Maybelline New York Growth Serum (odżywka przyspieszająca wzrost paznokcia)

• 26 stycznia 2009 o 21:01
    Dno
    Odzywka krotko mówiąc beznadziejna. Jej działanie na moich paznokciach ograniczyło się do zera. Paznokcie po niej zaczęly mi się jeszcze brdziej rozdwajć i łamac,oprócz tego zrobily się kruche. zapłacilam za nia aż 25zł w rossmanie ;(((( NIE POLECAM. Jak dla mnie gorsze było tylko top choice. Używam tego produktu od:2-3 miesiace Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego (i o jednmo za dużo niestety...)
    Yvvone
    12 maja 2008 o 14:55
    Czy ja wiem...
    Taka nijaka, podobnie jak inne z Maybelline. Używałam jej dość dawno, specjalnych efektów nie było, choć zużyłam całe opakowanie, także nie polecam odżywek z tej serii, są do bani. Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań:1
  • 17 grudnia 2005 o 19:42
    Szybszy wzrost???
    Nie zauwazylam szybszego wzrostu paznokci :( Wiec obiecanki-cacanki ale tylko w opisie producenta :( Lubie ta firme i liczylam chociaz na jakakolwiek poprawe, a tu nic :( +n za ladny polysk 9 choc jesli trzyma sie go zbyt dlugo na pazurkach to staje sie zolty :( ) Ogolem ** i tyle.