam że super. Natomiast temperówka jest beznadziejna, po prostu badziewna, kredka jest mega miękka i jak dla mnie to graniczy z cudem aby tą kredkę naostrzyć. Zużyje tą kredkę do końca, albo komuś wydam, a z pewnością nie kupię kolejnej. +cena +kolor na początku jest fajny, intensywny -rozmazuje się -temperówka Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 lipca 2015 o 18:14
    od dawna w kosmetyczce!
    kredkę używam akurat do wykończenia brwi. kupiłam ją w Rossmannie. PLUSY : - miękka i delikatna, - cena, - dostępność, - naturalne kolory, - trwałość (testowałam tylko na brwiach), MINUSY : - temperówka (troszkę tandetny i łamiący się plastik) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki
    Mariti
    14 marca 2015 o 12:51
    Nie powala
    Przyznam, ze kupiłam ją ze względu na cenę, kredka do odczu to w moim makijazu produkt trzeciorzędny. Wygląd standardowy, ładny. Cena zdecydowanie na tak. Kredka jest miękka, nie powoduje to żadnych trudności i nieprzyjemności w aplikacji, ale jest nietrwała i niestety..rozmazuje się . Może być jak dla mnie, ale jeśli dla kogoś kredka tpo podsatwa makijazu oczu to może się zawieść. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 lutego 2015 o 13:23
    Jest ok
    Używam tej kredki od ponad roku. Nie stosuję jej jednak do oczu, ale do brwi. Posiadam odcień brązowy. Aktualnie krdeka jest na wykończeniu, starczy na kilka razy. Lubię ją za kolor, bo jest dokładnie taki jak moje włosy. Kredka jest miękka, dobrze współpracuje, łatwo nią wypełnić brwi. Trzyma się cały dzień, brwi dzięki niej nabierają wyrazu. Dodatkowo podczas temperowania nie łamie się, a dołączona temperówka ułatwia sprawę. Ogólnie polecam, ale do brwi-nie stosowałam jej na oczach. Kredka jest bardzo wydajna, używam od ponad roku. Dodatkowym plusem jest niska cena i dostępność. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 października 2014 o 1:03
    zdecydowanie nie polecam
    Chyba najgorsza kredka jaką dotychczas miałam. Jest nietrwała, po godzinie "nicnierobienia" już jej nie ma, a co najgorsze - spływa a więc wszystko się rozmazuje i pod okiem są czarne ślady. Dodatkowo bardzo często trzeba ją temperować, niestety nie jest wydajna. Jedyny plus to to, że ma dobry pigment i TUŻ po nałożeniu wygląda na oku naprawdę fajnie. Podsumowując , nie polecam. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego