Shiseido Bio-Performance, Super Eye Contour Cream Krem pod oczy (stara wersja)

Shiseido Bio-Performance Super Eye Contour Cream Nawilżająco-ujędrniający krem pod oczy 15 ml

cora
    5 grudnia 2016 o 21:07
    Bardzo skuteczny
    Szukam kremu pod oczy od kilku sezonów, szukam ideału, mam suchą skórę wokół oczu, cienie i linie. Przez dłuższy czas właśnie w recenzjach, które dotyczyły kremów pod oczy, widać było u mnie, że chyba tego ideału nie znajdę. Ale Shiseido chyba jest blisko, a nawet o wiele bliżej, niż nam się wydaje. Krem miałam od kwietnia do października, zdziałał cuda. Oprócz wydajności posiada inne zalety, otóż działa- jako jeden z niewielu na planecie Douglas i Sephora, po prostu wypróbowałam wiele kosmetyków pod oczy, ale ten potrafi bardzo dobrze poprawić stan okolic oczu. Zauważyłam ładne nawilżenie, uelastycznienie, wygładzenie linii, sporą redukcję cieni pod oczkami (czego nie potrafiła nawet "pani w gabinecie", co tu dużo mówić, nie pomogła) i normalnie ten krem jest dobry. Mam zamiar wypróbować również nową wersję.
  • 23 stycznia 2015 o 11:18
    cud miód malina :-)
    Krem jest suuuper \\n \\nw koncu moje obrzeki wokolo oczu zostały zmniejszone. \\n \\nkrem swietnie nawilza - jak takie masełko - wystarczy minimalna ilość kosmetyku \\n \\nszybko uporał się ze zmarszczkami wokoł oczu. \\n \\nłatwo się wchłania \\n \\nnie zostawia tłustego filmu pod oczami \\n \\nnadaje się pod makijaż \\n \\nrozswietla zmęczone spojrzenie \\n \\ndodaje blasku \\n \\nnapina skore pod oczami \\n \\nmegaaaaa wydajny \\n \\nminusy >?/ \\n \\n- cena ;/ \\n- opakowanie - nie widać zużytej ilości kremu \\n \\nJednak POLECAM !!
  • 8 czerwca 2014 o 1:47
    Kilka lat temu dla mnie idealny
    Najlepszy, z jakim miałam do czynienia przed 40-tką. Jeden z nielicznych, który nie wywoływał przykrych efektów typu: pieczenie, łzawienie, ściąganie, rolowanie. Dla kobiet 30+ moim zdaniem świetny. - doskonałe nawilżenie - nie podrażniał - przywracał blask - wygodna aplikacja - bardzo dobre wchłanianie - doskonały pod makijaż - zapobiegał powstawaniu drobnych zmarszczek i linii- - bardzo dobra wydajność - cena wysoka, ale przy tej wydajności warto Obecnie przymierzam się do zakupu Benefiance, ponieważ potrzebuję produktu przeznaczonego do spłycania zmarszczek, a Bio- Performance to głównie "zapobiegacz", a nie "likwidator":) Na razie używam Beuaty System Douglasa - ładnie nawilża, dobrze się wchłania, ale nie widzę spektakularnych efektów w zakresie zmniejszania zmarszczek. Shiseido wprawdzie dwa razy droższe, ale chyba się skuszę, bo mając doświadczenie z Bio-Performacne, wydajność naprawdę niezła. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
    wedi
    20 listopada 2013 o 9:45
    Najlepszy
    Najlepszy krem pod oczy jaki uzywalam. Wygladza drobne zmarszczki i rozjasni cienie ( mam 34 lata). Pompka pozwala na higieniczne uzywanie kremu, kiedy krem sie konczy, odkrecam pompke i patyczkiem zbieram reszte kremu- to proste ;) Zrobilam sobie przerwe po 4 latach uzywania kremu i wracam do niego, bo jest dla mnie idealny. Pozostale kremy albo sa za tluste, albo za suche, albo po prostu nie dzialaja. Dla mnie idealny! Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 6 opakowan
  • 17 października 2013 o 16:25
    4xtak
    Czasami najlepiej oceniać krem kiedy przestaje się go używać,wtedy docenia się to co dobre . Uwielbiam ten krem ponieważ nie uczula , rozprasowuje drobne zmarszczki, podczs stosowania poznikały zasinienia pod oczami,ale też nie oczekujmy cudów to przecież tylko krem a nie botox Używam tego produktu od: paru lat na zmiane z innymi Ilość zużytych opakowań: 4?