Yves Rocher Riche Creme, Antirides Bienfaisante Jour Krem przeciwzmarszczkowy na dzień

• 15 lutego 2013 o 9:07
    Drogocenne olejki
    Zimą gdy grzeją kaloryfery, zawsze miałam problem z suchą skórą twarzy, z łuszczącym się naskórkiem na nosie. Ten krem zlikwidował te problemy od ręki. Jest bogaty, gęsty ale dobrze się wchłania.Odżywia i nawilża co jest dla mnie istotne. Ma piękny zapach, który poprawia mi nastrój rano po przebudzeniu i wieczorem gdy idę spać, gdyż ten sam krem używam i rano i wieczorem.Słoiczek jest poręczny, elegancki ale mógłby być szklany.
    Kavala
    6 kwietnia 2007 o 12:14
    Całkiem całkiem
    Krem ma dość bogatą konsystencję, jednak dobrze i przyjemnie rozprowadza się na skórze. Robi wrażenie dośc tłustego, ale dobrze sie wchłania. Mam cerę mieszaną i niestety muszę nakładać na niego puder matujący, inaczej sie błyszczę. Za to zapach mi bardzo odpowiada, właśnie on mnie urzekł. Jest bardzo intensywny, ale elegancki. Skład kremu jest bardzo obiecujący, 30 olejków roślinnych. Za krótko go używam by stwierdzic jego efekty na dłuższą metę. Tymczasowo dobrze nawilza i uelastycznia cerę. Wada: nie posiada filtrów UV co dla mnie jest dużym minusem. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/2