Mincer Pharma Young Medical, Krem na noc do cery tłustej i trądzikowej

• 4 sierpnia 2009 o 13:15
    Bardzo zaszkodził :(
    Firmę Mincer odkryłam całkiem niedawno. Wiele ich kosmetyków jest wysokiej jakości, a wszystkie za śmieszne pieniądze.:) Ten krem też kosztuje grosze, ale nie sprawdził się, a nawet bardzo zaszkodził :( Mimo 22 lat mam nadal cerę "licealną": tłustą, z trądzikiem i wyraźnymi bliznami. Stosuję różne kremy, także te dla młodych cer. Kremu Mincera używałam codziennie na noc. Już od pierwszego użycia stan skóry się pogorszył :mad: Wydawało mi się jednak, że to dobry objaw. Miałam nadzieję, że tak reaguje skóra na nowy kosmetyk, a z czasem wszystko znacznie się poprawi. Niestety, z każdym tygodniem było coraz gorzej. :( Po ok. 1,5 miesiąca używania tego kremu mam dwa razy tyle pryszczy co zwykle :mad:, a do tego na policzkach strasznie pozapychane pory :mad: - jeszcze nigdy tak nie miałam. Po każdej aplikacji kremu zostaje na twarzy tłusta warstwa. Nad ranem skóra okropnie się świeci - miałam wrażenie, że wzmaga wydzielanie sebum, a nie ogranicza :( Używałam też toniku i żelu z tej serii i te produkty działały świetnie. Nie mam pojęcia czemu ten krem aż tak mi zaszkodził. Niewygodna była też ta tubka. Od początku ciężko było mi wyciskać krem, jakby była go końcówka, a nie całe opakowanie. Musiałam przełożyć do słoiczka po innym kremie. Mówiąc krótko krem-koszmarek, nie polecam nikomu! Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecała 1 tubka
    hihra
    20 grudnia 2007 o 15:00
    Moja ulubiona seria
    nie będę się zbyt rozpisywać, bo zrobiłam to w dziennej wersji tego kremu, a że stosowałam je równolegle nie mogę osobno ocenić ich działania Ten działa na pewno antybakteryjnie, mniej matuje od wersji na dzień i myślę, że tak powinno być, bo cera powinna odpoczywać w nocy, a nie być idealnie matowa.POLECAM całą serię!Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1 Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1
    synkka
    19 grudnia 2007 o 22:57
    Nieskuteczny
    Pokładałam ogromne nadzieje w tym kosmetyku. Szukałam go chyba przez pół roku w różnych aptekach, sklepach zielarskich w Łodzi oraz Poznaniu i nigdzie nie mogłam go dostac;/ W koncu zdesperowana zamówiłam go w necie. Teraz stwierdzam ze niepotrzebnie nastawiałam sie na to ze ten krem poczyni cuda w walce z wszelkimi niedoskonałosciami. Na mnie w ogole nie dziala. Do tego rano po przebudzeniu skora jest tłusta ;/ (wiec nie matowi). Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 24 września 2007 o 10:47
    Baardzo fajny!
    Dobry kremik za niewielkie pieniadze..przede wszystkim dobrze nawilza i lagodzi moja przesuszona kwasami cere..sklad calkiem przyjemny,wydaje sie niegrozny..no i przede wszystkim spelnia swoje podstawowe zadania-zapobiega powstawaniu nowych wypryskow i lekko zweza pory.Nie matuje, buzia sie po nim lekko blyszczy no ale w koncu jest na noc.Baardzo wydajny, ladnie pachnie awokado.Szkoda, ze tak ciezko go dostac,najlepiej zamowic przez internet lub w aptece...przesylka czasem drozsza niz krem:) Używam tego produktu od:miesiac Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    bro
    27 listopada 2005 o 20:15
    całkiem ok
    dostałam kilka próbek tego kremu i jestem bardzo zadowolona, używałam przez ok dwa tygodnie i juz po tych paru dniach widziałam poprawę stanu cery, w dodatku ma niesamowity zapach, dobrze się wchłania, jest bardzo tani i napewno lepszy od niejednego droższego kremu, którego używałam, kupiłambym go napewno, ale nigdzie go nie mogę znaleźć :(