The Body Shop Invent Your Scent, Amorito EDT

• 9 lutego 2010 o 12:44
    Moje, moje, moje!
    Bardzo szkoda, że już go nie produkują. To był jeden z tych zapachów, które pokochałam od pierwszego wejrzenia (a raczej niuchnięcia :) niesamowicie CIEPŁY, naturalnie słodki, rozkoszny, po prostu stworzony na zimowe wieczory przy kominku (albo na upojne letnie noce). Na mojej skórze prawie nie czuć czekolady, zostaje mgiełka wanilii i jasminu... może coś i jest z czekolady, ale ja tego nie czuję (i dobrze). niby tak mało nut zapachowych, a na skórze połączenie całkiem fajne! Naprawdę żałuje,że wycofano je ze sprzedaży. I taka ciekawostka - pewna moja znajoma nie mogła znieść tego zapachu, bo nienawidzi wanilii :D a ja zawsze miałam ubaw :D zapach utrzymuje się dosyć długo, jest taki "niewinny", ale intrygujący. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 3 x 30 ml
    khy
    6 stycznia 2009 o 15:30
    Kukulka ;-)
    Naprawde bardzo sympatyczny zapach, nie mam pojecia, dlaczego ma takie slabe oceny? ;-)) Mnie kojarzy sie (jak niemal wszystkim zreszta ;P) z cukierkami-kukulkami, ktore kiedys bardzo lubilam :-)). Smakowity, czekoladowy i lekko likierowy aromat - ladnie uklada sie na mojej skorze, dzien spedza sie w nim sympatycznie i trwaly jest zupelnie zadawalajaco - czego chciec jeszcze? ;-)) Ogolnie jestem na TAK - i choc moich najukochanszych slodziakow Amorito raczej nie przebije, to jednak zyska calkiem dobre miejsce na liscie moich ulubionych zapachow :-)). Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: kilka ml
  • 24 września 2008 o 22:25
    gorzko gorzko
    Pierwszy niuch - czekoladka nadziewana alkoholem. Zapach intensywny, mocno alkoholowy. Po chwili przeistacza się w gorzką czekoladę. Prawdziwą gorzką czekoladę o idealnie gładkiej fakturze w złotym papierku. Potem łagodnieje, aromat jest lżejszy - kakaowy. Na moim nadgarstku zapach ( niestety ) bardzo krótkotrwały, słabo wyczuwalny. Po godzinie znika. No cóż szkoda. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
    Vilqa
    10 lipca 2008 o 10:06
    Ble..
    Co TO właściwie ma być? Teoretycznie czekolada. Cóż, początkowo pachnie jak jakaś pralinka, z czasem zamienia się w jakieś takie stare, lekko podtęchłe ciasto czekoladowe ewentualnie budyń. Dla mnie zdecydowanie śmierdziuch i spektakularny niewypał Body Shopu. Zapach nachalny, duszący i mdlący. Na mnie utrzymywał się niestety przez cały dzień. Gwiazdka w zasadzie za ładne opakowanie (lubię prostotę) i kolor buteleczki. Używam tego produktu od: tylko testy Ilość zużytych opakowań: 1 próbka
  • 20 marca 2008 o 11:09
    Śliczny z poważnym minusem...
    Początek budzi nadzieje na stworzenie na swojej skórze czekoladowego deseru i generalnie powstanie uczucia galpującej przyjemności ;) Pojawia się zapach pysznych czkoladek z różnymi smakowitymi nadzieniami - pralinkowym, z likierem z waniliowym kremem... Jest smacznie i ślinotok gwarantowany ;) Jednak okres ślinienia się nie potrwa długo. A to dlatego, gdyż zapach baaardzo szybko ulatuje ze skóry pozostawiając po sobie tylko godździkowo-jaśminową mgiełkę wyczuwalną tylko podczas intensywnego wwąchiwania się w nadgarstek ;). Gdyby trwałość była lepsza to zapach byłby rewelacyjny i na bank skusiłabym się na flakonik. Ale w takim układzie... niekoniecznie ;) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...