Iwostin Krem półtłusty

• 8 kwietnia 2014 o 18:33
    NIe sprawdził się
    Kupiłam ten krem kiedy to miałam "kryzys cery", moja skóra była wtedy wysuszona, szorstka i nic nie pomagało. To też nie pomogło. Zupełnie nie nawilża mojej cery, skórra jak była sucha tak była. Możę tylko podrażnienia sięzmniejszyły. Kiedy wieczorem nakladałam krem, rano moja skóra była taka jakby wcale kremu na niej nie było. Jedynym plusem jest to żę świetnie radzi sobie z podrażnieniami po depilacji. Używam tego produktu od: od 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 stycznia 2014 o 16:19
    Sprawdza się
    Kupiłam krem do cery mieszanej i naczynkowej. Świetnie nawilża :) Używam na dzień i na noc. Gęsta, kremowa konsystencja okazała się strzałem w 10 ! Doskonale się wchłania ( ja najpierw delikatnie rozcieram krem a później wklepuje. Stosowany na noc sprawia, że rano budzimy się z matową ( ale nawilżoną ) skórą. Dla mnie rewelacja ! :):) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: połowa tubki
    puskaa
    27 grudnia 2012 o 13:08
    Najlepszy
    Ten krem polecam tym którzy mają suchą cere jak ja. Sprawia że moja skóra jest elastyczna i wcale nie jest taki ciężki. Nadaje się pod makijaż jednak trzeba poczekac zeby sie wchłonał. Ratunek przed zimą i przesuszeniem. Nie wyobrazam sobie codziennej pielegnacji bez tego specyfiku. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: przestałam liczyć
  • 27 czerwca 2012 o 17:52
    Nie przypadł mi do gustu.
    - ciężko się go nakłada - kiepsko się wchłania - zbyt ciężki - nie chroni dostatecznie mojej skóry przed zimnem (popękały mi nowe naczynka :() + ładnie pachnie + cena Używam tego produktu od: używałam zimą 2 miesiące z przerwami Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 grudnia 2011 o 20:28
    lubię
    Jestem zdecydowanie na tak. krem ma wspaniałą ,,kremową" konsystencję- a nie woda jak inne. Wspaniale się rozprowadza i wchłania. Moja buzia ma skłonność do przetłuszczania się szczególnie w strefie T a po tym kremie się nie świecę. Cudownie wygładza buzię. Jak dla mnie jest zdecydowanie dobry. Używam tego produktu od: przed chwilą Ilość zużytych opakowań: 1 całe