Inglot Cienie pojedyncze

• 30 grudnia 2015 o 12:40
    dobre na co dzień
    miałam 2 kolory we fiolecie i jeden brzoskwiniowy są wygodne i łatwe w użyciu, nie za drogie, gdy nakładamy na bazę pod cienie do powiek trzymają się przez cały dzień nasycenie koloru średnie więc trzeba kilka razy powtórzyć aplikację by uzyskać intensywniejszy efekt Używam tego produktu od: Dłużej niż kilka lat Ilość zużytych opakowań: 3
  • 26 kwietnia 2015 o 23:03
    Może być, dużo zależy od koloru
    Mam czarny cień z tej serii Mój kolor jest mało nasycony cień trzeba bardzo mocno wcierać w powieki nie jestem z niego do końca zadowolona Mógłby się dłużej trzymać Plus jest na pewno taki że w opakowaniu jest dużo produktu i wystarczy na baardzo długo Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 21 listopada 2014 o 20:41
    Profesjonalne cienie
    Nie rozumiem, dlaczego cienie z Inglota mają tak niską ocenę... Mam ponad 20 odcieni i na tym nie skończę. Cienie są po prostu świetne, profesjonalne. + trwale utrzymują się na oku (uwaga: KAŻDE cienie są dedykowane do nakładania na bazę - jeśli nie mamy takowej, korektor też się sprawdzi) + nie zbierają się w załamaniu + osypują się przy nakładaniu tylko wtedy, gdy na pędzel nabierze się zbyt dużo - wystarczy strzepać nadmiar lub lekko "wycisnąć" w chusteczkę/ dłoń/ nadgarstek + świetnie się nimi pracuje, pięknie się blendują i "przechodzą w kolory" + świetna pigmentacja + perła to moje ulubione wykończenie - takie miękkie, satynowe, cudowne + bogata gama kolorystyczna + dość niska cena jak za taką wydajność + kolor nie blednie podczas "noszenia" go na oczach + kolor nałożony na powieki jest dokładnie taki, jak w opakowaniu. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: ponad 20
    Ann nna
    20 listopada 2014 o 17:57
    Absolutny hit :)
    Te cienie zna chyba każdy, sa to cienie na których wykonywałam pierwsze makijaże +świetna pigmentacja +trwałość +pięknie wyhlądają nawet bez bazy +nie osypują się minusów brak :) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilkanaście
  • 20 listopada 2014 o 17:37
    Naprawdę solidne
    Plusy Mocna pigmentacja Śliczne kolory Względnie trwałe cienie Dobrze się rozcieraja Ładnie "leżą" na powiece Większych minusow póki co nie zauważyłam uzywalam jedynie jednego tylko koloru Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1