L'Oreal Paris Volume Shocking Mascara (tusz z bazą 2w1 pogrubiający)

niut80
    5 kwietnia 2014 o 1:09
    Najlepszy jaki kiedykolwiek miałam.
    Rzęsy jak przedłużane, bajka. Już kilka lat minęło odkąd zniknął z rynku a ja nadal nie znalazłam godnego następcy. Choć trzeba przyznać, używanie go wymagało kilku tygodni nauki, aby uzyskać efekt w postaci komentarzy: Przyznaj się, doklejałaś! =] Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: naście
  • 30 października 2013 o 20:01
    najlepszy tusz!
    Tusz mialam kilka dobrych lat temu, byl on bardzo fajna alternatywa dla bazy i tuszu, 2w1 sprawdzalo sie swietnie, rzesy byly dlugie i grube, nie kruszyl sie i nie osypywal czern zakrywala baze, bylam bardzo zadowolona z ergonomicznego opakowania szkoda ze juz go nie ma, widzialam probki z wygladu przypominajace ten tusz Używam tego produktu od: Dłużej niż kilka lat Ilość zużytych opakowań: 2
  • 25 sierpnia 2013 o 10:36
    Dosyć niezły
    Po praz pierwszy miałam z nim styczność wiele lat temu jak tylko tusz wszedł na rynek. Zachęcona nowością kupiłam go mimo, iż nie kosztował 10 zł :) Używałam go od tamtej pory kilka razy w życiu dzielnie do niego wracając i szukając różnych sposobów użytkowania. Po wielu latach dziś mogę stwierdzić, że tusz jest niezły, ale ta baza to tragedia. jednak rozważę po kolei o co mi chodzi. Otóż sam tusz jest dobry. Ma piękny czarny kolor, nie osypuje się i nie rozmazuje. Można rzec, że jak się "wgryzie" w rzęsę tak może tam zostać i kilka dni. Jednak czasem zdarzało mu się posklejać rzęsy. Dobrze pogrubiał i lekko wydłużał. Jednak razem z tą bazą to masakra! Ona bardzo bieli rzęsy i powoduje taką tępotę rzęs a w konsekwencji posklejane w jeden glut włoski. Wtedy też tusz się osypuje. Dodatkowo tusz jest wydajny, nie uczula i nie podrażnia oka. Nie wysycha. Posiada oryginalne łezkowate opakowanie, które podoba mi się do dziś. Jednak czy kupię go po raz kolejny? Nie wiem, bo znalazłam super odpowiedniki w tańszych cenach i dodatkowo stacjonarnie go nie widuję od kilku lat. Używam tego produktu od: 6 lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: 4 lub 5 opakowań
  • 23 sierpnia 2013 o 10:14
    KWC
    Używam go już od paru lat i nigdy nie znalazłam lepszego. Idealnie rozdziela i podkręca, ale wydaje mi się ze skład się trochę zmienił bo kiedyś sporo wydłużał rzęsy, a teraz jakoś mniej. Niestety już nie ma go w drogeriach, ale na allegro i ew. eBay\'u się go dostanie. Mi starcza na ok 2 miesiące (nie licząc końcowego "wygrzebywania"). Używam tego produktu od: Kilku lat. Ilość zużytych opakowań: Duuużo
  • 29 grudnia 2012 o 18:36
    Nawet niezły.
    Nawet go sobie chwaliłam, lubiłam malować się nim na dyskoteki szkolne w gimnazjum, wspomnień czar :D . Efekt jaki dawał był piorunujący - rzęsy maksymalnie podkręcone i mocno czarne. Chociaż czasami tusz zlepiał rzęsy, jednak nie tak, żeby uznać to za efekt nie do przyjęcia. Pomysł z bazą nawet mi się spodobał, bardziej niż w przypadku tuszu Maybelline, mianowicie XXL Mascara. tutaj białej warstwy bazy nie było na szczęście widać spod tuszu, co mi odpowiadało. Szkoda, że go wycofali :( . Chętnie bym go jeszcze wypróbowała po tych kilku latach ;) . Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno