Kolastyna Fluid witaminowy

• 27 lipca 2011 o 22:13
    Ojj nie
    Nie przypadliśmy sobie do gustu. Fluid od razu zastyga na twarzy, jest dosłownie tragiczny. Plusy: :) niska cena :) wygodne opakowanie Minusy: :( od razu zastyga na twarzy :( robi smugi :( roluje się :( twarz wygląda fatalnie Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno
    Adzia15
    12 września 2010 o 19:37
    Jezu,co to jest?!
    Miałam ten fluid 3 lata temu. Nie pamiętam odcienia,ale wiem,że na pewno ładnie stapiał się z moją skórą(i to był chyba jedyny plus tego czegoś). Poza tym,był straszny. Miał dziwną konsystencję,taką maziowatą,przez co nie dało się zrobic makijażu w miarę szybko(bo wtedy robił smugi i plamy). Krótko się utrzymywał(jakieś 3 h),i schodził nierównomiernie. Ponadto straszliwie śmierdział,jak stara margaryna.... Nigdy więcej go nie kupię,zresztą,chyba został wycofany,bo nigdzie go nie widzę. Używam tego produktu od:miałam 3 lata temu Ilość zużytych opakowań:niecałe 1
    activ61
    18 sierpnia 2009 o 22:12
    straszny syf
    nie moge znieść tego zapachu, smierdzi jak brudna szmata do podłogi... cięzko jest go rozsmarować, skóra zaraz się świeci, badziewie, ma dziwne kolory, ciężko dopasować Używam tego produktu od:rok temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 11 kwietnia 2008 o 10:43
    Dobry
    Moim zdaniem podkład ten jest dobry. Na mojej skórze, która czasami jest obdarowana różnymi różowymi plamkami kryje bardzo fajnie. Skóra wygląda ładnie i świeżo. Oczywiście ma on swoje wady: Zapach nie należy do przyjemnych; zdarzają się maleńkie smugi na twarzy. Ogólnie jestem na tak. Używam tego produktu od:jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań:1
  • 15 lutego 2008 o 20:52
    Polecam
    potrzebowałam pudru, nie było tego co chciałam - więc dziewczyna poleciła mi puder witaminowy kolastyny, zrezygnowałam ale po zastanowieniu wróciłam po niego - wybrałam jasny odcień i jestem zadowolona z zakupu, nie wiem dlaczego jest tak dużo negatywnych opinii o tym produkcie. Puder kryje niedoskonałości cery, następna zaleta to, ze ładnie wtapia sie w skórę, nie zostawia smug, nie wysusza skóry - jak inne, delikatny zapach, każdy może wybrać odpowiedni odcień do swojej skóry.Zapłaciłam za niego 8 zł . Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1