Maybelline New York Liner Express - Eyeliner

• 14 listopada 2010 o 20:31
    rewelacja za małe pieniądze!
    Tel eyeliner to najlepszy jaki kiedykolwiek miałam! Inne się do niego nawet nie umywają. Ma świetny pędzelek, niespotykany w innych tuszach. Dzięki niemu zrobienie pięknej i równej kreski to żaden problem! Kreska utrzymuje się cały dzień na oczach. Używam koloru brązowego. Co prawda liner nie jest już dostępny w sklepach, ale za to zawsze kupuję go przez internet za śmieszne pieniądze. Polecam wszystkim, którzy uważają, że nie potrafią używać eyelinerów! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: conajmniej 3 opakowania
  • 21 sierpnia 2003 o 21:27
    suppper
    Pędzelek jest cudowny, wspaniale i łatwo sie rozprowadza się tusz. Nawet po wielu godzinach nie tworzy cieni pod oczami.
    Malenka
    10 czerwca 2003 o 14:15
    dobry :)
    jak narazie mój faworyt,bo nic lepszego nie znalazłam, mam czarny kolorek, dobry pędzelek- można łatwo narysować cienką kreskę, na powiece trzyma się cały dzień, nawet w upał :) jest szalenie wydajny i trwały, używam go od ponad roku i nic się z nim nie dzieje :) muszę poeksperymentować z innymi kolorami....
    sarenka
    30 grudnia 2002 o 14:07
    najlepszy
    nigdzie go nie mogę zdobyć [wycofali go ze sprzedaży???!!!] kreska 'nosi się' cały boży dzień a i nawet całą noc, ładnie się rysuje [nie za gruba kreska] i ma bardzo atrakcyjna cenę. tylko, gdzie go kupić???
  • 30 grudnia 2002 o 12:30
    taki tam
    rzeczywiscie latwo sie nim rysuje, trzeba jednak zawsze wstrzasnac pojemnik przed uzyciem, inaczej zamiast czarnego mamy eyeliner wodnistoszary... kreska jst malo trwala i sie kruszy, drobinki wpadaja do oczu...plus za opakowanie i za latwosc uzycia