St. Ives Przeciwtrądzikowy morelowy krem oczyszczający

mOna01
    10 lutego 2009 o 22:02
    lubię :)
    Stosuję zamiennie z peelingiem morelowym i delikatnym żelem do mycia twarzy. Używam go, gdy potrzebuję odświeżenia cery ale nie chcę robić zbyt często ostrego peelingu. Sprawdza się dobrze :) Delikatnie złuszcza, oczyszcza, nie podrażnia, odświeża cerę. Ma przyjemną konsystencję, a granulki nie drapią. Bardzo wysoka wydajność i niska cena, do tego dobra jakość produktu - zasługuje na 4* :) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2
  • 10 lutego 2009 o 21:47
    jak dla nie fajny
    Kremik ten do mycia twarzy jest jak dla mnie super. Dobrze i dokładnie myje twarz (nie mówie tu o demakijażu). Skóra już po pierwszym użyciu jest naprawde gładziutka i sie super błyszczy i wygląda na bardzo zdrową i świeżą. Zauważyła tez zwężenie i oczyszczenie porów, delikatnie rozjaśnia koloryt skóry. Nadaje się również na szyję i dekolt. Używam tego produktu od:1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 10 lutego 2009 o 21:22
    dla mnie super !!
    Dla mnie najlepszy z używanych dotąd preparatów oczyszczających. Pomysł z perełkami masującymi to strzał w 10 ! Kremowa konsystencja kremu świetnie się sprawdza, daje porządny, a jednak delikatny efekt oczyszczający. Minusy ? chyba tylko jeden : w moim mieście jest niedostępny :-( ale od czego internet :-)Używam tego produktu od: przez ok. 2-3 m-ce Ilość zużytych opakowań: 2
    Estella
    12 września 2006 o 19:49
    bardzo przyjemny
    Bardzo podoba mi się jego konsystencja - kremowa, która się nie pieni. Początkowo nie podobały mi się granulki - ale po jakimś czasie robiłam peeling coraz rzadziej. Trzeba uważać żeby drobinki nie dostały się we włosy, bo ciężko je stamtąd wyjąć. Jest niewydajny, ale w promocji można go kupić bardzo tanio. Ma sztuczny morelowy zapach, który nie przypadł mi do gustu. Po dłuższym stosowaniu skóra staje się gładka, miękka, zmniejsza się też ilość wyprysków. Używam tego produktu odkąd się pojawił w sklepach Ilość zużytych opakowań: 4 albo 5
  • 4 września 2006 o 20:06
    świetny :)
    uwielbiam jego zapach i te granulki :) moja skóra jest po nim przyjemna w dotyku- jak po żadnym innym żelu, a uwierzcie wypróbowałam ich całe mnóstwo :) godny polecenia niedrogi żelik :) Używam tego produktu od: 2-3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2