L'Oreal Paris True Match, Powder (Puder prasowany) (stara wersja)

• 12 lipca 2015 o 12:50
    Jest naprdę doskonały!
    Długo się wahałam po przeczytaniu jego ocen i opinii. Jednak ponieważ na mojej twarzy true match podkład sprawdza się cudownie i doskonale współpracuje z kosmetykami MAC seria korygujaca CC) a jest od MAC zdecydowanie tańszy, mozna go zamówić za rozsądną cenę, jak kuiłam za 27 zł z przesyłką. Dla mnie, stosującj podkład true match (w bardzo niewelkiej ilości D3-W3/D4-W4 (teraz latem), jest doskonały, daje cudowne wykończeniem, bez tępego matu, a moja buzia skłonna do świecenia i przetłuszczania się w strefie T, do tego lubi się robć "rumiana" w centralnej części, i wytrzymuje kilka godzin, a... nawet czasami po 10-12h jest buzia co prawda nie świeża jesli bez poprawek, ale ok. To linia która bardzo, bardzo mi pasuje. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 zaczete
    darmag
    15 kwietnia 2015 o 0:52
    Dość dobrze kryje
    Ciężko mi ocenić ten puder ponieważ mam zbyt ciemny odcień i używam go naprawdę rzadko. Z plusów: dobrze kryje i dość długo utrzymuje się na twarzy, nie zatyka porów, myślę że przy odpowiednim odcieniu ładnie stopi się ze skórą Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 11 lipca 2014 o 21:28
    Taki sobie
    Mały wybór odcieni. Niestety matowi ale tylko na trochę i niestety pozostawia ciemne ślady na twarzy. Po całym dniu gdy chcę przymatować nim twarz zostawia paskudne smugi i kolor bardzo szybko ciemnieje. Opakowanie jest estetyczne. Duży plus za lusterko. Cena niestety też jest bardzo wysoka Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 3 grudnia 2013 o 17:11
    Beznadziejny, bo ciemnieje
    Cóż, to nie jest mój ulubiony puder, męczę go już któryś rok z rzędu i dopiero zaczyna być widoczne denko. Wady: - ciemnieje na buzi, dlatego zaczęłam go używać tylko do konturowania - lubi robić plamy - za drogi (tańsze pudry Manhattanu i Essence matują i utrwalają makijaż tak samo, ale nie ciemnieją, nie robią plam i są tańsze) - opakowanie rozpadło mi się po miesiącu od dokonania zakupu, dlatego od kilku lat mam w swoim domu śmiecia, którego nie da się nawet przenosić w kosmetyczce, bo wszystko by mi pobrudził Zalety: - nie zapycha - wydajny - łatwo i przyjemnie się go nakłada pędzlem, oczywiście gąbeczką też - nie kruszy się do samego końca użytkowania Izaznaczam, że nie noszę go w torebce i używam tylko w domu, bo opakowanie mi się rozpadło). Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: wiąż zużywam pierwsze, więcej nie kupię, bo... nie jest tego wart ;)
  • 14 listopada 2013 o 7:40
    Przyzwoity i dobrze kryje
    + dobre krycie + niezła wydajność + długo trzyma się na twarzy i matowi + fajnie się go nakłada na pędzel - cena - kolory ( dla mnie albo za ciemne albo za jasne :/ ) - miałam wrażenie, że ciemnjeje na twarzy - widać go po nałożeniu, maska! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno z nowszej wersji, kwadratowe