Biotherm Forget It (Instant Concealer)

• 5 lutego 2011 o 15:08
    zmęczona jego używaniem
    Mam do zamaskowanie lekkie przebawienia,tu i tam naczynka,czasem nieproszoną:)krostę i jako korektor tak wychwalany dla mnie jest beznadziejny..krótki,oj bardzo krótki efekt maskowania na cerze mieszanej.Położony(wklepany)na twarzy daje jakis efekt zmęczenia,bo ja wiem..jakby dodawał lat-o zgrozo:)Wrócilam na kolanach i w pospiechu do mojego faworyta(dziwie sie ze nie ma go w zgłoszonych produktach??:)Clinique - Korektor w płynie Line Smoothing Concealer..ten w kolorze light swietnie maskuje,rozswietla twarz ,położony pod oczy ukryje nawet upojną noc:)spedzoną bez snu zbawiennego:)Biotherm mnie zmęczyl..kupuje podklady,bazy a tu szlif korektora psuje mi całość..nerwi..nie dla mnie..
    asiuk
    5 stycznia 2011 o 14:16
    Bardzo dobry!
    Kupiłam ten korektor bardzo dawno temu (nawet nie pamiętam, kiedy) na Allegro, bo skusiły mnie zachwyty Wizażanek ;) Kosmetyk okazał się naprawdę porządny: dobrze wtapia się w skórę, świetnie tuszuje niedoskonałości i cienie pod oczami, jest niesamowicie wydajny - używam go codziennie! Jeśli miałabym znaleźć jakieś minusy, to: - mógłby się nieco dłużej trzymać (choć i tak jest nieźle) - po jakimś czasie nieco podkreśla zmarszczki pod oczami, ale to akurat mi aż tak nie przeszkadza, z uwagi na dobre krycie cieni, z którymi mam problem Cena w odniesieniu do wydajności i jakości jest zupełnie do przyjęcia :) Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 września 2010 o 14:43
    nie wart zainteresowania
    Niestety to był najgorszy korektor jaki miałam a naprawdę było ich sporo,z rożnych przedziałów cenowych.Korektor z pewnością jest wydajny,łatwo się rozprowadza,ma lekką konsystencje,ale nie kryje na długo,mogę śmiało powiedzieć,że kryje krócej od np.korektora Maybelline AGE REWIND,który kupiłam za 9,90.Po tym korektorze spodziewałam się czegoś innego,a tu taka porażk.Nie dość,ze kryje na godzinę to jeszcze mam wrażenie,że cienie są szare i wyglądam na zmęczoną.No za takie pieniądze stwierdzam,że to BUBEL. Używam tego produktu od:mam go od 8 m-cy Ilość zużytych opakowań:tylko 1/4 opakowania
  • 2 lipca 2010 o 14:56
    bardzo bardzo dobry
    Zacznę od tego że ten korektor jest naprawdę bardzo, bardzo dobry. Ja od zawsze szukałam, szukam i będę szukać czegoś co totalnie zniweluje moje największe kompleksy, czyli ogromne cienie pod oczami. I ten korektor radzi sobie bardzo dobrze, choć bardzo dobrze nie oznacza rewelacyjnie. Ale od początku. Na pewno ma najlepsze krycie z dotychczasowych używanych przeze mnie korektorów. Jest trwały, ale nie super trwały - po umalowaniu się rano, około południa cienie są już widoczne, natomiast muszę zaznaczyć że nie używam ani podkładu ani pudru więc może od tego zależy jego trwałość, niewiem. Nie zbiera się w załamaniach, na pewno nie wysusza nawet najbardziej przesuszonych okolic oczu ( a takie posiadam), daje ładne rozświetlenie no i po raz pierwszy znalazłam idealny odcień - 10 - co jest największym jego plusem. Natomiast cena jest zdecydowanie za wysoka, nabyłam go za 130 zł ( przesyłka z zagranicy), krycie tak jak powiedziałam b. dobre ale nie stuprocentowe no i termin ważności to tylko 6 miesięcy od rozpoczęcia używania. Podsumowując, b.dobry, pewnie kiedyś kupię ponownie ale póki co szukam dalej. Używam tego produktu od:marca 2010 Ilość zużytych opakowań:w połowie pierwszego
  • 5 czerwca 2010 o 13:14
    Najlepszy pod oczy!
    Najlepszy korektor, jaki mialam, trwały i bardzo wydajny, kropelka wystarcza na dwoje oczu i to z nadwyżką.15ml i taka wydajność to przy cenie ok. 100zł nieduży wydatek. Wcześniej Loreala-który kosztował ok 30-40zł za 1,5 ml, a jakość nieporównywalnie gorsza! Pięknie rozświetla spojrzenie. Co tu dużo pisać. Rewelacja! Mam tylko nadzieję, że będzie bardziej dostępny! Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1!