Astor Mikado, Tusz podkręcający

• 15 września 2012 o 13:23
    Mój pierwszy tusz
    Mój pierwszy tusz, ale nawet sentyment by mnie nie zmusił do ponownego zakupu. Z tego, co pamietam, to mógł służyć jedynie do rozczesania rzęs, bo nie dawał żadnych efektów:) Używam tego produktu od: używałam kiedyś - dawno Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie niecałe
  • 3 lipca 2011 o 11:14
    Eee..
    Średniak..przeciętniak.. na prawdę.. Kupiłam go już dawno gdy potrzebowałam jakiegoś tuszu wodoodpornego. Pani w drogerii poleciła mi ten. Zapłacilam za niego 17 zł. Efekt jaki ten tusz dawał mnie nie zachwycał. Wydawał mi się za słaby.Tak jakby nic na tych rzęsach nie było,a zaznaczyć muszę że mam rzęsy długie. Co do właściwości wodoodpornych to były na 2 ,gdyż tusz nie spływał ale rzęsy się strasznie sklejały i żadna siła nie mogła ich rozdzielić konieczny był demakijaż. I to opakowanie..strasznie mi się nie podoba. nie polecam. Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 listopada 2009 o 16:02
    Taki sobie
    Na początku gdy go kupiłam, spodobało mi sie jego opakowanie :) no i gdy pierwszy raz przeciągnęłam nim rzęsy byłam zadowolona- rzęsy nie sklejające się, ładnie wydłużające rzęsy ale nie pogrubiające... ale i tak byłam zadowolona. Po jakims czasie (tydzien dwa) Coraz mniej był fajny. Szybko sie skonczył mozna powiedziec ze wysech. Na chwile obecną od czasu do czasu uzywam go do delikatnego makijacu, poniewaz nie nadaje sie do \wiekszych wyzwan\ Minus jeszcze taki ze po kilku godzinach nie widac ze w ogóle malowałam rzęsy. Używam tego produktu od:6 misięcy Ilość zużytych opakowań:1
    Finka2L
    1 marca 2009 o 19:08
    Black tragedia :-/
    Miałam ten tusz kilka lat temu, bo obecnie nie jest już dostępny, posiadałam odcień czarny i innego nie widziała. Według mnie tusz był gorzej niż beznadziejny, bo jedynie nadawał kolor, a nie robił nic z rzęsami. Mogłam nakładać ile warstw chcę, a jakiegokolwiek efektu oprócz zabarwienia rzęs nie było. Wylądował w końcu w śmieciach.
  • 14 marca 2008 o 14:52
    nic ciekawego
    Zacznę może najpierw od tego, że kupiłam ten tusz tak poprostu żeby mieć jakąś awaryjną maskarę w swojej kosmetyczce.Kosztował około 7zł bo był chyba w jakiejś promocji.Opakowanie fajniutkie takie różowe, nieduże, świetne do małej kosmetyczki.Gorzej z zawartością,tusz kruszy się, obsypuje(prawie tak jak każdy tusz Astora), jakieś efekty wydłużające i podkręcające są, ale niewielkie, dlatego dobry raczej do bardzo naturalnego makijażu.Używam koloru Black Mania.Szczoteczka jest nawet niezła, przy wyciaganiu z opakowania czasem nabiera się za dużo tuszu i zostają takie paprochy.Makijaż nie wytrzymuje całego dnia(mało trwały).Moja koleżanka używała go dawno dawno i również stwierdziła, że Mikado nie jest rewelacją.Używam tego produktu od:półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego