Collistar Double Effect Eyeshadow Wet & Dry Pojedyncze cienie do powiek

Collistar Double Effect cienie do powiek Eye Shadow Wet & Dry 5 g

• 3 maja 2018 o 19:16
    Piękny turkus
    Miałam kiedyś turkus. Cienie są bardzo dobrej jakości. Stosowałam je tylko na sucho więc nie mam opinii co się dzieje przy zastosowaniu z wodą. Jedyne co mi. Przeszkadza to cena. Jak za pojedynczy cień to przesada.
  • 1 maja 2017 o 15:49
    idealny jako rozświetlacz
    Miałam dwa kolory nr 1 i 2, jeden srebrno-złoty, drugi złoty, fajne jako cienie na mokro, ale ja używałam jako rozświetlacza, meeega wydajne, nie osypują się ale są miękkie i łatwo się kruszą. Tandetne opakowanie.
  • 17 kwietnia 2015 o 18:37
    Koniec tej miłości
    Bylam zakochana w tych błyskotkach, kupowałam kolejne kolory z nadzieją że następny okaże się może bardziej trwały...? Mam fiolet, brąz, turkus, złoty, a z ostatniej kolekcji zakupiłam jeszcze 28 bo nie mogłam sie oprzeć;) Miałam nadzieję ż ten ostatni będzie może trochę bardziej trwały a tu NIC. Pomaluję rano oczy do pracy, a przy pierwszym zerknieciu w ciagu dnia do lusterka co widzę...? NIC, na powiekach kompletny brak nawet śladu po cieniu. No bez przesady, nawet poświaty. Nie wiem czy miałam bardziej nietrwały cień na powiekach, i to za 65zł?! Odkochałam się. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: wszystkie wtrakcie
  • 22 kwietnia 2013 o 18:05
    świetny
    Właściwie to nie ja posiadam ten cień, a moja mama. Ja jedynie od czasu do czasu go jej podkradam. ;) Na ogół nie używam cieni do powiek- za makijaż starczy mi tusz do rzęs, eyeliner i czerwona szminka na ustach, dlatego musi się nadarzyć nie byle okazja żebym sięgnęła po ten rodzaj kosmetyków. Cień Collistar osobiście kupiłam mamie w prezencie z okazji jej imienin. Było to ładnych parę lat temu. Zdaje się, że byłam jeszcze berbeciem z podstawówki i specjalnie zbierałam pieniążki żeby kupić mamusi jakiś super prezent. No i kupiłam- moje pierwsze zakupy w Douglasie zakończyły się sukcesem i wyszłam ze sklepu właśnie z tym cieniem. Jaka ja byłam dumna, że kupiłam mamie prezent z własnych oszczędności, i to taki drogi (kosztował mnie 50 zł z groszami z tego co pamiętam). Kupiłam odcień 9- viola brillante, czyli ciemnofioletowy ze srebrnymi drobinkami. Do tej pory uważam go za jeden z najładniejszych odcieni jakie w życiu widziałam :) Nakładany a sucho daje bardzo, bardzo subtelny efekt. Bez obaw mozna go wtedy nosić np. do pracy. Srebrne drobinki rozświetlają całość, jednak nie wybijają się na pierwszy plan i nie są w żadnym razie kiczowate. Nakładany na mokro daje już efekt wyrazisty- intensywnie fioletowy z iskrzącymi się drobinkami srebra (które wciąż nie wyglądają tandetnie). Perfekcyjny na większe wyjścia. Cień jest na prawdę bardzo dobrej jakości- nie osypuje się, jest trwały zarówno nałożony na mokro jak i na sucho. Bosko się mieni. Jest mega wydajny- mama pierwsze opakowanie posiada juz ładnych kilka lat a wciąż ubytek jest ledwo widoczny. Oczywiście nie stosuje go na codzień. Używam tego produktu od: ok. 8 lat Ilość zużytych opakowań: wciąż w trakcie 1
  • 21 października 2011 o 1:31
    fajny
    mam jeden-czarny ze zlotymi drobinkami i jestem zadowolona, zwlaszcza przy nakladaniu na mokro. Nakladam aplikatorem ktory jest wg mnie calkiem niezly, jesl o ten cien chodzi i opcje na mokro, lepiej mi to wychodzi niz pedzelkiem. niestety nieco sie osypuje, za to niezle trzyma i pieknie mieni. napewno zakupie jeszcze jakis kolor. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno rozpoczete