Pollena-Malwa Maseczka antystresowa Upiększająca - kolagenowa z witaminami

• 15 lutego 2017 o 17:10
    Niepozorna perełka
    Maseczka jest fenomenalna dla cery, która zaczyna się starzeć. Świetny skład przekłada się na dobre działanie. Nadaje skórze życia, napina, zmniejsza widoczność zmarszczek i ożywia koloryt. Faktycznie skóra wygląda po niej bardzo, bardzo dobrze – jak po porządnych wakacjach i długim śnie. Ale najlepsze jest to, że można stosować ją często, bo nic nie przytyka ani nie rozregulowuje produkcji sebum. Dobrze znosi ją zarówno moja tłusta strefa T (nie błyszczy się), jak i suche policzki (nie szczypią, jak to bywa przy humektantach). Saszetka jest taniutka i starcza na dwa użycia. Bardzo podoba mi się to, że nie ma zapachu. Jedna z fajniejszych, uniwersalnych maseczek.
    errola
    10 października 2016 o 11:07
    takie nic
    Rzeczywiście jest żelowa i właściwie nie sprawia mi to frajdy mając ją na twarzy. Miałam wrażenie, że posmarowałam się żelem takim do włosów. Nie pachniała zbytnio niczym, więc nie miałam przyjemności żadnej. Nie odczuwałam działania antystresowego. Upiększającego zresztą też nie. Skóra była po prostu przyjemnie nawilżona i tyle. Był moim podejrzanym, bo coś mi zatkało pory i pojawiły się jakieś niedoskonałości. A ja dostałam świra. Nie lepiła się i dobrze się zmywała, to tyle z zalet. Tej konkretnej maseczki nie kupię więcej.
  • 18 maja 2016 o 20:52
    Przeciętna.
    Kupiłam tę maseczkę z pół roku temu i dopiero teraz postanowiłam jej użyć. Jest to maseczka żelowa, bezzapachowa. Ma swoje plusy, ale zadziwiających efektów nie zauważyłam. Maseczka starczyła mi na więcej niż 2 użycia, dobrze się ją nakłada, zmywa się troszkę gorzej, ale nie jest tak źle. Po nałożeniu czuje się przyjemne chłodzenie, co dla mnie jest plusem. Skóra po tej maseczce jest odświeżona, lekko nawilżona i miła w dotyku. Jest też lekko napięta, ale nie ujędrnia jakoś szczególnie. Nie zauważyłam żeby jakoś wyraźnie poprawiła ogólny wygląd skóry, może trzeba zużyć więcej saszetek. Maseczka nie jest zła, ale nie wyróżnia się raczej niczym, po innych maseczkach efekt jest podobny.
    gapapl
    22 lutego 2016 o 21:49
    Świetna
    Używałam tej maseczki wiele lat temu. Później miałam problem taki, że ciężko było ją dostać. Maseczka u mnie sprawdziła się super. Żelowa konsystencja mi odpowiadała. Po użyciu moja twarz nabierała kolorów, cienie pod oczami stawały się prawie niewidoczne. Skóra była lekko napięta. Wyglądała na wypoczętą. Nigdy nie spowodowała podrażnień. Jestem w szoku, że tak taki produkt może być hitem :) Szukam tej maseczki, ale póki co znalazłam tylko ogórkową , a ta mi nie odpowiada. Używam tego produktu od: Dawno temu Ilość zużytych opakowań: Ok. 20 saszetek
    Nanssx
    30 czerwca 2015 o 10:42
    Jest ok
    Cudow nie dziala,jednak zla tez nie jest. +przyjemnie chlodzi +niska cena +dostepna w niektorych supermarketach +skora nie jest wysuszona +matowi skore Używam tego produktu od: mniej niz 10 razy Ilość zużytych opakowań: kolo 5