Eveline Cosmetics 3D Silk Effect

• 8 maja 2015 o 8:23
    Niezły produkt w niskiej cenie
    Generalnie nie przepadam za błyszczykami, ale potrzebowałam bezbarwnego i padło na ten. Błyszczyk na ustach wygląda bardzo ładnie, daje efekt tafli wody. Nie klei się za co duży plus. Bardzo ładnie pachnie. Ma niestandardowy aplikator, cienki i dość długi, ale wygodny w użyciu. Nie uczula i nie wysusza ust, do tego jest tani więc nic dodać nic ująć:) Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    _ema_
    16 kwietnia 2015 o 15:47
    Rewelacyjny
    Niestety, nie jestem w stanie przypomnieć sobie dokładnego odcienia, bo opisy na opakowaniu kopletnie się już zatarły. W każdym razie - kolor to bardzo intensywna czerwień + drobinki rozświetlające. Kolor bardzo wyraźny, pięnie kryje, naprawdę tworzy efekt wilgotnych i ponętnych ust. Kolor trzyma się mega długo - nie straszne mu picie kawy, jedzenie, w ciągu dna wystarczają szybkie poprawki, żeby bez przerwy mieć piękne, krwistoczerwone usta. Nie wysusza ust, na moich bardzo łuszczących się, suchych wargach nie powoduje poswtawania nieestetycznych \\\\\\\'klusek\\\\\\\', fajnie natłuszcza. Moj osobisty faworyt wśrod błyszczyków! Jedyny minus: odczucie \\\'tłustych\\\' ust. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 [w trakcie]
    Ewa76
    19 marca 2015 o 11:13
    Kupiłam konta w worku
    Produkt kupiłam 2 tygodnie temu, więc kategoria zapomniane kosmetyki, to chyba jeszcze nie pora ;) Nabyłam kolor nr 249 -taki soczysty kolor nude (bez drobinek). Jedyną jego dobrą cechą, jest to że ma wyrazisty, zdecydowany kolor już po nałożeniu 1 warstwy. Poza tym koszmarnie mi wycieka z opakowania, przy jego używaniu; tępa , toporna niby gąbeczka, która mazia koszmarnie. Nakłada się za dużo, trudno to tą gąbeczką rozprowadzić. Poza tym cała zawartość zostaje na patyczku , co mnie okrutnie denerwuje. Używam tego produktu od: pół miesiąca Ilość zużytych opakowań: ani jednego
    karo83
    14 lutego 2015 o 15:34
    Szału nie ma, ale może być
    Ten błyszczyk jest już w kategorii "zapomniane kosmetyki", czyli, że jest już niedostępny? Może to i lepiej... Posiadam 2 odcienie: nr 37 (jasny perłowy brąz) oraz 83 (cielisty nude bez drobinek) Bardziej lubię ten cielisty, jest bardziej uniwersalny, na co dzień, ten perłowy raczej na wieczór, chyba do pracy bym się nim nie pomalowała. :) + błyszczyk jak błyszczyk powinien działać, nabłyszcza usta, nadaje ładny połysk :) + optycznie powiększa usta (jak każdy błyszczyk z połyskiem) :) + można łatwo intensyfikować kolor poprzez nakładanie kolejnych warstw (choć jedna daje efekt optymalny) :) + ergonomiczne opakowanie, z którego nic nie wycieka, nie biera się przy nakrętce, nie lepi :) + cena - kosztował kilka zł :) + dostępność :( - lepi się na ustach - bardzo nie lubię tego uczucia! czuję się niekomfortowo, dlatego rzadko go używam :( - szybko się ściera :( - podczas jedzenia czy picia cały błyszczyk zostaje na szklance :( - dość tępy i twardy, mały aplikator :( - za mało komsetyku nabiera się na aplikator, muszę dłubać nim w opakowaniu aby cokolwiek wydobyć :( - zapach strasznie słodki i landrynkowaty :( - wypływa poza kontur ust :( - nie tworzy idealnie gładkiej lśniącej powierzchni, a wchodzi w "zmarszczki" ust i bardzo je podkreśla :( - wysusza usta Czekam, aż kiedyś skończę te błyszczyki i cieszę się, że nie będę już ich mogła dostać, gdyż nie chciałabym znów na nie trafić. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 szt.
  • 24 grudnia 2014 o 0:59
    Bardzo spoko
    Posiadam sztukę jedną i jestem z niej bardzo zadowolona. Utrzymuje się około 2-3 godzin co mi w zupelności wystarcza. Nie klei się za bardzo, ładnie się błyszczy i ładnie koloruje usta. Nie mam zastrzeżeń co do aplikacji. Nie leje się i nie trzeba 15 razy przecierać gąbeczkę żeby pozbyć się nadmiaru. Pewnie niedługo zaopatrzę w kolejny kolor. Generalnie polecam. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego