Kerastase Nutritive, Masquintense Epais (Maska odżywcza do włosów grubych)

Kusum
    20 stycznia 2011 o 13:59
    Dobra, ale nie najlepsza
    Maska bardzo ułatwia rozczesywanie. Sprawia,że włosy są miękkie. I po tych słowach można by uznać ją za super produkt. Niestety ja oczekuje znacznie więcej od kosmetyku w tej cenie. Czego brakuje? Odżywienia, odbudowy, wygładzenia. Gdyby tą maskę połączyć z vita cimentem i olejkiem Chroma Riche to byłby cud! Czekam aż naukowcy z L\'oreal opracują takie 3-in-1 ;) Trzeba przyznać,że maska jest wydajna. Stosowana raz w tygodniu wystarczy na bardzo długo. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 500ml
  • 30 kwietnia 2008 o 13:09
    cudo
    cudowna maseczka. Najpierw uderza w zmysl powonienia pieknym zapachem, ktory dlugo utrzymuje sie na wlosach. Wlosy sa gladkie, sliskie w dotyku i doskonale nawilzone. Tylko ta cena... Zapalacilam za nia 150 zl. Ale jest bardzo wydajna, mam ja od wrzesnia i ubyla polowa. Mysle, ze raz na rok, mozna sobie pozwolic na takie rozpuszczenie wlosow! Polecam. Używam tego produktu od: wrzesnia Ilość zużytych opakowań:jedno i jeszcze zostala polowa!
    siog
    11 lutego 2008 o 15:28
    Rewelacyjna
    Jest to jedna z dwóch moich ukochanych masek do włosów (druga to Biotherm) bez których absolutnie nie mogłabym żyć (właściwie to zastanawiam się jak bez niej do tej pory funkcjonowałam;)). Przetestowałam wiele kosmetyków tego rodzaju- większość zasługiwała na wzruszenie ramion (i psioczenie pod nosem o wydane pieniądze). Tu jest inaczej. Maska pięknie nawilża włosy, nie ociąża, dba o nie jak żadna inna. Dba - a więc jej działanie nie ogranicza się do jednorazowego użycia jak w wypadku produktów z supermarkeu, a nawet fryzjerskich masek Welli czy Loreala. Jest badzo wydajna, do tego cudownie pachnie. Włosy są po niej jedwabiste i błyszczące, rozczesują się bez trudu. Prawdziwy luksus dla wymagających. Polecam osobom z długimi włosami, które są narażone na kontakt z wieloma czynnikami zewnętrznymi. Naprawdę znakomicie je regeneruje. Absolutne arcydzieło i KWC. Używam tego produktu od: daaawno Ilość zużytych opakowań: sama nie wiem, sporo
  • 4 maja 2007 o 21:54
    dobra maseczka
    Dobra maseczka, wlasciwie dopiero teraz na forum keidy postanowialm ja ocenic zobaczylam ze jest wersja do wlosow grubych i cienkich. Poszlam do lazienki sprawdzic jaka wersje mam iokazalo sie ze do wlosow grubych a ja mam cienkie! Ale mimo to odzywka sie spisala. Jest niezwykle wydajna!!! W zyciu nie mialam tak wydajnej odzywki do wlosow. Nakladam doslownie ilosc odpowiadajaca pol lyzeczki do herbaty na moje wlosy do lopatek i wystarcza. Niesamowocie rozczesuja sie po niej wlosy i sa dobrze odzywione. Ale niestety efekty takie mozna uzyskac duzo tansza odzywka ( moze poza ta wydajnoscia) wiec nie wiem czy jeszcze ja kupie. Jakis cudownych efektow nie zauwazylam. Używam tego produktu od:6 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
  • 7 stycznia 2007 o 1:00
    idealny! ale dla mojej mamy :)
    moja mama dostała ww maskę w prezencie i muszę stwierdzic, że jest dla niej wręcz stworzona! mama ma blond (kiedyś naturalny ;p) kręcone włosy. ciągłe rozjaśnianie sprawiło, że były potwornie sianowate, suche (takie jak mają tanie lalki barbie bo kilku dniach zabawy we fryzjerke :D), porowate, dosłownie jedna wielka szopa, która ciężko było ujarzmic (a nieraz próbowałam :D) ...fryzjerka poleciła maseczkę i szampon...zdziałały razem cuda! włosy miłe w dotyku a co najważniejsze wreszcie wyraźnie widac loki! i już nie odstają każdy w inną stronę! :D kiedyś była to jedna niewyraźna forma a teraz to są konkretne loki! mama jest zachwycona :D p.s. ale to należy stosowac na naprawdę suche włosy. ja mam trochę przesuszone końcówki ale włosy ze skłonnością do przetłuszczania, raz użyłam na same końcówki i niestety szybciej niż zwykle były do umycia :/ a szkoda, bo zapach fajny :)Używam tego produktu od:2 tyg Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego