Yves Rocher Monoi de Tahiti, Huile Tiaré Tradition Oliwka przedłużająca opaleniznę

• 24 czerwca 2013 o 15:33
    nie wiem niby fajna a ma minusy
    uwielbialam oliweczki uwielbiam ten zapach oliwka szybko sie ultenia na mojej skorze i zaczyna smierdziec pomiedzy ryba a ogorkami :( i tego w niej nieznosze zapach uwielbiam nie przedluza opalenizny skora jest taka sama gdybym sie smarowala nia i nie smarowala wcale rownie blednie z brakiem slonka oliwka jest wydajna ja musialam ja aplikowac w mniejszych ilosciach zapach szybko sie ulatnia :( dlatego tej oliwki wiecej nie kupie Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 1 cale
  • 28 października 2012 o 10:00
    Bardzo fajna.
    Przede wszystkim oliwka bardzo ładnie pachnie, kojarzy się tropikalnie, egzotycznie. Skóra po jej użyciu jest miękka i nawilżona, ale faktycznie łatwo przesadzić z ilością i trzeba potem się wycierać z nadmiaru kosmetyku. Oliwka idealnie nadaje się do zmysłowego masażu, daje ładny poślizg. Buteleczka malutka i niestety niewygodna, łatwo się wyślizguje przez top, że ma taki "prosty" kształt. Wydajność bajeczna. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 14 października 2012 o 15:16
    Królowa oliwek
    Miłością do tej oliwki zaraziła mnie moja mama. Oliwka ma kilka minusów, ale i tak lubiłam jej używać. Plusy to na pewno jej boski zapach, który sprawia, że czuję się bardzo kobieca i seksowna. Dodaje pewności siebie. Świetnie podkreśla opaleniznę, wydobywając piękny koloryt skóry. Przy jej użyciu skóra staje się jedwabiście gładka i przyjemna w dotyku, efekt jest znacznie lepszy, niż przy tradycyjnych oliwkach. Wydajność jest niesamowita, produkt starcza na naprawdę, naprawdę długo. Co do gorszych stron - należy ją nakładać bardzo ostrożnie w naprawdę niewielkich ilościach, nadmiarowa warstwa w zasadzie nie wsiąka w ciało - zdarzało mi się odsączać siebie ręcznikami papierowymi. Drugi minus to opakowania. Butelka jest nie poręczna w użyciu. Ciężko nią dozować odpowiednie ilości kosmetyku. Jest ona szklana, więc wyślizguje się z rąk wysmarowanych oliwką, przez co już kilka razy rozlała mi się, a sprzątanie oliwki nie należy do najprostszych zajęć. Używam tego produktu od: na przestrzeni kilku lat Ilość zużytych opakowań: jedno czy dwa
  • 16 września 2012 o 17:37
    produkt niezastąpiony
    Uwielbiam olejki, a skoro okazało się, że ten ma szerego skutecznych zastosowań, stał się moim hitem. Po kąpieli: Doskonale nawilża, pięknie pachnie, dobrze się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy. Do kąpieli: Dodaje kilka kropel pod strumień ciepłej wody, zapach roznosi się po całej łazience, a kąpiel staje się bardzo przyjemna, dodatkowo tak niewielka ilość olejku nawilża skrórę odczuwalnie! Do włosów: Po umyciu, by dodać pięknego zapachu i nawilżenia (nie obciąża).
    dori7
    25 sierpnia 2012 o 15:00
    Świetna na lato
    Uwielbiam jej zapach, taki wakacyjny i słoneczny :) Nie wchłania się do końca, chyba że na mocno przesuszonej skórze - mnie ta tłusta warstewka nie przeszkadza :) Ładnie natłuszcza i nawilża skórę. Już kupiłam następną butelkę. Cena, jak to zwykle w YR, trochę za wysoka, kupiłam w promocji. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 butelka