Klorane Regeneracja i kolor, Szampon na bazie wyciągu z granatu

KLORANE szampon na bazie wyciągu z granatu 200ml

Je2bnik
    2 listopada 2013 o 0:10
    Fajniutki
    Kupiłam ten szampon podczas mojej fazy na kosmetyki apteczne.Chciałam wypróbować też czy apteczne szampony różnią się czymkolwiek od tych zwykłych.Zapłaciłam za to cudo ok 6 funtów,więc niby nie tragedia,ale z drugiej strony w tej cenie mogę mięc 3 inne szampony(a przynajmniej dwa).Buteleczka naprawdę bardzo malutka,niestety bardzo szybko z niej ubywa.Podczas każdego mycia obserwowałam z niepokojem jak dużo go schodzi:( Ma bardzo ładny,acz niemęczący zapach i fajną nieco kremową konsystencje w morelowym kolorze.Coś nowego.Dość fajnie się pieni i dobrze myje włosy i skórę głowy.Nie przetłuszcza kosmyków.Po jego użyciu włosy były leciutkie,niepoplątane,ładnie się błyszczały,były miękkie.Właśnie taki efekt w szamponach lubię najbardziej.Kuszą mnie inne wersje tego szamponu i pewnie ich wypróbuje,choć kto wie,może kiedyś i do tego jeszczę wrócę.Polecam:)
  • 20 stycznia 2012 o 23:54
    moj ideal
    Moje włosy generalnie są bardzo zniszczone i wymagają ciągłych masek i innych odżywczych zabiegów. Kiedyś przez przypadek umyłam włosy u koleżanki i byłam w szoku ze nie potrzebują żadnej odzywki. Są mięciutkie, lśniące, bardzo łatwo się rozczesują ale ja mimo wszystko daje trochę odżywki ale po wysuszeniu nie potrzebuje już serum bądź jedwabiu. Jak dlam mnie ideal. Minusem jest cena. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
  • 24 października 2011 o 23:32
    Przyjemny.
    Ten szampon był jednym z elementów zestawu (1 x szampon, 1 x suchy szampon, 1 x żel pod prysznic), za który zapłaciłam jakieś śmieszne pieniądze- 16zł? Coś koło tego. I cieszę się bardzo, że wpadł w moje ręce. Jest idealny do codziennego mycia- nie pozostawia włosów splątanych i skrzypiących, tak jak to robi większość ziołowych szamponów, ale też nie są nadmiernie obciążone i przylizane, jak po Pantenach i Elsevach. Są takie... Do ludzi. :D Miękkie, sypkie, lekkie, w miarę uporządkowane. Nie puszą się zbytnio i łatwo się rozczesują. Ja zawsze używam po myciu jakiejś odżywki dlatego dla mnie ważne jest, aby szampon nie oblepiał włosów silikonami. Recepta na piękne włosy? Lekki szampon (np. właśnie Klorane) i lekka odżywka (np. Mila). Wracając do jego właściwości: posiada delikatny, raczej neutralny zapach i kremową konsystencję. Jedyne zastrzeżenie jakie do niego mam to fakt, że słabo się pieni, przez co jest mało wydajny. Ten minus dodatkowo potęguje jego cena- w regularnej sprzedaży jest nieco za wysoka. Tym bardziej cieszę się, że udało mi się kupić zestawy mniejszych opakowań różnych produktów tej firmy. Polecam przetestować, jest naprawdę w porządku. Chyba nawet na tyle, że istnieje prawdopodobieństwo, że jeszcze do niego wrócę. :) Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 butelka 100ml skończona, druga w trakcie
    rihab
    29 marca 2011 o 9:08
    świetny
    Poszukiwałam w aptekach szamponu z mango, ale niestety nie znalazłam, więc postanowiłam wypróbować ten. Używam tego szamponu na zmianę z innym i po umyciu tym mam bardzo fajne włosy. Nie ma problemu z rozczesaniem (przy innych szamponach nie obejdzie się bez odżywki - mimo krótkich i cienkich włosów). Włosy są gładkie i łatwo się układają. Ładnie pachnie, jest wydajny. Dość wysoka cena, ale kosmetyki tej firmy nie są tanie. Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 1 marca 2011 o 19:59
    zawiodłam się :/
    Szampon nie tylko nie spełnia oczekiwań ale nawet pogarsza stan włosów... + zapach - źle myje - włosy są splątane, wymagają odżywki do rozczesania - nie poprawia kondycji włosów - obciąża zamiast nawilżyć - zupełnie nie wpływa na utrzymanie koloru - cena Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1/3 dużego opakowania