Shiseido The Makeup, Hydro-Powder Eyeshadow (Nawilżający cień w kremie)

• 12 listopada 2013 o 23:02
    taki sobie
    Oczywiście właściwości nawilżające okazały się być bujdą...fajnie brzmi,ale na tym koniec. Cień jest w porządku,ale na kolana mnie nie powalił,kolorów za dużo w ofercie nie ma,ale bywają bardzo ładne. Ocena i punktacja może trochę sroga,ale moje oczekiwania rosną wraz z ceną za kupiony produkt,a w taj kategorii są tańsze i wcale nie gorsze. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu
    Je2bnik
    20 października 2013 o 21:26
    Super :)
    Tak jak moja poprzedniczka mam równiez odcien tiger eye :) Kupiłam za ok 40 % ceny czyli za 10 funtów;) Przedtem miałam cien w kremie tej firmy z innej serii i również byłam bardzo zadowolona.Różnią się opakowaniem,powiem szczerze że to bardziej mi się podoba,jest poręczniejsze.Sam cień jest bardzo mocno napigmentowany i błyszczący.Szybko i bardzo łatwo da się nim umalować:) Przydatny zwłaszcza kiedy czasu rano jest mało.Fajnie łączy się z innymi cieniami i o kremowej i pudrowej konsystencji:) Zauważyłam że rzeczywiście jest jakby nawilżający na powiece;) Co do trwałości jestem zadowolona.Nie zbija się w załamaniu powieki w ciągu dnia,cień jest tak samo intensywny przez cały dzien.Polecam! Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 26 stycznia 2013 o 19:15
    Dobra jakość w zaporowej cenie.
    Oceniam kolor złotobrązowy Tiger Eye. Cień w ogóle nie chce nabierać się na pędzel, trzeba rozprowadzać go palcami. Trudno jest go nałożyć tak, żeby nie był albo za blady albo zbytnio zauważalny, nie da się go dobrze rozetrzeć na powiece, bo szybko zastyga. Nie wyobrażam sobie stosować go solo, chyba, że na wieczorne wyjście. Odcień chociaż jest naprawdę ładny to niepraktyczny, nie mam kiedy go używać. Długo utrzymuje się na powiece, nie osypuje się, nie zbija, nie roluje. Opakowanie jest estetyczne i porządnie wykonane. Chociaż cień jest dobry to ta cena absolutnie nie ma swojego uzasadnienia, w tym przypadku w dużej mierze płacimy za napis Shiseido na opakowaniu. Kosmetyk wydaje się być diabelnie wydajny, wiele razy go nie używałam, ale jednak czasami zdarzało się, a po cieniu w ogóle tego nie widać. Lepiej już byłoby dać mniejszą pojemność w co za tym idzie, niższej cenie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 października 2011 o 16:06
    fajne :)
    bardzo fajne cienie mialam kolor rozowy z drobinkami-przecudowny jesli chodzi o trwalosc to srednio,jednak nic sie nie trzyma u mnie bez bazy cien bardzo ladnie odswierza oko,nie powoduje odbijania sie kreski zrobionej eyelinerem jak to robil cien w kremie od Diora. Cena lekko porazajaca,ale chetnie kupilabym znowu Używam tego produktu od: mialam rok temu Ilość zużytych opakowań: 4 mies.
    60514_
    22 marca 2011 o 19:24
    swietny :)
    moj KWC wsrod cieni (nie uzywam wielu:P) po pierwsze cienie latwo sie naklada, jesli chce sie uzyskac bardziej naturalny efekt cien mozna rozetrzec delikatnie palcem jest bardzo trwaly i NIE ZBIJA SIE, co jest wg mnie jest bardzo wazne, bo jestem leniwa i nie chce mi sie co chwile zerkac do lusterka czy juz sie nie starl ;) posiadam kolor zloty, ktory jest bardzo delikatny (w ogole zauwazylam, ze kolory tych cieni sa naturalne:)) cien faktycznie nawilza minusem jest to, ze jest drogi, ale za to wydajny ;) Używam tego produktu od: 3 lat, a moze i dluzej... ;) Ilość zużytych opakowań: dwa