Eveline Cosmetics 3D Glam Effect Conditioner Lash

• 25 października 2014 o 19:38
    powoduje alergię
    odżywka może być użyta przed nałożeniem tuszu do rzęs, wtedy uzyskujemy efekt pogrubienia, odżywka nakłada się łatwo, ale niestety już po kilku minutach można poczuć swędzenie oczu. Dla mnie nie do używania, chociaż nie mam bardzo wrażliwych oczu. Nie polecam Używam tego produktu od: użyłam tylko 2 razy Ilość zużytych opakowań: 1/10
    blush
    22 października 2006 o 13:11
    odżywia? podkręca!!!
    mam ją od ponad roku. Zaczęłam stosować ze strachu przed pozbyciem się rzęs, bo wypadały w dużych ilościach. Stosowałam codziennie i nie zauważyłm jakiś spektakularnych efektów, chociaż może ciut mniej zaczęło ich wypadać. Do stosowania odżywki zamiast tuszu też się nie przekonałam, bo mam jasne rzęsy i potrzebuję ich podkreślenia. Jedno co mi sie bardzo spodobało to to że odżywka bardzo ładnie podkręca i rozdziela rzęsy, w związku z tym jest świetną bazą pod tusz. Przy nałożeniu niewielkiej ilości w miarę szybko wysycha, a po nałożeniu tuszu rzęsy bardzo ładnie wyglądają. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: ciągle jedno
  • 14 sierpnia 2006 o 12:11
    superowska
    moja pierwsza odzywka do rzes i udana. Rzesy sa ladnie podkreslone, wydluzone i nie sztywne :) uzywam jej czasami pod tusz a czasami tylko na dzien, dobrze robi tez kiedy naklada sie ja na noc a rano jeszcze raz i na to tusz Używam tego produktu od:pare tygodni Ilość zużytych opakowań:1
  • 18 marca 2006 o 17:47
    nie mam nic do zarzucenia
    Spełniła swoje zadanie - faktycznie wzmocniła moje rzęsy. Wcześniej wypadały mi 2, 3 tygodniowo, po odżywce max jedna na miesiąc :) Nadaje sie do naturalnego, delikatnego makijażu, zamiast tuszu, lekko podkręca, nabłyszcza i usztywnia rzęsy. Pod tusz też się nadaje, ale trzeba odczekać ok 15 minut żeby wyschłaNo i efekty utrzymuja się dość długo po zakończeniu stosowania
  • 9 grudnia 2005 o 14:45
    Recenzja : Używam tej odżywki od tygodnia i musze przyznac...ze jest fajna :) Napewno wzmacnia rzęsy i idealnie nadaje sie pod tusz...malowanie jest dużo szybsze i łatwiejsze :P No i cena...kupiłam ją za niecale 7 zł , moze nawet za 6...juz nie pamietam. Dlatego polecam :)