Sensai Cellular Performance, Essence (Olejek do zmęczonej skóry twarzy)

Ada=
    15 listopada 2015 o 14:45
    zdecydowanie mój typ :)
    Zastanawia mnie tylko czemu w opisie widnieje słowo olejek- jak dla mnie z olejkiem nie ma wiele wspólnego, ma konsystencję typowego serum. Rozprowadza się bardzo przyjemnie, jest rzadkie,( jedna pompka ogarnia cała mordke) i juz po pierwszym użyciu rozświetla twarz. Po kilku dniach zauważyłam że moja zmęczona intensywnym trybem życia skóra jest pięknie rozświetlona, wygladzona, wkurzajaca zmarszczka od marszczenia czola zniknela -efekt jest, zanim jeszcze naloze to serum. Stosuje je rano i wieczorem czasem z kremem, czasami bez. Nie mam mu nic do zarzucenia, daje mi dokładnie taki efekt jakiego oczekuje. Na pewno z niego nie zrezygnuje. Najtańszy nie jest, ale biorąc pod uwagę jego wydajność i pojemność to naprawdę tragedii nie ma. Przyjemnie pachnie, co nie jest najważniejsze, ale zawsze to miły dodatek. Polecam wszystkim zapracowanym albo/i imprezujacym kobietom :) Używam tego produktu od: 1 mies Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    qashqai
    20 czerwca 2013 o 0:28
    Naprawdę bardzo dobry produkt.
    Olejek jest naprawdę naprawdę bardzo dobry. Odkąd go stosuje moja buzia jest o wiele ładniejsza, stała się mniej podatna na niedoskonałości. Aż szkoda,że mam tylko małą próbeczkę:( Ale warto dodać,że kosmetyk jest naprawdę wydajany, także pełne opakowanie wystarczyłoby na dłuuugo (przynajmniej dla mnie) Używam tego produktu od: 3tygodni Ilość zużytych opakowań: Próbka
    karem
    20 sierpnia 2011 o 2:29
    Super
    Uwielbiam kosmetyki kanebo sensai, jest kilka cudnych produktów. Serum nakładam wieczorem i faktycznie rano mam ładną twarzyczke, lekko napietą. Mysle, że to sprawka nie tylko serum ale także snu. Używałam wielu kosmetyków na noc i większośc z nich spełniała swoje zadanie i jest troszkę tańsza. Pod serum nakładam dodatkowo kremik na noc. Efekt jest widoczny. Używam tego produktu od: około 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie