Giorgio Armani Emporio City Glam for Her

o_t
    1 lipca 2013 o 11:51
    Mama go uwielbiała
    Moja mama dostała kilka lat temu te perfumy w prezencie. Zawsze podobał mi się na niej ten zapach i długo był wyczuwalny. Czasem nawet jej podkradałam, bo zapach wydawał mi się elegancki. Wadą była jednak zawsze cena buteleczki. A teraz szukam tych perfum, żeby zrobić mamie przyjemność i nigdzie nie mogę znaleźć :( Chyba go wycofali. Buu. Używam tego produktu od: dawno się skończył i nie mogę go teraz znaleźć Ilość zużytych opakowań: 30 ml
    papilia
    14 maja 2009 o 22:19
    Wyrafinowany i nowoczesny
    Zapach bardzo ... no właśnie raczej niespotykany i niebanalny, powiedziałabym, że dość elegancki. Czuję w nim piwonię i porzeczki.Polecałabym go dla romantyczek. Butelka nowoczesna i w ładnym odcieniu metaliczno-różowym, choć trochę ciężko działa atomizer. Nadaje się wg mnie na wiosnę i lato.Używam tego produktu od:2 miesiące Ilość zużytych opakowań:1
  • 7 marca 2009 o 22:19
    ***/*
    City Glam ma w sobie coś fajnego i coś nie-fajnego. Fajna jest soczysta świeżość i musująca bąbelkowość zapachu, nie lubię porzeczek w perfumach, a ta tutaj jest całkiem miło ujęta. Dzięki temu CG zaliczam do zapachów świeżych i sportowych. Nie fajny natomiast jest przeraźliwy chłód perfum, mrożą niczym Królowa Śniegu. Nie mają ani grama ciepła, słodyczy która nie byłaby wytrawną. Nie polecam więc na zimowo-jesienną porę, bo CG potrafi odjąć z atmosfery dobre 10 stopni. Ogólnie trochę nie wiadomo co z nimi począć, bo jak na letnie wariactwa też są zbyt zimne i poważne. Z tego co zauważyłam niespecjalnie się ta woda przyjęła. Używam tego produktu od: 2007 Ilość zużytych opakowań: test
  • 2 lutego 2009 o 1:07
    Wytrawny, gorzki i trwały
    Te perfumy są niezwykle trwałe, ładne i prawie męskie. Eleganckie. Podobne do perfum Paloma Picasso. Uważam że są sexy, z domieszką róży. Bardzo eleganckie. Flakon w moim ulubionym kolorze mauve :-) Używam tego produktu od: zamówiłam pierwsze 30 ml Ilość zużytych opakowań:
  • 11 listopada 2008 o 23:11
    Bez sensu :/
    Według mnie ten "zapach" to wstyd i hańba dla marki z wyższej półki :/ . Przede wszystkim ekstremalnie nietrwały, bez głębi, do tego zupełnie nijaki. To ma być EDP??? Trzeba wylać na siebie pół buteleczki, żeby poczuć jakikolwiek aromat. Ostatnio znalazłam nawet dobre zastosowanie dla tych "perfum"- skończył mi się spirytus i psikałam nimi krostki na twarzy ;) . Nie wart nawet 50zł, a co dopiero 200. Za darmo nie wezmę. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: wypsikuję pierwsze