Avon Planet Spa, Arizona Hot Sands, Paraffin Hand and Foot Treatment (Kuracja parafinowa do dłoni i stóp)

• 9 marca 2013 o 20:49
    CUDO!!!
    Ubolewam nad tym, że go już nie ma w sprzedaży... Zapach obłędny, taki uzależniający, bardzo przyjemny. Aplikacja też super, konsystencja dobra, całkiem wydajny. Ale jego działanie, mmm... Po prostu niebo. Dłonie mam bardzo suche, szorstkie, popękane zwłaszcza zimą. Ta kuracja działa momentalnie, jest zbawieniem dla moich rąk razem z tropikalnym scrubem z brązowym cukrem ( który niestety też został wycofany ;/ ) Co ja bym zrobiła, żeby te 2 produkty wróciły... :( Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: 2, już końcówka mi została :((
  • 8 marca 2012 o 20:01
    uzależniająca
    Mam mnóstwo specyfików do dłoni, a do stóp drugie tyle. Kupiłam ją już ładny kawał czasu temu, wsadziłam do szuflady i w końcu odgrzebałam w listopadzie. No i muszę powiedzieć, że się polubiliśmy, tym bardziej szkoda, że nie dane mi będzie ponownie ją kupić. Od kiedy ją stosuję, inne odeszły do poczekalni. Nie nakładam grubej warstwy, bo nie zauważyłam lepszych efektów, jedynie marnowanie produktu ;) Pielęgnacja jest zauważalna przy używaniu jak zwykłego kremu, ale stosuję tylko po południu jak jestem już w domu oraz na noc. To z uwagi na ochronną warstewkę, którą tworzy, ale którą bardzo lubię. Odżywia skórę, efekty są długotrwałe - przynajmniej kilkugodzinne. Rano i w pracy nie używam już niczego, a dłonie są elastyczne, miękkie i nawilżone. Szczególnie godne uznania, jako że mamy sezon grzewczy. Do stóp w moim przypadku się nie sprawdza, tłuściły się i wychładzały (nie wiem dlaczego) - nieprzyjemne uczucie. Zapach - bardzo intensywny, początkowo mnie zniechęcał, ale im dłużej używałam, tym bardziej się od niego uzależniałam. Teraz się nim delektuję w czasie wsmarowywania. Szkoda, że wycofany. Używam tego produktu od: 4 m-ce Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze i niestety ostatnie
  • 19 stycznia 2012 o 13:19
    Świetna na noc
    Ta kuracja jest bardzo dobra! PLUSY: - dobrze nawilża - dłonie są miękkie (używam tylko na dłonie) - regeneruje naskórek - bogata konsystencja - bardzo miły, intensywny zapach MINUSY: - jedynym może być to, że nie wchłania się szybko w skórę ale tworzy śliską powłoczkę co może niektórym przeszkadzać (dlatego używam jej tylko na noc). Kupiłabym ją jeszcze raz ale już nie ma w sprzedaży :( Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 prawie całe
    Odylena
    8 października 2011 o 18:24
    Fajny krem do rąk i stóp.
    Kolejny kosmetyk z linii Planet Spa, z którego jestem zadowolona. Nie używam go jako kuracji-maseczki, lecz jako kremu do rąk i stóp. Zalety: *nie jest tłusty i szybko się wchłania *ładnie pachnie i odżywia dłonie i stopy *zmiękcza stwardniały naskórek na stopach *wydajny, wystarcza na długo *relaksuje i odpręża zmęczoną skórę dłoni Wady: *zapach być może nie porywa, ale jest znośny *opakowanie niewygodnie otwiera się i zamyka Kosmetyk jest w porządku, warto go mieć. Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 11 września 2011 o 19:57
    cudo!
    nakładam co kilka dni na noc grubą warstwę, następnie wkładam rękawiczki i spać :) rano skóra jest aksamitnie gładka i utrzymuje ten stan przez kilka dni. Pracuję przy jedzeniu, więc często mam na dłoniach lateksowe rękawiczki, które je bardzo wysuszają, co parę minut myję ręce, a bardzo często pojawiają się na nich oparzenia i skaleczenia. Ten kosmetyk to dla mnie prawdziwy ratunek, kiedy nie ma czasu kremować rąk co chwila. Jeden z niewielu produktów avon o bardzo wysokiej jakości. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno