Biotherm Anti-Rides Line Peel Soin Peau Sèche (Krem redukujący zmarszczki i poprawiający wygląd skóry do cery suchej i wrażliwej)

xnika
    7 stycznia 2011 o 15:22
    Kiepski
    Mam jako tako młodą skórę, bo tylko 25 lat. Krem dostałam razem z zestawem. Myślałam że po wakacjach przyda się trochę zregenerować skórę twarzy. Liczyłam że ten krem poprawi wygląd skóry, ale się przeliczyłam. Jedynie ją nawilżył oraz ładnie pachniał. I to wszystko. Zamiast tego kremu mogłam używać Aqualie Thermal z Vichy, bo ma takie samo działanie. Jak bardzo lubię tą markę, tak tym kremem jestem rozczarowana. Dwie gwiazdko za nawilżanie, ładny zapach i wydajność. Używam tego produktu od: sierpnia 2010 Ilość zużytych opakowań: jeden słoiczek 50ml
    kasinaa
    28 marca 2010 o 20:03
    Bardzo dobry kosmetyk
    Krem bardzo odżywczy i spełniający obietnice producenta. Nałożony wieczorem rano czyni twarz gładka i napieta jak u niemowlaka :) Nie jest tani ale jak poszperamy na stronkach typu truskawka mozna go kupic za smieszna cene ok 60zł Wart uwagi gdyż jest naprawde "solidnym" kremikiem a przy tym baaardzo wydajnym.Polecam Używam tego produktu od:3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    Aqua27
    26 września 2008 o 20:21
    Dobry kosmetyk
    Używam tego kremu w wersji do cery mieszanej i stosuję go na noc. Moja problematyczna i trudna w pielęgnacji skóra polubiła ten krem. Rano twarz jest wypoczęta, jakby lekko wyprasowana. Krem kupiłam w sklepie internetowym, więc był w dość przystępnej cenie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    TysiaB
    17 czerwca 2008 o 13:30
    :-)
    Doskonały krem. Mam bardzo tłustą cerę i ciężko jest mi dopasować jakikolwiek krem. Do tego kremu przekonałam się po wypróbowaniu 5ml próbki. Skóra zdecydowanie mi się polepszyła, stałą się gładsza i jędrniejsza. Kremik ma lekką i fajną konsystencję a poza tym przy zakupie z USA 30 ml kosztuje śmieszne pieniądze. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    Wisnia
    21 marca 2008 o 11:36
    zasłuzone 4 gwiazdki
    Bardzo dobry krem, choc nie sadze ze do cery dojrzałej. Moze raczej na takie poczatkujace zmarszczki. Zuzylam do tej pory 2 opakowania po 30 ml i jestem zadowolona. Buzka jest ładnie nwilzona, zmarszczki sie nie poglebiaja choc nie zauwazylam zeby jakos bardzo sie zmniejszyly. Ale za to nie mam powaznych niespodzianek na twarzy. Krem nie uczula. To tez wazne bo mnie potrafi uczulic krem hypoalergiczny :/ poza tym delikatnie pachnie, ładnie sie wchłania i jest calkiem wydajny - okolo 4 tygodnie mialam jedno 30 ml opakowanie. Juz do mnie leci kolejne, tym razem 50 ml - warto go kupic choc nie za tą cene za jakas sprzedaja nasze drogerie. No i stało się - jak z kazdym kremem. za dlugo uzywalam i moja cera sie zbuntowala. owe 50 ml przehandlowalam kmolezance - bo ostatnie dni ostatniego sloiczka 30 ml byly koszmarne - resztka kremu wyladowala na moim dekolcie ;-) Tak naprawde nie zabieram gwiazdek ale ostrzonie z wrazliwa i alergiczna cera - krem jednak moze spowodowac nieoczekiwane niemile wypadki typu przesuszona cera, swedzenie, zaczerwienienie itp. Krem polecam dla osob z sucha, wrazliwa cera i umiarkowanymi zmarszczkami. A gwiazdke jedna odejmuje bo buzka sie troche za dlugo po nim swieci. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 30 ml.