Vichy Lipidiose 1, Mleczko do ciała

nekota
    20 maja 2014 o 12:11
    Musisz go mieć!
    Mam dość suchą skórę, a ten produkt działa jak plaster ochronny i regenerujący. To moje ulubione mleczko. Plusy: - super nawilża i przede wszystkim na długo - ma przyjemny zapach - wydajny - jest wydajne - dobrze się wchłania - regeneruje skórę Minusów brak :) Używam tego produktu od: 25.03.2014 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    xnika
    3 stycznia 2011 o 18:01
    Tak, tak, tak
    Jedno z moich ulubionych mleczek do ciała. Świetnie nawilża skórę przez cały dzień cudownie pachnie jest wydajne tubka poręczna, estetyczna. Mleczka używam już od dawna i cały czas z niego jestem zadowolona, teraz kupuję na zmianę z Essentieles. Używam tego produktu od: lata 2009 Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 25 lipca 2009 o 14:14
    moje KWC balsamów
    Jak dla mnie KWC wśród balsamów. Miałam wersję z pompką, zużyłam prawie wszystko, niewielką ilosć kremu która została na ściankach opakowania zużyłam po przecięciu opakowania. Plusy: - szybko się wchłania i łatwo rozciera, nie jest za gęsty ani za wodnisty - nie pozostawia lepkich i tłustych śladów na ciele i piżamie - dobrze nawilża - skóra jest po nim gładka i jędrna. Minus: -lekko szczypie gdy się go używa po depilacji nóg, ale ciężko jest znaleźć balsam który tego nie robi. Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:1
    emma-e4
    26 lutego 2009 o 10:52
    lepiący
    dostałam w prezencie 2 opakownia mleczka, więc postanowiłam zużyć go z zimę, kiedy skóra jest bardziej wysuszona nawilża, rzeczywiście dobrze, skóra jest miękka, gładka, elastyczna wchłania sie dość długo, koło 2 minut a i trochę później skóra sie lepi zapach mydlano-pudrowy, mi sie nie spodobał wydajność bardzo zła, smarowałam tylko nogi + ręce i wystarczył na 2 tygodnie za tą cenę na pewno się już nie skuszę mimo dobrego działania - są tańsze, wydajniejsze i przyjemniejsze w stosowaniu Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 2
  • 27 listopada 2008 o 3:41
    stworzony dla mnie!!!!!!
    Skora moja pomimo wieku jest sucha ze az nie do wiary. Balsam owy kupilam w promocjii. Na poczatku taki jakis dziwny mi sie wydawal. Konsystencja wydawala mi sie dziwna itp. Po tygodniu stosowania zauwazylam niezla roznice. Tak jak na reklamach vichy kobieta skore na nodze sciagala to i moja taka byla. Balsam jest super. Bardzo wydajny do tego ladnie pachnie i zostawia cienka tlusciutka warstwe przyjemna w dotyku. Zdecydowanie polecam. Moje KWC Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 400ml