Schwarzkopf Professional Osis +, Slick: Flattening Liquid (Fluid prostujący włosy)

• 15 stycznia 2014 o 16:54
    Super
    Świetny preparat prostujący włosy. Pierwszy raz kupiłam go jakieś 8 lat temu i używałam oszczędnie - był trochę drogi, więc szkoda mi było go szybko wytracić. Potem nie mogłam go nigdzie kupić. Kilka dni temu kupiłam go wreszcie na pewnej stronce. Dzisiaj przyszedł, pachnie tak jak dawniej - dla mnie pięknie! Miałam po nim naprawdę super proste włosy i bardzo gładkie jednak nie tłuste i przyklapnięte. Mam dwa inne gęste preparaty Osisa, ale nie są już tak świetne, i ten w sprayu do prostowania też mam, ale marzyłam, żeby znowu mieć Slicka, bo pozostałe nie są tak świetne. Używam tego produktu od: 8 lat temu przez 3 lata, od dzisiaj Ilość zużytych opakowań: 1 całe, w trakcie 2
  • 12 czerwca 2013 o 16:45
    Warto go mieć!
    To wspaniały produkt, wart swojej ceny. Nie lubię prostować włosów prostownicą bo jest mi najzwyczajniej szkoda kłaków...dzięki osis mam proste włosy bez użycia prostownicy. Suszarka i kwadratowa szczotka wystarczą aby moje włosy uzyskały efekt prostych i pięknie naturalnych. Osis chroni włosy przed gorącym powietrzem jakie uzyskujemy podczas suszenia suszarką lub prostownicą. Włosy wyglądają zdrowo i są lśniące. Po długim stosowaniu zauważyłam, że moje włosy przestały się rozdwajać. Nie wysusza włosów i nie przetłuszcza... Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: sporo
  • 24 października 2009 o 21:25
    Szczerze polecam :)
    Prostuje moje kręcone włosy średnio raz na tydzień. Odkąd zakupiłam Osisa, nie modeluje ich już na szczotce, tylko prostuje od razu prostownicą (oczywiście najpierw zabezpieczając włosy Osisem;)). + kosmetyk sprawia że włsy naprawde są odporne na wilgoć (przynajmniej moje). + efekt wygładzenia jest naprawdę zadowalający ( a jestem wybredna) + baaardzo wydajny kosmetyk. + dizajnerskie opakowanie :) Minusem mogłaby być wysoka cena, ale nie ma się co czepiać co do tego, bo za jakość zazwyczaj się płaci :) Używam tego produktu od: 1mc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1/4 pierwszego
  • 8 maja 2009 o 0:09
    Polecam!
    Jak dla mnie bomba! Prosuję włosy z 10 lat - kiedyś miałam loczki, potem stopniowo się wyprostowywały.Teraz,dzięki temu preparatowi, nawet po deszczu zachowują lnię prostą:) Włosy lepiej się rozczesują, a preparat jest bardzo wydajny. Aha- i nie obciąża włosów! Przynajmniej moich:) Używam tego produktu od:kilku miesiecy co 2-gi dzień Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 25 października 2008 o 3:44
    Bardzo dobry
    Bardzo fajny żel prostujący. Na wstępie powiem, że jest niezwykle wydajny, mam go ponad 2, 5 roku (ale nie stosuję codziennie). Włosy są po nim miękkie, trochę jak od fryzjera, jednocześnie nie obciąża włosów i ich nie skleja. A przede wszystkim bardzo dobrze prostuje :) Wydaje mi się, że jest to świetna opcja dla osób, które chcą prostowac włosy tylko za pomocą szczotki. Teraz używam prostownicy i trochę się obawiam, że ten żel nie chroni włosów przed wysoką temperaturą. Generalnie uważam, że był to zakup wart swojej ceny. Używam tego produktu od: 2,5 Ilość zużytych opakowań: 1