Givenchy Prisme Again! Blush Róż do policzków

• 4 kwietnia 2018 o 1:03
    Doskonały
    Uwielbiam ten róż. Wahałam się pomiędzy Givenchy i Narsem i nie żałuję, że wybrałam Givenchy. Jest rewelacyjny. Kolor vintage pink idealnie pasuje do mojej skóry. Jest dobrze napigmentowany i rozprowadza się niezwykle komfortowo. Daje piękny, lekko rozświetlający efekt. Ma eleganckie i poręczne opakowanie. Wytrzymuje na skórze bardzo długo. Po prostu nie mam zastrzeżeń.
    2303
    4 maja 2015 o 17:45
    Mnie nie zachwycił
    To dobry róż, nie mogę napisać że to bubel ale po tak pochlebnych opiniach na Wizażu i po takiej cenie spodziewałam się efektu WOW. A efektu WOW nie ma. Największą zaletą jest opakowanie: poręczne, malutkie z lusterkiem i wysuwaną szufladką z pędzelkiem. Bardzo estetyczne, przemyślane, eleganckie i idealne do torebki. Róż składa się z 4 kwadracików, ja nakładam wszystkie 4 pomieszane pędzlem do różu i mam...ot ładny róż w ciepłym odcieniu który lubię na polikach. Utrzymuje się ok.6 godzin więc jest ok. Jest wydajny - używam do ok. pół roku i dopiero zaczyna przebijać się metalowy spód opakowania. Nie zapycha. Chyba najbardziej wkurzyło mnie że róż jest totalnie matowy (oceniam kolor Vogue Orange) Nie lubię dużego połysku lub nachalnych brokatów ale lekkie glow uważam za plus przy różach. Obecnie nakładam go a na niego odrobinę Kanebo Cheek Colour CC06 i jest ok. Tak więc go nie wyrzucę ale zachwytów nie podzielam. Daję mu solidne 3 bo u mnie na tyle zasłużył. Natomiast o wiele lepszy okazuje się mój stary przyjaciel - Everday Minerals w kolorze Sand Cherry - to jest mój róż idealny. Everday chciałam zmienić na coś w kamieniu bo jest to wersja wygodniejsza niż proszek...ale cóż z podkulonym ogonem wracam do niego po rozczarowującej zdradzie z Prisme :-) Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
    Yasia
    28 grudnia 2014 o 15:31
    Dobry róż
    Posiadam 23 Aficionado Peach. Róż jest dobrym produktem, ale nie zwala z nóg. Bez bicia przyznam, że do zakupu skusił mnie design różu, ponieważ sam produkt nie zasługuje na piątkę. Daje naturalny, subtelny efekt, ciężko jest zrobić sobie nim krzywdę. Trwałość jest przyzwoita i jest w miarę wydajny. Moja ocena wynika z tego, że spodziewałam się po nim więcej. Zdecydowanie róż Chanel jest lepszy. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 31 października 2014 o 12:28
    spoko
    Uważam, że dobrze dobrany róż i umiejętnie nałożony może zdziałać cuda ;) Róż Givenchy jest całkiem fajnym kosmetykiem, ale nie należy do moich ulubionych na świecie. To co mogę o nim napisać to to, że: - fajnie stapia się się z podkładem/pudrem - dobrze się rozprowadza - wygląda naturalnie - nie wysusza skóry - niestety w moim przypadku nie utrzymuje się długo na skórze, aby wieczorem mieć efekt taki sam jaki w momencie wykonywania makijażu muszę nanosić róż ponownie - dość wysoka cena jak na róż - średnio poręczne opakowanie /Dot. Vintage Pink odcień 22/ Używam tego produktu od: używałam jakieś 2 lata, już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 maja 2014 o 13:16
    Brakuje mu jednej małej kropeczki nad "i"
    Po legendzie Chanel przyszła pora na Givenchy. Wielokrotnie przeglądałam tyle pozytywnych opinii nad tym produktem, cały czas jest w ścisłej czołówce na wizażu. Musiałam go mieć! Zakupiłam na allegro w kolorze 22 Vintage pink. Do jasnej karnacji myślę odpowiedni ton. Opakowanie wydawało mi się, że jest większe ale w efekcie jest to nieduży kwadracik. Przystąpiłam do testów. Używam od ponad 1,5msc. praktycznie nie ma śladu zużycia. Róż podczas aplikacji nie pyli nie rozsypuje się w koło i całe szczęscie bo nic mnie tak nie irytuje jak pył z pudru na całej toaletce. Nabieram wszystkich 4 kostek jednocześnie. Efekt?? Oczekiwałam naprawdę cudu, a jest on po prostu ok. Wtapia się w cerę, utrzymuje przeciętnie około 4-5h. Schodzi równomiernie. Wydaje mi się, że jest to typ produktu , który na każdej cerze będzie zachowywał sie inaczej. Na mojej nie ma efektu WOW. Jest róż i koniec. Zastanawiam się czy przypadkiem ciemniejsza kolorystyka idąca w stronę bronzera nie byłaby dla mnie korzystniejsza niż ten róż. Mimo tego polecam wypróbować jakby nie patrzeć kosmetyk prawie kultowy. Używam tego produktu od: 2msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1