Dax Cosmetics Cera wrażliwa, Żel do mycia twarzy

Lorelay
    21 sierpnia 2007 o 20:23
    nie dla kazdego
    nie pieni się zabardzo jednak jest delikatny i nie wysusza skóry po użyciu dobry do cery wrażliwej, normalnej napewno nie do tłustej i mieszanej a już zupełnie Nie dla trądzikowej Używałam tego produktu jakies 3 lata temu Ilość zużytych opakowań:2
    alinab
    30 grudnia 2004 o 0:56
    dziwadło,ale się sprawdza
    Ten żel jest bardziej podobny do płynu, w ogóle się nie pieni. Nie ma zapachu, jest bardzo delikatny dla skóry. Trochę dziwnie się achowuje, bo sporo go nałkładam na twarz, a gdy chę spłukać okazuje się że nie ma co spłukiwać. Ale twarz jest czysta co najważniejsze. Zdaje się, że tę serię zastąpiono nową, dlatego jeśli w ogóle kupię to nową wersję tego żelu. ilość zużytych opakowań: 1
    juszka
    28 lipca 2004 o 19:47
    super
    Jak dla mnie świetny kosmetyk.Jest bezzapachowy,co ma dla mnie znaczenie - przetestowałam kilka różnych żeli i zapachu niektórych był zdecydowanie za mocny.Jest bezalkoholowy,więc nie podrażnia skóry-jest bardzo delikatny.Świetnie usuwa nie tylko kosmetyki,ale także "zmęczenie".Nie podrażnia oczu.Mnie absolutnie nie przeszkadza to,że nie pieni się obficie,szczerze mówiąc w ogóle na to nie zwróciłam uwagi-dopiero tu w recenzji przeczytałam,że to jest ponoć minus.Nie dla mnie... Liczy się przecież to jak twarz dzięki niemu wygląda,a nie czy robi się duża pianka.Ja w każdym razie będe bronić tego żelu(choć chyba sam też się nieźle obroni ;P),i sądzę,że dla dziewczyn z normalną lub wrażliwą cera jest świetny! Polecam!!(no i ta cena :) - ja kupuję za 8zł)
  • 22 lipca 2004 o 16:04
    nieciekawy
    Taki ot sobie zwyczajny żelik. Mam cerę raczej mieszaną choc własnie wrażliwą i babeczka z drogerii poleciła mi ten zelik. Po pierwszym opakowaniu całkiem przypadł mi do guru, lecz kiedy zakupiłam drugie pojawiły się problemy. Skóra zaczęła się dziwnie łuszczyc, czerwienić, pojawiła się wysypka. Musiałam ją szybko ratować innymi specyfikami. Nie polecam :(
  • 10 czerwca 2004 o 7:48
    Niezły całkiem ...
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Trafiłam na niego przypadkiem. Nie lubię żeli, bo wysuszają skórę. Ten prawie wcale jej nie wysusza. Kiepsko się pieni i jest to raczej płyn niż żel. Całkiem wydajny - nie trzeba go brać dużo. Z makijażem sobie dobrze radzi, może z wyjątkiem tuszu do oczu. Łagodzi podrażnienia na skórze i poprawia jej stan - jest gładsza i bardziej miękka. Ma bardzo praktyczną zakrętkę. Opcję "Nie" zaznaczyłam z prozaiczego powodu- wycofano ten żel z rynku.