H&M Lip Balm Owocowe balsamy do ust

• 13 października 2013 o 20:39
    bardzo fajne
    Mogę polecić z czystym sumieniem szczególnie w okresie jesień-zima kiedy usta potrzebują sporego poświęcenia z naszej strony, bo kiedy go nie otrzymują to pękają, pieszchną i pieką. Dostałem dwa balsamy od koleżanki w Grudniu, jeden odstąpiłem siostrze a drugi zostawiłem dla siebie, używam codziennie rano i wieczorem, usta są nawilżone, gładkie, miękkie i elastyczne. Zapach jest świetny! + z tego co się orientuje cena też jest niewielka :) Używam tego produktu od: prawie rok Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
    Odylena
    8 listopada 2011 o 10:27
    W porządku - jak wazelinka.
    Ja posiadam (nie wymienioną tutaj) wersję Lemonade - zapach cytrynowej lemoniady zamknięty w puszeczce białej w kolorowe kropeczki. Zalety: *ten balsam do ust ma właściwości wazeliny - porządnie natłuszcza *efektowne pudełeczko *niska cena *bardzo wydajny, używam prawie codziennie od ponad roku i nie zużyłam jeszcze połowy *zapach jest w porządku - kwaskowaty, cytrynowy (ale nie jest najcudowniejszy z drugiej strony) Wady: *pudełko ciężko się otwiera *natłuszcza, ale nie nawilża *niehigieniczna aplikacja - mimo, że puszka wygląda efektownie, nakładanie balsamu palcami nie jest zbyt fajne (a zapewne nie każdy nosi przy sobie specjalistyczny pędzelek i nie każdy ma okazję umyć łapki przed nałożeniem) Właściwie warto mieć go w torebce - nie jest bez wad, lecz do codziennego użytku może być, ja lubię go używać kiedy jestem w biegu. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 2 stycznia 2011 o 23:15
    W miarę.
    +zapach +wydajny +natłuszcza usta, chroni przed mrozem. +jeżeli trzyma się go w cieple to dość łatwo się nakłada. +cena jak na taką wydajność -nie nawilża -ma wazelinowy posmak. -opakowanie się czasem zacina, ale mimo wszystko jest trwałe. Używam tego produktu od: Ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
  • 21 października 2010 o 17:51
    Słodki arbuz
    Kupiłam z ciekawości i przez obłędny arbuzowy zapach :) Ładne opakowanie - metalowa puszeczka i przyjemność stosowania. I chyba tyle, bo balsam działa, ale tylko w momencie nakładania go na usta, bo za niedługą chwilę usta są znowu suche, nawilża tylko na chwilę. Ale pachnie pięknie i czuć to na ustach. Używałam go na wakacjach w tropikach i wtedy balsam miał fajną i miękką konsystencję, a teraz jest za twardy. Ale i tak od czasu do czasu go użyję :) Używam tego produktu od: ok. 3 mies. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Drippy
    30 marca 2010 o 21:01
    a idź mi
    Kupiłam jakiś czas temu, miałam straszną podnietę, bo byłam w h&m w Pradze i w ogóle masakra. ;d Musiałam coś kupić. Niestety padło na balsamik mango kokos, czy coś takiego. + ładne opakowanie, ale co z tego. - nie nawilża - nie pielęgnuje - śmierdzi - jest okropnie... twardy, trudno się go wydobywa ze słoiczka tyle, nie polecam ;D Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: wciąż w trakcie 1