Revlon Lash Fantasy (Tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający)

• 29 listopada 2009 o 20:08
    idealny
    Poszukiwania idealnej maskary zajely mi lata. Trafilam na ten tusz przypadkiem i decyzji zakupu nie zaluje do dzis. Nie skleja, pieknie rozdziela rzesy, pogrubia i nieco wydluza. Biala baza doskonale je odzywia.Zauwazylam,ze w trakcie stosowania tego tuszu moje rzesy byly naprawde w dobrym stanie.Tak bylo do czasu gdy na nowo nie zaczelam eksperymentowac. PO kilu miesiacach do tego tuszu i tak wrocilam.Jak dla mnie jest idealny.Cena rowniez rozsadna. Używam tego produktu od:3lat z przerwami Ilość zużytych opakowań:6
    asiek2
    13 lutego 2009 o 16:14
    nie polubilismy sie
    zakupiłam ten tusz na allegro skuszona opiniami na wizażu. fakt jest taki ze tusz wydał mi sie troche such,nigdy wczesniej go nie miałam wiec nie wiem czy taki mial byc czy to wina sprzedajacego(byl oryginalnie zapakowany). baza jest ok,ma fajna konsystencje i wydłuza,tusz niestety skleja rzesy,powoduje ze wygladaja nieestetycznie. kolor czarny.jestem zawiedziona.jednak wroce do maybelline. Używam tego produktu od:1 mies Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    kasicka
    8 lutego 2009 o 18:35
    taki sobie...
    Mam długie rzęsy i ten tusz dość dobrze je rozdziela ale jest zbyt naturalny. Na większe wyjścia raczej się nie nadaje- bo nawet 2-krotne pomalowanie daje średni efekt. Dobry dla osób, które stosują stonowany, delikatny makijaż. Żeby uwydatnić oko sam tusz niestety nie wystarczy- ja używam dodatkowo trochę ciemnego cienia i wtedy osiągam zadowalający efekt a nie należę do kobiet, które robią mocny makijaż. Używam tego produktu od:2 mies. Ilość zużytych opakowań:1
    daha
    23 stycznia 2008 o 9:37
    Fantastyczny!
    Fantastyczny tusz! Subtelnie pogrubia i lekko wydłuża rzęsy, które przez to nie sprawiają wrażenia ociężałych, mokrych i posklejanych. Baza nie za ciężka, tusz ładnie odseparowuje każdą rzęsę. Prawdziwa klasa! I pomyśleć, że nigdy nie myślałam, że w porannym pośpiechu będzie mi się chciało przed faktycznym pomalowaniem rzęs używać bazy ;) szczerze polecam! :D PS. Revlon wciąż pozostaje moją ulubioną marką, ale ponieważ lubię eksperymentować, teraz przeniosę się chwilowo na bourjois :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    agnula
    1 stycznia 2008 o 17:31
    ;):):):)
    Baza jest niestety średnia..;/ ale za to tusz jest świetny szczoteczka nie nabiera za dużo tuszu przez co nie trzeba używać dodatkowo innych szczoteczek .Rzęsy są nie posklejane kolor intensywny duzy plus:)pieknie otwiera oczy Używam tego produktu od:1 misiąc Ilość zużytych opakowań:1