Moschino ...OH!

louv
    26 września 2011 o 0:36
    Zaskakujący "niby" świeżak
    Moschino OH! Moschino, Kolorowe, nonszalanckie ubrania, imponujące objętością fryzury, mocny makijaż i zaskakujące zapachy... taaak zdecydowanie ciekawa marka! Zabawna buteleczka z grubego matowego szkła, z pozytywnie kiczowatymi korkiem i serduszkiem na tasiemce, kryje w sobie zaskakujący, zdecydowanie oryginalny, jak na wodę toaletową [i nie tylko!] bardzo mocny i trwały zapach. OH! podoba mi się, jest prawie świeży, prawie pudrowy, prawie dziewczęcy i prawie dorosły, niemalże elegancki lecz zdecydowanie niezobowiązujący i radosny, spójny w strukturze zapachu i totalnie spontaniczny w sposobie w jaki rozwija się na skórze w zależności od chyba tylko jemu przypisanych kaprysów... Długo o nim pamiętam i nie wykluczam, że kiedyś z przyjemnością na chwilę do niego wrócę, ale czy z tej mąki będzie chleb? ;-) Używam tego produktu od: juz nie używam Ilość zużytych opakowań: 1 x 25 ml
  • 27 grudnia 2009 o 19:22
    Dziwnawy
    Po naniesieniu na skórę czuję intensywny, spirytusowo-antyseptyczny aromat płynu do odkażania gabinetu weterynaryjnego ;) Kiedy już umości się na skórze jest chłodnym, konwaliowo-brzoskwiniowym zapachem ,troszeńkę przypomina mi w klimacie Amouage Ciel (i tak samo nie zachwyca), jest delikatny i bliskoskórny. A po kilku godzinach pachnie jakby... octem? Ale również nieinwazyjnie, jeśli nie przyłożę nosa do nadgarstka to nic nie czuję. Nie mój i tyle. Buteleczka może być, ale Moschino stac na lepszy design, co niejednokrotnie udowodnili. Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:próbka
  • 8 listopada 2009 o 0:10
    brak pazura
    Ładny świeży zapach, raczej na cieplejsze pory roku bo jest dość "zimny",no i nie na specjalne okazje bo niczym szczególnym się nie wyróżnia. Taki bezpieczny codzienny zapach, trochę kojarzy mi sie z ardenbeauty E.Arden. Kupowałam w ciemno ale mimo, że nie jestem rozczarowana, chyba już zakupu nie powtórzę- brakuje mi tu tego "OH". Używam tego produktu od:wakacji Ilość zużytych opakowań:1 w trakcie
  • 6 listopada 2008 o 23:41
    OH!
    Fantazyjna morelka. Dla wielbicielek subtelnych i swiezych zapachow. Ale tez nie banalnych. Pierwsze nuty to brzoskiwnia, morela i odrobina alkoholu. Po chwili zapach staje sie bardziej kwiatowy. Fiolkowy i waniliowy jednoczesnie. Ale nie slodki. Niewinny i ladny. Po prostu OH! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1/3
  • 11 lipca 2008 o 17:36
    Podoba mi się
    Ładny świeży zapach. Coś pośredniego między jakimś luksusowym zmywaczem do paznokci, lakierem do włosów LOreal (złote opakowanie) a 5th Avenue. Niestety niezbyt trwały, ale dopsikuję. Używam tego produktu od: próby Ilość zużytych opakowań: j.w.