Wella Wellaflex Loki i fale, Lakier modelujący do loków mocno utrwalający

• 27 stycznia 2009 o 18:48
    Bardzo dobry
    Jego używanie zawdzięczam pomyłce, podobnej jak u Taosi :) tylko w moim przypadku piankę miała kupić mama (no a wiadomo wyszedł lakier). Na poczatku byłam zła, bo nie używałam lakieru nigdy wcześniej i myślałam, że się nie przyda. Nie jestem w stanie porównać działania tego lakieru z innymi, bo to mój pierwszy. Używam go bardzo rzadko, bo na utrwalenie loków świetnie działa u mnie sama pianka wella do loków lub pianka+krem "wzorowy lok". Po uzyciu włosy nie są obciążone (o dziwo).:) Lakier też nie przesusza i nie skleja włosów. Utrwalenie jest bardzo dobre, takie na 4 gwiazdki. Używam tego produktu od: sporadycznie od brdzo dawna Ilość zużytych opakowań:1
    Kammma5
    10 lutego 2008 o 17:57
    Poprostu rewelacja
    To jest po prostu najlepszy lakier do włosów jaki miałam kiedykolwiek. Nie skleja moich loczków , fryzurka jest lekka i naprawdę ślicznie wygląda wszystko . Używam go codziennie i nie wyobrażam sobie życia bez niego .... tylko on jeden jest w stanie poradzić sobie z moimi włosami. Niestety ostatnio nigdzie go nie mogę kupić... zupełnie nie wiem dlaczego . W jednym ze sklepów w którym zawsze go dostawałam powiedziano mi że już nie będą go już produkować bo sie nie sprzedawał. Jestem tym zaszokowana ... mam nadzieję że to nie prawda.... jestem [pewna że żaden lakier nie jest taki wyjątkowy ....(to jest po prostu dyskryminacja kobiet o kręconych włosach-jak wycofają naprawdę to będę strajkować) gorąco polecam Używam tego produktu od: 2 lat..? Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 7 lutego 2007 o 14:06
    nooo
    Na co dzień staram się nie używać lakierów,bo bez względu na zapewnienia producenta wysuszają włosy.Tego używam sporadycznie,na większe wyjścia i szkód włosom nie narobił.Jest leciutki jak na lakier i porządnie utrwala loczki. Używam tego produktu od:ok. dwa lata Ilość zużytych opakowań:1
  • 20 stycznia 2007 o 21:10
    znakomity
    Naprawde dobry lakier. Nie skleja wlosow, co uwazam za bardzo wazne. Nawet jak kilka dni nie mylam glowy to po spryskaniu nim wlosow tak jakby "odswiezaja sie", wiec moge go stosowac jako ostatnia deske ratunku w naglych wyjsciach. Dodatkowy plus za to, ze lakier nadaje wlosom objetosci, czego juz producent nie obiecywal. Faktycznie po spryskaniu mamy troszke czasu aby ulozyc loczki. Niestety nie dam mu 5 gwiazdek, poniewaz mam jedno powazne zastrzezenie. Otoz ten lakier w ogole nie utrwala! Loczki sa sprezyste i ladnie ulozone, ale niestety nie utrwalone. Używam tego produktu od: ponad pol roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Taosi
    11 września 2006 o 14:07
    maximum
    Dostałam go od chłopaka przypadkowo. Chciałam piankę z Welli, ale on się pomylił i bardzo dobrze :) Dla mnie ten lakier jest idealny ! Mam grubę, kręcone włosy. Lakier ten dodaje sprężystości moim loczkom, nie skleja ich, nie obciąża, w ogóle nie czuję lakieru. Faktycznie jest kilka sekund aby utrwalić palcami loczki i zwiększa objętość włosów niesamowicie (przynajmniej u mnie :)) a dziś kupiłam piankę Welli do włosów kręconych i zobaczymy ich wspólne działanie :) Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1