Vipera Velvet Skin, Express 3 minuty (Depilator w kremie)

• 29 lipca 2011 o 19:05
    Śmierdzi
    Miałam go dawno temu. Plusy: * tania cena, * nie podrażnia jak żyletka, * działa szybko. Minusy: * smród, który jest uciążliwy, * starcza na krótko, Kremy są ok, jednak mogą uczulać. Mają też specyficzny zapach. Może się skuszę na jakiś inny krem. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 4 czerwca 2009 o 13:05
    Bardzo dobry
    Bardzo dobrze usunął włoski na nogach, które potem były aksamitnie gładkie, aż sama byłam w szoku. Działa naprawdę szybko. Pachnie średnio, ale można wytrzymać. Jedyny minus to średnia wydajność. Używam tego produktu od: kiedyś go użyłam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 stycznia 2009 o 13:19
    nie polecam
    Zakupilam ten produkt bo szukam jakiegos tanszego odpowiednika veet`a. Kremow uzywam tylko do okolic biknii wiec moja opinia odnosi sie do grubszych wloskow ktorych ten krem nie usuwa... niestety. Jest delikatny (chyba za bardzo), nawet kiedy trzmalam go 10min pozostaly wloski. Nie polecam tego produktu do depilacji bikini. Używam tego produktu od:2tyg Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 15 sierpnia 2008 o 11:32
    nie polecam
    Produkt nie nadaje się do mocnego owłosienia - delikatne włoski po 8-9 minutach faktycznie schodzą, reszta już nie. trudno mi się go zmywało z ciała. osobiście nie jestem z niego zadowolona.Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2
    joan777
    15 lipca 2008 o 11:50
    Delikatny i skuteczny
    Najlepszy depilator w kremie , jaki do tej pory używałam.Jest bardzo delikatny , świetnie się go nakłada , nie podrażnia, rzeczywiście szybki w działaniu.O niebo lepszy od Veet i innych dużo droższych.Żałuje tylko , ze tak trudno dostępny w moim mieście :( Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1