Maybelline New York The Falsies, Push-Up Drama Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

• 17 lipca 2020 o 13:43
    CUDO!!!
    Mam rzęsy niesamowicie oporne na podkręcanie i utrzymanie skrętu więc ciężko mi znaleźć dobry tusz. Ten jest absolutnie świetny, bardzo czarny, naprawdę zapewnia efekt sztucznych rzęs, utrzymuje i wzmacnia podkręcenie po zalotce, wydłuża i zagęszcza. Rewelacja!!!
    Zalety:
    • intensywnie czarny
    • Mocno wydłuża i mocno pogrubia
    • Utrzymuje i podkreśla skręt nawet na bardzo prostych i upartych rzęsach
    • Cena (internetowa)
    Wady:
    • mała dostępność stacjonarnie
    Mondza
    6 maja 2020 o 23:16
    Niezawodny tusz, jak żaden inny
    Moje rzęsy są dość gęste, jednak proste. Mało która masakra jest w stanie długo utrzymać je po podkręceniu zalotką - szybko opadają. Tusz Maybelline to potrafi i to z jakim efektem! Po podkręceniu zalotką i użyciu go rzęsy są pięknie podkręcone (na niemalże cały dzień), czarne, pogrubione i wyglądają niemal jak sztuczne. Uwielbiam ten efekt, jednak może nie przypaść każdemu do gustu. Nie rozmazuje się on (noszę soczewki i czasem łzawią mi od nich oczy), jest wydajny i trwały. Jednak czasem ciężko dostępny nawet w drogeriach internetowych. Mój ulubieniec już od dłuższego czasu, z tej półki cenowej nie ma lepszego! Trzeba jednak pamiętać, że wszystkie zalety ma on dzięki swojej wodoodporności (szybko zastyga - rzęsy nie opadają). Zwykła wersja totalnie się dla mnie nie sprawdziła.
    Zalety:
    • efekt na rzęsach
    • trwałość
    Wady:
    • ciężko dostępny
  • 12 października 2019 o 9:35
    Mój najlepszy
    Jak dla mnie najlepszy tusz wodoodporny i w ogóle. Używałam go na codzien. Owszem na początku przez pierwszych kilkanaście użyć jest irytujący, za dużo nabiera się go na szczoteczkę i jest go po prostu za dużo. Ale za to potem jest rewelacyjny. Intensywna czerń, solidne pogrubienie i wydłużenie a nawet podkręcenie. Jeśli ktoś nie lubi twardych rzęs to nie jest to tusz dla niego. Ja uwielbiam jak czuje rzęsy ????. Formuła wodoodporna super, jak się czepi rzęs to tylko dwufazowym demakijażem da radę zmyć. Na pierwszy rzut oka szczoteczka nie zachęca, ale spełnia swoje zadanie. Niestety z tego co zauważyłam tusz został wycofany ze sprzedaży i kompletnie tego nie rozumiem.
    Zalety:
    • Wszystko
  • 30 kwietnia 2019 o 18:53
    Dobry!
    Ostatnio zdarzyło mi się testować ten tusz ze względów wycieczki, na którą będę jechać. Potrzebny był mi wodoodporny ten jest miłym zaskoczeniem nie dość, że wytrzymał cały dzień, to ładnie wydłużył i pogrubił rzęsy, jestem zdecydowanie na tak!
    Zalety:
    • Formuła
    • Wydajnośc
    • Wydłużenie
  • 21 grudnia 2018 o 12:24
    Polecam
    Tusz do rzęs ma wygodną w aplikacji szczoteczkę, która dobrze rozczesuje rzęsy, nie sklejając ich. Maskara faktycznie pogrubia, wydłuża rzęsy,a efekt jest długotrwały na cały dzień.
    Zalety:
    • dostępność,
    • cena ( w promocji)
    • szczoteczka,
    • nie skleja rzęs,
    • wydłuża,
    • pogrubia,
    • trwałość,
    Drogeria Super-Pharm