Chanel Cils A Cils (Tusz wydłużający, pogrubiający i podkręcający)

• 31 grudnia 2011 o 18:12
    nawet nawet
    Nie była najgorsza. Ja akurat miałam kolor: taki śliwkowy. Dostałam w prezencie i trochę się obwiałam tego koloru,ale wyglądał na czarny. Szczoteczka była fajna, bo była gruba i dozowała mało tuszu, przez co można było robić dodatkowe poprawki;) I chyba jak każda chanel długo zachowała świeżość, nawet jak już jej nie używałam, to nie wyschła. Używam tego produktu od: 2007 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 lipca 2011 o 17:09
    No nie wiem...
    Lubię kosmetyki Chanel ale ten tusz jakoś niespecjalnie mi odpowiada... Na plus na pewno ładny, intensywny kolor czerni ale co jeszcze? Nie obsypuje się, nie skleja, ma bardzo fajną szczoteczkę ale... Słabo pogrubia, słabo wydłuża... Mnie nie przekonuje... Używam tego produktu od: czterech miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze (w trakcie- zamiennie z innymi)
    fazz86
    15 marca 2011 o 12:22
    nic specjalnego
    Posiadam ten produkt w wersji limitowanej , z kryształkami swarovskiego . Do jego zalet należy piękny odcień czerni, intensywny , wyraźny. Moim zdaniem jest odpowiedni dla osób , które liczą na subtelne podkreślenie swoich naturalnie pięknych długich rzęs.Tusz nie osypuje się, nie zostawia tzw efektu pandy. Nie zauważyłam , aby wydłużał , ale ładnie nienachalnie pogrubia rzęsy, jednak nie wystarczy jego jedna warstwa aby uzyskać taki efekt, trzeba kilkakrotnie pokryć rzęsy tuszem. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    As20
    8 lutego 2011 o 17:59
    Nie wart swojej ceny
    Dostałam ten tusz w prezencie i ogólnie nie byłam z niego zadowolona. Sklejał żęsy i szczoteczka nie była wybitnie wygodna w użyciu. Szybko mi zaschnął. Co do plusów to nie grzeszy nimi. Używam tego produktu od: 0,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 27 maja 2010 o 11:53
    bardzo przyjemna mascara
    Jestem milo zaskoczona! Kupilam taze mascare przez przypadek i w porownaniu z obecenie przeze mnie uzywana YSL jest naprawde fajowska. YSL daje b teatralny efeki, taki na wyjsca wieczorne;) Ten Chanel-ik sprawdza sie na co dzien. Pomalowane rzesy wygldaja naturalnie i nie osadza sie zbedna ilosc tuszu. Nie trzeba tez szczegolnie pamietac o usunieciu nadmiaru tuszu ze szczoteczki przed uzyciem:) Rzesy latwo sie maluje z efektem podkrecenia i dobrego rozdzielenia. Wprawdzie nie wydluza i nie podkreca bardzo, ale dla mnie w sam raz:) Używam tego produktu od:2 mcy Ilość zużytych opakowań:uzywam 1 -wsze